NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Hatodik korig kiment mind a 9 playam beleertve a negy 7. Koroset is, semmi ertelme tovabb nezni a draftot 😀 bezzeg tavaly Negyedik kortol fogva kihuztam 4 UDFAt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Meddig volt érdekes ez a bajnoki idény? CR eladásáig? Nem mintha egy az egy ellen a Real bármikor jobb lenne a Barcánál egy hónapot leszámítva az elmúlt 5-6 évben. Tök komolytalan az egész. Tessék kiejteni a Poolt, aztán jóvanEngem érdekel nem is vagyok kutya, ezek szerint te😉 😛Na akkor megnézzük a Barca újabb bajnoki címének megnyerését 😛Majd ha a Poolon továbbjuttok, az hírérték lesz, ez a kutyát nem izgatja
dande
Wyatt
dande

több mint 6 éve
Engem érdekel nem is vagyok kutya, ezek szerint te😉 😛Na akkor megnézzük a Barca újabb bajnoki címének megnyerését 😛Majd ha a Poolon továbbjuttok, az hírérték lesz, ez a kutyát nem izgatja
dande
Wyatt
több mint 6 éve
lol, és behúztuk Udoh-t is, hát ez kész.
több mint 6 éve
twitter.com/Vikings/status/1122229900159545344😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Na akkor megnézzük a Barca újabb bajnoki címének megnyerését 😛Majd ha a Poolon továbbjuttok, az hírérték lesz, ez a kutyát nem izgatja
dande

több mint 6 éve
Na akkor megnézzük a Barca újabb bajnoki címének megnyerését 😛
több mint 6 éve
BUGGSY!
több mint 6 éve
Na, ez a pick feldobja a napom, bár azt hittem UDFA lesz Marcus.
több mint 6 éve
Pedig reméltem, hogy Beal kezdő lehet 😊Mondj róla valamit?Túl jót húztatok 😀köcsög giants, nem hiszem elMi a baj? 😕
Cruyffista
nagir
Cruyffista
Giants filozófia: Nincs passrush, de nem is kell, mert mindent levédekezik a secondary.
Jack Rabit mellé most húztunk 3 db CB-t.
Deandre Baker
Julian Love
Corey Ballentine
+Sam Beal (tavaly-ról ide vehető)
GiantsMLBhunter

több mint 6 éve
loool, az emberem!!!😊sztem én vagyok az egyetlen Wyoming / Vikes fan itt XD
több mint 6 éve
ez a gyerek konkrétan még a bent maradtak közül sem volt benne top20-ban espn-en.Hát lehet unták már Elway-ék ezt a draft mizériát és már menni akarnak haza.
hazai gyerek, hátha bejön, mint lindsay
(de hogy ezért miért kellett előrejönni...)
Cruyffista
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Armon Watts, jó pick.
több mint 6 éve
Lester Cottonnak muszáj volt használnia a SR megjelölést? Elég szar reklámkampány
több mint 6 éve
ez a gyerek konkrétan még a bent maradtak közül sem volt benne top20-ban espn-en.nflbigboard.com szerint 281. a boardon, de süllyedhet a 341-ig helyig
hazai gyerek, hátha bejön, mint lindsay
(de hogy ezért miért kellett előrejönni...)
Cruyffista
több mint 6 éve
Browns OL Drew Forbes
több mint 6 éve
Mondj róla valamit?Túl jót húztatok 😀köcsög giants, nem hiszem elMi a baj? 😕
Cruyffista
nagir
Cruyffista
Giants filozófia: Nincs passrush, de nem is kell, mert mindent levédekezik a secondary.
Jack Rabit mellé most húztunk 3 db CB-t.
Deandre Baker
Julian Love
Corey Ballentine
+Sam Beal (tavaly-ról ide vehető)
több mint 6 éve
de miért most cserélünk fel? jajj. remélem valami fasza wr lesz, ha már a cornerek kimentekudfa wr? 😀
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
DG olyat igazából nem tud, csak tévedésből! 😉 😀Túl jót húztatok 😀köcsög giants, nem hiszem elMi a baj? 😕
Cruyffista
nagir
Cruyffista

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Jöhetne pár afrikai hülyenevű már
több mint 6 éve
Kádár jó rendszerbe került.Igazi öt éves project
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Minshew!Baszom is ki az összes GM ligámból a QBimat. Megjott a jövő!!!

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ballentines-t szeretett volna inniköcsög giants, nem hiszem elMi a baj? 😕
Cruyffista
nagir