NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
5
3
19:00
Miami Dolphins - New England Patriots
3
3
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
3
3
RedZone week 12
3
2
Chicago Bears - Minnesota Vikings
2
2
Houston Texans - Tennessee Titans
2
2
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
mondjuk amennyire jó most a UCF programja, top10 közeli, ahhoz képes elég kevés jó prospectet termelnek ki
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
jah...odaát rendesen bealudtunk....szerencséd volt, hogy én vezettem azt a szart, különben az életben nem megy el 5. körigYesss.....jó helyre került, fasza védelembe...Trysten Hill a 3. körös választásom 😊Nekem meg az 5. körösöm
Klaci79
Wyatt
több mint 5 éve
Kellene egy SS...
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Hmm a Dallas D fala egész jó. Jó playa de lehet egy kicsit reach volt itt.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Yesss.....jó helyre került, fasza védelembe...Trysten Hill a 3. körös választásom 😊Nekem meg az 5. körösöm
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Yesss.....jó helyre került, fasza védelembe...Trysten Hill a 3. körös választásom 😊
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jó, itt gyorsabb, de itt meg nem is mutatják a bejelentést. De Hill geci jó
több mint 5 éve
2 féllábú maláj kurvátÚgy látszik az idei LB classt tényleg nem sokra becsüljük.Kit szerettél volna itt?
dande
Wyatt
több mint 5 éve
Nem volt igazán ötletem, de jelen pillanatban kb 2 van belőle rosteren. De majd megoldják.Úgy látszik az idei LB classt tényleg nem sokra becsüljük.Kit szerettél volna itt?
dande
Wyatt
több mint 5 éve
Úgy látszik az idei LB classt tényleg nem sokra becsüljük.nincs is miért
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Úgy látszik az idei LB classt tényleg nem sokra becsüljük.A 3 legjobb már kiment...a Devinek és a Havaii-i 😀
dande
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Úgy látszik az idei LB classt tényleg nem sokra becsüljük.Kit szerettél volna itt?
dande
több mint 5 éve
röhögnék ha cgj lecsúszna hozzánk, bár nem tudom single high-t tudna-e játszani, de gondolom igen ,vagy legrosszabb esetben menne cb-be
több mint 5 éve
Úgy látszik az idei LB classt tényleg nem sokra becsüljük.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Az hogy eddig nem ment ki 😀Na elkezdődtek a WTF pickekebben mi a wtf? hogy a philly tökéletesen draftol? mondjuk safety-t előbb vittem volna
Tomcsik
r.baggio
több mint 5 éve
Hát öööö Agholor sztem 3. körért menni fog....
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hát nekem meg akkor szarnem akarom védeni, de a linkelt streamen bemondták amikor beírta 😀na, ott van JJ, jo helyre mentKell a spoiler
Stez
Wyatt
Sixo
több mint 5 éve
óóó bazdmeg pont Phillybe kellett mennie 😕
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
csípom ezt a csávót....sajnálom, hogy GM drafton nem vihettem, mert valaki elfelejtett eljönni és megkapta ingyen 😕
több mint 5 éve
Na elkezdődtek a WTF pickekebben mi a wtf? hogy a philly tökéletesen draftol? mondjuk safety-t előbb vittem volna
Tomcsik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
braxa88
12 534
na a spanyol
több mint 5 éve
nem akarom védeni, de a linkelt streamen bemondták amikor beírta 😀na, ott van JJ, jo helyre mentKell a spoiler
Stez
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na elkezdődtek a WTF pickekEbben mi a wtf? Én 1/32-re vittem volna a Patsnek
Tomcsik