NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles - Chicago Bears
6 napja
understandable. Most nézek talán először (vagy max másodjára) tv-ben daznon meccset. Általában arena megy a tv-ben, gépről meg a dazn, ha több meccs van 1xrevárjál már, ez mi volt? 😀 DAZN-on magyar reklámegy ideje van, de csak ha tv
shagi0206
böngészőben a szokásos megy (még), gondolom az van hogy a böngészőnek nem engedem a lokáció adatokat míg a TV app nem is kérdezi hogy viheti-e
de ezért nézem prime videon most 😊
Negritis, a vajda
Szerkesztette: shagi0206
6 napja
várjál már, ez mi volt? 😀 DAZN-on magyar reklámegy ideje van, de csak ha tv
shagi0206
böngészőben a szokásos megy (még), gondolom az van hogy a böngészőnek nem engedem a lokáció adatokat míg a TV app nem is kérdezi hogy viheti-e
de ezért nézem prime videon most 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
Én amúgy deEz komoly? Megemelem a kalapom a család előtt!Go Bears!igazából minden Packers drukker titkon a Bears-nek drukkol. Fater is mondta, hogy hajrá Bears. Tegnap meg még a zöld 12-es mezben drukkolta végig a meccset. 😀 Sokat kellett innom mellette
Bazzeg ezt tényleg leírtam?
zacknorb
Toto21
Zárójelben: Ez lenne a normális!
Azért nem lennék vendég nálatok egy Bears-Packers NFC döntőn.😊
SBL
Poloska vagyok.
6 napja
Ez komoly? Megemelem a kalapom a család előtt!Go Bears!igazából minden Packers drukker titkon a Bears-nek drukkol. Fater is mondta, hogy hajrá Bears. Tegnap meg még a zöld 12-es mezben drukkolta végig a meccset. 😀 Sokat kellett innom mellette
zacknorb
Toto21
Zárójelben: Ez lenne a normális!
Azért nem lennék vendég nálatok egy Bears-Packers NFC döntőn.😊
6 napja
nem, MOL reklám volt. Ott a reklám alatt észre se vettem, utána gondolkoztam, hogy én most nem tv adást nézek 😀várjál már, ez mi volt? 😀 DAZN-on magyar reklámcsak nem 1 perce ment? 😀
shagi0206
Toto21
6 napja
várjál már, ez mi volt? 😀 DAZN-on magyar reklámPenny reklám csonka picivel vagy egy perces híradó tomolányi judittal?
shagi0206
6 napja
várjál már, ez mi volt? 😀 DAZN-on magyar reklámcsak nem 1 perce ment? 😀
shagi0206
6 napja
várjál már, ez mi volt? 😀 DAZN-on magyar reklám
6 napja
Na lássuk a tököket, bár már nincs halloween
6 napja
mert Kmet sokszor Benedet mellett blokkol2 TE-etek van, miért ne lehetne? 😊Lovelandnek nem bánnám ma lenne 100+ yardja meg 1 TD-je.az Eagles LB-ek ellen nem lesz ilyen ma. 😕
shagi0206
Toto21
shagi0206
6 napja
2 TE-etek van, miért ne lehetne? 😊Lovelandnek nem bánnám ma lenne 100+ yardja meg 1 TD-je.az Eagles LB-ek ellen nem lesz ilyen ma. 😕
shagi0206
Toto21
6 napja
Lovelandnek nem bánnám ma lenne 100+ yardja meg 1 TD-je.az Eagles LB-ek ellen nem lesz ilyen ma. 😕
shagi0206
6 napja
Kelce már visszavonult 😊áhhh egy 1000-es ment rá, csak buliból. Én max akkor anyázok, ha Swift-et pályán látomfelőlem azt fogadsz amit akarsz, aztán megy majd a sírás hogy direkt téged szopatnak 😀nah nézzük hogy a prime videon ez milyen lesz, most nem a daznn nézem 😀megtettem Caleb 3 dobott TD-t 4,6-os odds-ért. 😀
Negritis, a vajda
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
6 napja
Go Bears!legyen döntetlen, jó estét
zacknorb
6 napja
Lovelandnek nem bánnám ma lenne 100+ yardja meg 1 TD-je.
6 napja
Imádom ezt a matchupot: a Voodoo Bears a Zombi Eagles ellen.szerintem egyik se 😀
Valaki ma nem úgy fog kinézni, mint egy 8-3-as csapat.
shawnka
6 napja
Azt nagyon adnám, a Vikings további évekre köteleződne el a QB-purgatórium mellettJJ McCarthy kihagyja a fordulót. Megint. Szerintem bust, de lehet rosszul gondolom, és jó ez.figyeld meg Kyler Murray jövőre a Vikings-ban lesz. Úgy érzem megfáradt a házasságotok vele.
shagi0206
Toto21
6 napja
Imádom ezt a matchupot: a Voodoo Bears a Zombi Eagles ellen.Valaki ma nem úgy fog kinézni, mint egy 8-3-as csapat.
6 napja
én nagyon tudnám díjazni. De idén még sok DM maradna utána, lehet nem úgy gondolja a vezetőség hogy az beleférne.JJ McCarthy kihagyja a fordulót. Megint. Szerintem bust, de lehet rosszul gondolom, és jó ez.figyeld meg Kyler Murray jövőre a Vikings-ban lesz. Úgy érzem megfáradt a házasságotok vele.
shagi0206
Toto21
6 napja
JJ McCarthy kihagyja a fordulót. Megint. Szerintem bust, de lehet rosszul gondolom, és jó ez.figyeld meg Kyler Murray jövőre a Vikings-ban lesz. Úgy érzem megfáradt a házasságotok vele.
shagi0206
6 napja
JJ McCarthy kihagyja a fordulót. Megint. Szerintem bust, de lehet rosszul gondolom, és jó ez.
6 napja
áhhh egy 1000-es ment rá, csak buliból. Én max akkor anyázok, ha Swift-et pályán látomfelőlem azt fogadsz amit akarsz, aztán megy majd a sírás hogy direkt téged szopatnak 😀nah nézzük hogy a prime videon ez milyen lesz, most nem a daznn nézem 😀megtettem Caleb 3 dobott TD-t 4,6-os odds-ért. 😀
Negritis, a vajda
Toto21
Negritis, a vajda
6 napja
felőlem azt fogadsz amit akarsz, aztán megy majd a sírás hogy direkt téged szopatnak 😀nah nézzük hogy a prime videon ez milyen lesz, most nem a daznn nézem 😀megtettem Caleb 3 dobott TD-t 4,6-os odds-ért. 😀
Negritis, a vajda
Toto21
6 napja
megnézném én, de addig nem fogok tudni fennmaradni. Talán fél 2-ig még igen, de szerintem első negyed végén max bealudnék.Dazn-on is megy cfb ingyenesen btw, hajnali fél kettőtől a Texas A&M @ Texas meg kb kihagyhatatlan mindenkinek, aki szereti ezt a sportotNet4+-on nem látok más alternatívát ami jobb lenne. Lesz éjfél után valami jó college foci?wuhuu! Köszi! Péntek este nincs is jobb egy NFL meccsnélEzt csak azért nem boo-zom le, mert mégis csak a csapatod játszik, na de ilyen Black Friday programnál, mint ami ma megy ezt leírni...
Toto21
r.baggio
Toto21
r.baggio
6 napja
uhhh az keményen hangzik. Meglátom bírom-e 😀Dazn-on is megy cfb ingyenesen btw, hajnali fél kettőtől a Texas A&M @ Texas meg kb kihagyhatatlan mindenkinek, aki szereti ezt a sportotNet4+-on nem látok más alternatívát ami jobb lenne. Lesz éjfél után valami jó college foci?wuhuu! Köszi! Péntek este nincs is jobb egy NFL meccsnélEzt csak azért nem boo-zom le, mert mégis csak a csapatod játszik, na de ilyen Black Friday programnál, mint ami ma megy ezt leírni...
Toto21
r.baggio
Toto21
r.baggio