NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 513
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Hatodik korig kiment mind a 9 playam beleertve a negy 7. Koroset is, semmi ertelme tovabb nezni a draftot 😀 bezzeg tavaly Negyedik kortol fogva kihuztam 4 UDFAt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Meddig volt érdekes ez a bajnoki idény? CR eladásáig? Nem mintha egy az egy ellen a Real bármikor jobb lenne a Barcánál egy hónapot leszámítva az elmúlt 5-6 évben. Tök komolytalan az egész. Tessék kiejteni a Poolt, aztán jóvanEngem érdekel nem is vagyok kutya, ezek szerint te😉 😛Na akkor megnézzük a Barca újabb bajnoki címének megnyerését 😛Majd ha a Poolon továbbjuttok, az hírérték lesz, ez a kutyát nem izgatja
dande
Wyatt
dande
több mint 5 éve
Engem érdekel nem is vagyok kutya, ezek szerint te😉 😛Na akkor megnézzük a Barca újabb bajnoki címének megnyerését 😛Majd ha a Poolon továbbjuttok, az hírérték lesz, ez a kutyát nem izgatja
dande
Wyatt
több mint 5 éve
lol, és behúztuk Udoh-t is, hát ez kész.
több mint 5 éve
twitter.com/Vikings/status/1122229900159545344😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na akkor megnézzük a Barca újabb bajnoki címének megnyerését 😛Majd ha a Poolon továbbjuttok, az hírérték lesz, ez a kutyát nem izgatja
dande
több mint 5 éve
Na akkor megnézzük a Barca újabb bajnoki címének megnyerését 😛
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
BUGGSY!
több mint 5 éve
Na, ez a pick feldobja a napom, bár azt hittem UDFA lesz Marcus.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Pedig reméltem, hogy Beal kezdő lehet 😊Mondj róla valamit?Túl jót húztatok 😀köcsög giants, nem hiszem elMi a baj? 😕
Cruyffista
nagir
Cruyffista
Giants filozófia: Nincs passrush, de nem is kell, mert mindent levédekezik a secondary.
Jack Rabit mellé most húztunk 3 db CB-t.
Deandre Baker
Julian Love
Corey Ballentine
+Sam Beal (tavaly-ról ide vehető)
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
loool, az emberem!!!😊sztem én vagyok az egyetlen Wyoming / Vikes fan itt XD
több mint 5 éve
ez a gyerek konkrétan még a bent maradtak közül sem volt benne top20-ban espn-en.Hát lehet unták már Elway-ék ezt a draft mizériát és már menni akarnak haza.
hazai gyerek, hátha bejön, mint lindsay
(de hogy ezért miért kellett előrejönni...)
Cruyffista
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
Armon Watts, jó pick.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Lester Cottonnak muszáj volt használnia a SR megjelölést? Elég szar reklámkampány
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
ez a gyerek konkrétan még a bent maradtak közül sem volt benne top20-ban espn-en.nflbigboard.com szerint 281. a boardon, de süllyedhet a 341-ig helyig
hazai gyerek, hátha bejön, mint lindsay
(de hogy ezért miért kellett előrejönni...)
Cruyffista
több mint 5 éve
Browns OL Drew Forbes
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Mondj róla valamit?Túl jót húztatok 😀köcsög giants, nem hiszem elMi a baj? 😕
Cruyffista
nagir
Cruyffista
Giants filozófia: Nincs passrush, de nem is kell, mert mindent levédekezik a secondary.
Jack Rabit mellé most húztunk 3 db CB-t.
Deandre Baker
Julian Love
Corey Ballentine
+Sam Beal (tavaly-ról ide vehető)
több mint 5 éve
de miért most cserélünk fel? jajj. remélem valami fasza wr lesz, ha már a cornerek kimentekudfa wr? 😀
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
DG olyat igazából nem tud, csak tévedésből! 😉 😀Túl jót húztatok 😀köcsög giants, nem hiszem elMi a baj? 😕
Cruyffista
nagir
Cruyffista
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Jöhetne pár afrikai hülyenevű már
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Kádár jó rendszerbe került.Igazi öt éves project
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Minshew!Baszom is ki az összes GM ligámból a QBimat. Megjott a jövő!!!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Ballentines-t szeretett volna inniköcsög giants, nem hiszem elMi a baj? 😕
Cruyffista
nagir