Philadelphia Eagles - Chicago Bears

6 napja
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Eddig egy kalap fos
6 napja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 264 — Eagles fan
Túl könnyű.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 napja
Toto21 Chicago Bears 7 356
bassza meg Caleb dobott TD kellett volna. De ez az Eagles D nagyon nyeli a futást.
6 napja
Simán átfutnak rajtunk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
300 yardot fognak futni ellenünk 😏
6 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
Kell egy labdaszerzés tőlünk
dande2
hogy aztán puntoljatok
6 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kell egy labdaszerzés tőlünk
6 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 459 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Francba áttoltak
dande2
Monangai egy tank 😊
Toto21
a láb napot nem skippeli az tuti

6 napja
Francba áttoltak
dande2
Monangai egy tank 😊
6 napja
Francba áttoltak
6 napja
Akkor a vèdelem megint fent lesz 80 snapet??? Illetve úgy látom a runD kezd èv eleji formát hozni 😏
6 napja
A kis törpe meg Swift milyen arányban osztoznak a snappeken? Mert nekem úgy tűnik Monangai már lassan annyit, ha nem több labdát kap, mint Swift
shagi0206
kb 50-50 de Monangai hatékonyabb, meg Swift múltkor fumblizott
6 napja
A kis törpe meg Swift milyen arányban osztoznak a snappeken? Mert nekem úgy tűnik Monangai már lassan annyit, ha nem több labdát kap, mint Swift
6 napja
Na mi történt ott maradtam le, hogy bedobdtuk a challanget? Azt vègül nekünk adtak? Ès mindjat jött is egy punt?
dande2
Akkor semmiről.
Greengo
Èrtem😏
6 napja
Na mi történt ott maradtam le, hogy bedobdtuk a challanget? Azt vègül nekünk adtak? Ès mindjat jött is egy punt?
dande2
Akkor semmiről.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 napja
casaubon Green Bay Packers 3 466
dande2
Volt egy first down is
6 napja
6 napja
hát elég hamar jött a booooooo
gamerkr
Callahan? A pánikolós qb?
6 napja
gamerkr
Hetekkel korábban jöhetett volna.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 459 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

6 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 376 — The Mathematician
várjál már, ez mi volt? 😀 DAZN-on magyar reklám
shagi0206
egy ideje van, de csak ha tv
böngészőben a szokásos megy (még), gondolom az van hogy a böngészőnek nem engedem a lokáció adatokat míg a TV app nem is kérdezi hogy viheti-e

de ezért nézem prime videon most 😊
Negritis, a vajda
understandable. Most nézek talán először (vagy max másodjára) tv-ben daznon meccset. Általában arena megy a tv-ben, gépről meg a dazn, ha több meccs van 1xre
shagi0206
nekem ugye nincs TV előifzetésem, muterék telekomtvgoját nyúlom néha
az meg nincs okostévén 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 napja
Pedig az én vérem értékes lenne 😊
6 napja
shagi0206
csak nem 1 perce ment? 😀
Toto21
nem, MOL reklám volt. Ott a reklám alatt észre se vettem, utána gondolkoztam, hogy én most nem tv adást nézek 😀
shagi0206
Én ma kaptam egy emailt Viktortól, hogy a Nemzeti Kormányunk mennyire fontos az emberi élet és köszöni, hogy önkéntes véradóként én is támogatom ezt. Lehet az ment ott is.
SBL
Én is adnék mai napig vért, ha még lehetne - de nekem már nem lehet.
6 napja
SBL Green Bay Packers 2 572
shagi0206
csak nem 1 perce ment? 😀
Toto21
nem, MOL reklám volt. Ott a reklám alatt észre se vettem, utána gondolkoztam, hogy én most nem tv adást nézek 😀
shagi0206
Én ma kaptam egy emailt Viktortól, hogy a Nemzeti Kormányunknak mennyire fontos az emberi élet és köszöni, hogy önkéntes véradóként én is támogatom ezt. Lehet az ment ott is.

Szerkesztette: SBL
6 napja
Go Bears!
Bazzeg ezt tényleg leírtam?
zacknorb
igazából minden Packers drukker titkon a Bears-nek drukkol. Fater is mondta, hogy hajrá Bears. Tegnap meg még a zöld 12-es mezben drukkolta végig a meccset. 😀 Sokat kellett innom mellette
Toto21
Ez komoly? Megemelem a kalapom a család előtt!
Zárójelben: Ez lenne a normális!
Azért nem lennék vendég nálatok egy Bears-Packers NFC döntőn.😊
SBL
igen Fater Rodgers miatt Packers drukker nagyon rég óta. Én meg a Bears mellett kötöttem ki, amikor még azt se tudtam, hogy riválisok. Volt már érdekes decemberi meccsnézés és általában mindig én basztam be előbb, mert Rodgers oktatott 😀