NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 526
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Na, Kádár is gazdára lelt.
több mint 5 éve
köcsög giants, nem hiszem elMi a baj? 😕
Cruyffista
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Mike Weber UDFA lesz?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
van még bent értelmes potenciállal rendelkező elkapó?Emanuel Hall
Cruyffista
Anthony Johnson
David Sills V!
Dillon Mitchell
Antoine Wesley
Stanley Morgan Jr.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
van még bent értelmes potenciállal rendelkező elkapó?Harmon és Emanuel Hall talán
Cruyffista
több mint 5 éve
van még bent értelmes potenciállal rendelkező elkapó?Harmon és Preston Williams még benn van.
Cruyffista
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
van még bent értelmes potenciállal rendelkező elkapó?
több mint 5 éve
Ahhoz képest hogy mennyire gyengének mondták a QB cllass húzogatják őket rendesen. Ez mondjuk a többi poszt "erősségét" is mutatja....10 kiment 😀
dande
espn bpa szerint van még 3 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ahhoz képest hogy mennyire gyengének mondták a QB cllass húzogatják őket rendesen. Ez mondjuk a többi poszt "erősségét" is mutatja....
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Mayfield klón kinézetreMegjött Foles útódja is.2 meccs és kiszorítja
iktriad
ThundersNFL
több mint 5 éve
Bocs én vagyok tudatlan nem tudom sorok közt olvasni 🙄🙄🙄A Dolphins az idei CardinalsThundersNFLNem azért, hanem hogy Murraynek most csinálnak egy A+ draftot, neki meg lófasz segítséget nem adtak és elcserélték az ideiRettenetesen utálom az Arizona CardinalstRosent a faszért draftolták?
Wyatt
ThundersNFLCardinalshozDolphinshoz
Wyatt
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Megjött Foles útódja is.2 meccs és kiszorítja
iktriad
Draft
több mint 5 éve
Megjött Foles útódja is.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Nekem nincs bajom vele, azt sem tudom, hogy ki ez, csak idén ilyen kancsalokat hozunk. Nézd meg Bush, Snell és Smith profilképeit😊Neked nem lehet jót tenni...😊Sutton Smith (EDGE-Northern Illinois) ez jó....nekem ez tetszikA bandzsa bagázsba beleillik a profilképe alapján
Klaci79
Fast Willie
Klaci79
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Különben látszik, hogy értek hozzá, mert nálam a 3.-5. legjobb ILB-k Coney, TJ Edwards és Lamar voltak, akik ki se mentek
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Neked nem lehet jót tenni...😊Sutton Smith (EDGE-Northern Illinois) ez jó....nekem ez tetszikA bandzsa bagázsba beleillik a profilképe alapján
Klaci79
Fast Willie
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A Dolphins az idei CardinalsThundersNFLNem azért, hanem hogy Murraynek most csinálnak egy A+ draftot, neki meg lófasz segítséget nem adtak és elcserélték az ideiRettenetesen utálom az Arizona CardinalstRosent a faszért draftolták?
Wyatt
Wyatt
több mint 5 éve
Tiszta rasszisták leszünk Smith + Watt 2 oldalt! 😊
több mint 5 éve
Nem azért, hanem hogy Murraynek most csinálnak egy A+ draftot, neki meg lófasz segítséget nem adtak és elcserélték az ideiRettenetesen utálom az Arizona CardinalstRosent a faszért draftolták?
Wyatt
Wyatt
Draft
több mint 5 éve
Jövőre meg megy majd a Giantsbe, mikor Tua a Phinsben köt ki. 😊Nem azért, hanem hogy Murraynek most csinálnak egy A+ draftot, neki meg lófasz segítséget nem adtak és elcserélték az idei CardinalshozRettenetesen utálom az Arizona CardinalstRosent a faszért draftolták?
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Sutton Smith (EDGE-Northern Illinois) ez jó....nekem ez tetszikA bandzsa bagázsba beleillik a profilképe alapján
Klaci79
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nem azért, hanem hogy Murraynek most csinálnak egy A+ draftot, neki meg lófasz segítséget nem adtak és elcserélték az idei CardinalshozRettenetesen utálom az Arizona CardinalstRosent a faszért draftolták?
Wyatt
ThundersNFL