NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Ok, allom.Rendben, találunk valami tétet. Metcalf óriási előnye, hogy elég neki meccsenként 1-2 nagyobb játék, és Brownnal ellentétben neki van irányítója is, aki passzolni is fogfogadhatunk, hogy nemElőbb lesz Metcalfnek 1000 yardja, mint BrownnakVidd el Maddenben gyorsan, akkor valoban megtortenhet ez.Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
Wyatt
Stez
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Rendben, találunk valami tétet. Metcalf óriási előnye, hogy elég neki meccsenként 1-2 nagyobb játék, és Brownnal ellentétben neki van irányítója is, aki passzolni is fogfogadhatunk, hogy nemElőbb lesz Metcalfnek 1000 yardja, mint BrownnakVidd el Maddenben gyorsan, akkor valoban megtortenhet ez.Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
Wyatt
Stez
több mint 5 éve
fogadhatunk, hogy nemElőbb lesz Metcalfnek 1000 yardja, mint BrownnakVidd el Maddenben gyorsan, akkor valoban megtortenhet ez.Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
Wyatt
több mint 5 éve
lol, BOYD, steal, hát kellett még egy CB XD
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ne légy negatív ☝😜Vidd el Maddenben gyorsan, akkor valoban megtortenhet ez.Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
Ha szereted minosegi italt akkor részemről fogadhatunk is !
Én azt mondom újjonc évében vagy minimum 800 yard vagy 8 TD fog szerezni.Ha kevesebbet akkor én veszek neked egy üveg megfizethető tetszés szerinti italt.Ha pedig eléri akkor te .
Állod kedves topic társ ??
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Előbb lesz Metcalfnek 1000 yardja, mint BrownnakVidd el Maddenben gyorsan, akkor valoban megtortenhet ez.Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
több mint 5 éve
Vidd el Maddenben gyorsan, akkor valoban megtortenhet ez.Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Szipeter
1 650
Az egész draftunk a futás megalapozásról szól, ehhez kell ez az utolsó teljesen feleslegesnek tűnő újra RB pick.
több mint 5 éve
Vajon megmarad-e nekünk Hall...?😊
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nekem az első két nap nem annyira jött be, a harmadik eddig nagyon jó voltA Bengals harmadik napja kifejezetten erős eddigAz első napjuk se volt rossz Jonah Williamsszel.
Wyatt
iktriad
több mint 5 éve
A Bengals harmadik napja kifejezetten erős eddigAz első napjuk se volt rossz Jonah Williamsszel.
Wyatt
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A Bengals harmadik napja kifejezetten erős eddigKellett nekem megszólalnom
Wyatt
több mint 5 éve
A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Végre egy jó poén
iktriad
több mint 5 éve
Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊
több mint 5 éve
Haskinsnek jókat húznakA Redskins idei draftja nagyon rendben van.
Wyatt
több mint 5 éve
Na legalább OT RosennekHát igen, itt már megérte behúzni.
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hatodik korig kiment mind a 9 playam beleertve a negy 7. Koroset is, semmi ertelme tovabb nezni a draftot 😀 bezzeg tavaly Negyedik kortol fogva kihuztam 4 UDFAtNekem a 3. körök szoktak bezavarni, de azért négy 1., három 2. és két-két 3. és 4. kör csak lett így is
eaglesmcnabb