Philadelphia Eagles - Chicago Bears
6 napja
Na jó, nèzzük meg McKeet mert tènyleg borzalmas Hurts nem tudom mi a tsz van vele....
6 napja
érthető a közönség reakciója. Ez a hazai teljesítmény 0. És még mákjuk van, hogy csak 10 pontot csinált a Bears.
6 napja
jah persze, mondjuk idén úgy néz ki foganatja is van a dolgoknakazt én nem mondtam.Most elkezdtem gondolkozni azon, hogy van csapat aki jobb offseasont tolt, mint a Bears? Drafton és piacról is jól emberek jöttek.már vagy 3 éve zsinórban nyerik az offseasont, nem?
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
Bears KC nem lesz idén?ők is verhetnék mind2 csapatot
6 napja
Csoda hogy bedobták
6 napja
Masodik elejtett int
6 napja
azt én nem mondtam.Most elkezdtem gondolkozni azon, hogy van csapat aki jobb offseasont tolt, mint a Bears? Drafton és piacról is jól emberek jöttek.már vagy 3 éve zsinórban nyerik az offseasont, nem?
shagi0206
Negritis, a vajda
6 napja
Nèzd meg ők megcsinálják
6 napja
Most elkezdtem gondolkozni azon, hogy van csapat aki jobb offseasont tolt, mint a Bears? Drafton és piacról is jól emberek jöttek.már vagy 3 éve zsinórban nyerik az offseasont, nem?
shagi0206
6 napja
Most elkezdtem gondolkozni azon, hogy van csapat aki jobb offseasont tolt, mint a Bears? Drafton és piacról is jól emberek jöttek.
6 napja
Persze hogy nincsegvaz int
6 napja
ugye mikor Mahomes megkapta az 500 millás szerződését volt hülyedezés, oszt nem sokkal később per yearre már nem is volt top1Raadasul nem tudjuk, mennyivel no meg a cap, az uj kozvetitesi szerzodesek miatt allitolag sokkal. Siman lehet, hogy ket ev mulva az 50 millios szerzodes nem is lesz extra.ha egy irányítóval sikeres tudsz lenni, akkor megfizetik általábanlehet, nemtompedig Maye szerintem fog kapni.Calebnél 5. éves opciót látomnem tudom eldönteni, de egyenlőre max tag-et kapnaezt meg kell dobni Caleb!jövő év érdekes lesz a tavalyi QB osztálynak
Toto21
ki és mekkora szerződést fognak kapni
Negritis, a vajda
Toto21
Penixnél azt se
Nine esetében nemtom létezik-e akkora javulás a 2. évre (tudom hogy 3. hivatalosan) hogy ne cut legyen ő se
Nix sztem kap egy ajánalot, de nem biztos hogy akkorát hogy ne 5. éves opció/tag legyen belőle
JD és Maye aki fix szerződést kap, de nekik se adnék "top" fizetést
Negritis, a vajda
shagi0206
én nem biztos hogy az 50et odaadnám neki
Negritis, a vajda
Toto21
casaubon
onnantól meg csak budget
(Scottie Pipen jutott eszembe arról a szerződésről)
6 napja
Ha vèdelem nem csinál csodat vagy a Bears nem bfszkodja el esèlytelenesz
6 napja
Mondjuk lamar előtt minden van csak fal nincs, és az elkapók sincsenek sehol hozzánk képest. Fejben viszont ő sem a legerősebb sajna, de 2 klasszis különbség van közöttük így is szvsz.Temus LamarCsak a check down. Vicc ez a pali. Tökéletes kiszolgáló személyzettel és elit fallal QB-nak néz ki (na de akkor ki nem?), de ha valamelyik csak átlagos, akkor kuka. Évek óta a legtúlértékeltebb QB az NFL-ben.Nyugi gyerekek, hurts se pontosabb 😀 , mondjuk sokat nem is próbálkozott.mondjuk ő legalább 50 milláért nem talál el semmit 😀
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
Raadasul nem tudjuk, mennyivel no meg a cap, az uj kozvetitesi szerzodesek miatt allitolag sokkal. Siman lehet, hogy ket ev mulva az 50 millios szerzodes nem is lesz extra.ha egy irányítóval sikeres tudsz lenni, akkor megfizetik általábanlehet, nemtompedig Maye szerintem fog kapni.Calebnél 5. éves opciót látomnem tudom eldönteni, de egyenlőre max tag-et kapnaezt meg kell dobni Caleb!jövő év érdekes lesz a tavalyi QB osztálynak
Toto21
ki és mekkora szerződést fognak kapni
Negritis, a vajda
Toto21
Penixnél azt se
Nine esetében nemtom létezik-e akkora javulás a 2. évre (tudom hogy 3. hivatalosan) hogy ne cut legyen ő se
Nix sztem kap egy ajánalot, de nem biztos hogy akkorát hogy ne 5. éves opció/tag legyen belőle
JD és Maye aki fix szerződést kap, de nekik se adnék "top" fizetést
Negritis, a vajda
shagi0206
én nem biztos hogy az 50et odaadnám neki
Negritis, a vajda
Toto21
6 napja
Ez hova rohan??? Nem is kergette senki .. Simán megáll, és lett volna félmperce nézelődni.... 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️tuti fázik
MrMiksa
6 napja
de mi a futójáték és a D miatt vagyunk jók. Túl sok labda pattan idén jól. Nem fizetném meg.ha egy irányítóval sikeres tudsz lenni, akkor megfizetik általábande akkor most fizesd meg Calebet meg Bo Nixet top3 QB fizetéssel?
Toto21
sztem azért érdemes figyelembe venni a dolgokat
Negritis, a vajda
6 napja
Ez hova rohan??? Nem is kergette senki .. Simán megáll, és lett volna félmperce nézelődni.... 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
6 napja
Rookie évében nagyon bizató volt, csak utána megkapta a rakétamérnököt és elindult a lejtmenet, meg BB valahogy nem csipázta. Vannak nála rosszabb kezdők. Szerintem.hát... Megnézném Mac Jones BJ kezei allattTartod még a tag-et?Caleb nagyon pontatlan...finoman fejezed ki magad. Caleb kurva szar sajna
Surtr
Toto21
SBL
Toto21
6 napja
mondjuk ha bármelyik top3 fizut akar, akkor arcon csapná őket a valóság, mert kurvára nem top3. Mondjuk Dakota se, mégis ott van.ha egy irányítóval sikeres tudsz lenni, akkor megfizetik általábande akkor most fizesd meg Calebet meg Bo Nixet top3 QB fizetéssel?
Toto21
Negritis, a vajda
6 napja
Szánalmasnézd egy kicsit ezt, jobb kedved lesz
dande2
www.twitch.tv/battlebeastband
6 napja
Ja kurvaerős mentálisan, mikor nyomás van rajta, akkor kidobja a monitorból. Eagles fb csoportba már nem is szívesen járok, annyi az elfogult szurkoló vele kapcsolatban.de vki azt írta 1-2 hónapja, hogy mentálisan a legerősebb qb a ligában. Kár, hogy játszani meg nem tud 😊Csak a check down. Vicc ez a pali. Tökéletes kiszolgáló személyzettel és elit fallal QB-nak néz ki (na de akkor ki nem?), de ha valamelyik csak átlagos, akkor kuka. Évek óta a legtúlértékeltebb QB az NFL-ben.Nyugi gyerekek, hurts se pontosabb 😀 , mondjuk sokat nem is próbálkozott.mondjuk ő legalább 50 milláért nem talál el semmit 😀
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
Szánalmas
6 napja
ha egy irányítóval sikeres tudsz lenni, akkor megfizetik általábande akkor most fizesd meg Calebet meg Bo Nixet top3 QB fizetéssel?
Toto21