Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
több mint 8 éve
Penn out
több mint 8 éve
Ross az mi a rákért hord vissza mindig. Be akarja bizonyítani, hogy ha valaki olyat állítanak ki aki csak megfogja a labdát és térdel az is többet ér nála, mert mindig a 20-as mögül indulunk... #hülyeúr
több mint 8 éve
deyell
11 702
megint visszatértünk a szokásoshoz, hogy Woodsonon kívül mindenki egy rakás lócitrom a secondaryben.
choose life
több mint 8 éve
Igazabol egy kezdo van a serult, teleinjeciozott Fisher, ket csere, es ket csere csereje. Van egy olyan sracunk meg, aki nemhogy NFL meccsen nem jatszott, de edzsen is ketton vett reszt.mondom en, hogy jo a pass raushunk, csak +0,1sec kell nekik a secondarytol😊a csere támadófal van náluk, de valóban elég jó Mack és Edwards egyelőre.
Pari
deyell
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
off: Rolni, emlékszel még Quinton Spainre? kampányoltam anno érte, hogy draftoljuk.Jaja 😊
LeCharles Bentley @OLineWorld65
Titans rookie LG, Quinton Spain, playing good football. Love seeing undrafted/low round guys overcome the odds. Good for him 👍👍
deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
De szarul indulunk
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
Jo a meccs, nem is vartam mast
több mint 8 éve
Ott is a TD. Ezt szépen végigvitték. Pár misstackle volt
több mint 8 éve
deyell
11 702
mondom en, hogy jo a pass raushunk, csak +0,1sec kell nekik a secondarytol😊a csere támadófal van náluk, de valóban elég jó Mack és Edwards egyelőre.
Pari
choose life
több mint 8 éve
Carrie nagyon gyenge ma.Amerson sem jobb sajnos
deyell
több mint 8 éve
Mack 9 és fél sack
több mint 8 éve
deyell
11 702
off: Rolni, emlékszel még Quinton Spainre? kampányoltam anno érte, hogy draftoljuk.LeCharles Bentley @OLineWorld65
Titans rookie LG, Quinton Spain, playing good football. Love seeing undrafted/low round guys overcome the odds. Good for him 👍👍
choose life
több mint 8 éve
mikor volt legutoljára 2 turnovere a Chiefs offense-nek egy meccsen, ulpi?Nekunk olyan nincs, ez is csak figyelem eltereles
deyell
több mint 8 éve
Bármennyire is a KChez húz a szívem, az öreg játékainál azért meg meg engedek egy mosolyt 😀C-Wood 2 Fumble recovery ma! 😊250. meccse a mai.
Bruce
deyell
Liverpool Fc
több mint 8 éve
deyell
11 702
mikor volt legutoljára 2 turnovere a Chiefs offense-nek egy meccsen, ulpi?
choose life
több mint 8 éve
Julibeum! : DC-Wood 2 Fumble recovery ma! 😊250. meccse a mai.
Bruce
deyell
több mint 8 éve
Crabtree is just the 3rd #Raiders player since 2005 with 7 rec. TDs (R. Moss in 2005 and D. Moore in 2012).
több mint 8 éve
C-Wood 2 Fumble recovery ma! 😊