Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
több mint 6 éve
Csita
339
Jó estét! Lesz majd Pasta strem késöbb! A vipboxon és a bet365liveon is lehet nézni ha vki nem lenne othon! Üdv:Csita!
több mint 6 éve
Komoly 3-3???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Köszi. Dolgozok és jó lett volna unalom űznek a meccsig 😏youtubon fent van az előző, de a mait nem tudom mikor rakják felNem tudja valaki hogy hol lehet vissza nézni a mai trash talk-öt neten?0.45-kor ismétlik!
Midnight
Neten nincs fent, majd a tékában (talán) holnaptól!
steelwolf
malkav
több mint 6 éve
malkav
2 468
youtubon fent van az előző, de a mait nem tudom mikor rakják felNem tudja valaki hogy hol lehet vissza nézni a mai trash talk-öt neten?0.45-kor ismétlik!
Midnight
steelwolf
több mint 6 éve
Nem tudja valaki hogy hol lehet vissza nézni a mai trash talk-öt neten?0.45-kor ismétlik!
Midnight
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Nem tudja valaki hogy hol lehet vissza nézni a mai trash talk-öt neten?
több mint 6 éve
Gyorsan megelőzök mindenkitBuzi zebrák mi a faszomat dobáltok össze-vissza!!!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Van akinél nem megy az NFL Game Pass már tegnap óta? Bocs az off-ért. 😕Nekem se tölti be az oldalt!!! 😮
Toto21
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Toto21
5 949
Van akinél nem megy az NFL Game Pass már tegnap óta? Bocs az off-ért. 😕
több mint 6 éve
02:30, sport2fuzovelkifele.com/2018/09/kickoff18-atlanta-falcons-philadelphia-eagles/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal