NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
3
3
2:20, Arena4
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Willie Parker
15 382
Love, Lonnie és Layne és kb elfogytak a Cornerek
több mint 5 éve
Korülbelül pont 100-nál van, talán azért. Matt Miller nagyon lepontozta, neki nem tetszik, pedig egy riser.JoeJuanról aszongyák, hogy nem fordul a csípője, különben lassú is, de labdaérzéke az vanSehol nem találtam a Top 100-ban
Fast Willie
Nünüke
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nünüke
558
Oke oke kibaszott alkohol🍸🍹akkor rossz helyen keresedJoeJuanról aszongyák, hogy nem fordul a csípője, különben lassú is, de labdaérzéke az vanSehol nem találtam a Top 100-ban
Fast Willie
Nünüke
Stez
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 5 éve
Több TD elkapása lesz a Bengals meccseken, mint Joe Rossnak, ha Daltonon múlik.daltont a szádra ne vedd !
Amúgy meg Dorsey a legnagyobb király!!!!
MarioAna
több mint 5 éve
faszom amúgy jobb lett volna sokkal CGJ... Greedytől nagyon fázok :/búj hozzá anyóhoz vagy beki és nem lesz gond
Drip
több mint 5 éve
Ismerve Elway szimatát, ezt azért tegyük el humorosba:"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
a browns öltözőt kíváncsi leszek hogy tartják majd egyben, ennyi fasztraktorral nem lesz könnyű
több mint 5 éve
Willie Parker
15 382
Hawks szerintem Gardnert vagy DKM-et viszi
több mint 5 éve
faszom amúgy jobb lett volna sokkal CGJ... Greedytől nagyon fázok :/
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Browns szépen tolja ezt az off seasont, szerintem az egyik legjobb CB volt a drafton. Itt nagy steal lehet. Kérdés ugye hogy mennyire fog baromságokat csinálni
több mint 5 éve
braxa88
12 534
CGJ-t! ne buzizzunk.
több mint 5 éve
Bleacheresek tényleg percekkel előbb benyomják?Igen. Próbálom nem elfelejteni és túl hamar berakni, elnézést ha túl hamar volt.
Fast Willie
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Tuti szedjük Metcalfot, hogy behúzzuk a marketinget 😀
több mint 5 éve
Az öreget jól hallottam, 2013-as draft? 😀rossz a szeme, 3asnak olvasta a 9est, megesik
tenorx
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Az öreget jól hallottam, 2013-as draft? 😀Jim papa öreg
tenorx
több mint 5 éve
uh, jim brown nagyon szeretem, de kellett volna odaengedni
több mint 5 éve
Az öreget jól hallottam, 2013-as draft? 😀
több mint 5 éve
Jim Brown nem öregszik, félelmetesez nagyon mai Browns pick, tetszik, de érdekes lesz az öltözői kémia, az biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az öreg mekkora már 😊
több mint 5 éve
akkor rossz helyen keresedJoeJuanról aszongyák, hogy nem fordul a csípője, különben lassú is, de labdaérzéke az vanSehol nem találtam a Top 100-ban
Fast Willie
Nünüke
több mint 5 éve
Monjuk 5. kör 5. Pick, 3 hely letradeért.4 helyet mentünk le? Az még ok.es egy 5/6-ot kaptunk, csak ne CGJ-t vigyek 😕
Tony Adams
Borbinho
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
2-3. körre írták a napokban, legtöbbször a PatshezJoeJuanról aszongyák, hogy nem fordul a csípője, különben lassú is, de labdaérzéke az vanSehol nem találtam a Top 100-ban
Fast Willie
Nünüke