Philadelphia Eagles - Chicago Bears
6 napja
Phily közönség mindig ennyire kritikus ha nem játszik jól a csapat?Te először nézel focit?
SBL
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 napja
az egyik meccs tegnap is prime voltEz hivatalosan a csutortok esti helyett van, azokat meg eleve a Prime adjanetflix mellett az amazon is vett egy saját meccsetMintha az amcsi közvetítésben is beharangozták volna, csak nem figyeltem az időpontra.Ez most mi a lófütyi? Teljesen véletlenül vettem észre, hogy meccs van.hálaadás utómeccs. Tegnap elhangzott párszor, hogy ma meccs.
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
casaubon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
Phily közönség mindig ennyire kritikus ha nem játszik jól a csapat?
6 napja
Ilyen állománnyal ez nevetséges…
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 napja
Ez hivatalosan a csutortok esti helyett van, azokat meg eleve a Prime adjanetflix mellett az amazon is vett egy saját meccsetMintha az amcsi közvetítésben is beharangozták volna, csak nem figyeltem az időpontra.Ez most mi a lófütyi? Teljesen véletlenül vettem észre, hogy meccs van.hálaadás utómeccs. Tegnap elhangzott párszor, hogy ma meccs.
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
6 napja
Proxyi
156
Imádom a Philly szurkolókat
6 napja
Most értem haza a fradi volán meccsről…Az is csoda.
Valamit csináljuk 3 pont két negyed alatt???????
Janek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 napja
netflix mellett az amazon is vett egy saját meccsetMintha az amcsi közvetítésben is beharangozták volna, csak nem figyeltem az időpontra.Ez most mi a lófütyi? Teljesen véletlenül vettem észre, hogy meccs van.hálaadás utómeccs. Tegnap elhangzott párszor, hogy ma meccs.
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
6 napja
Sehova
6 napja
Mintha az amcsi közvetítésben is beharangozták volna, csak nem figyeltem az időpontra.Ez most mi a lófütyi? Teljesen véletlenül vettem észre, hogy meccs van.hálaadás utómeccs. Tegnap elhangzott párszor, hogy ma meccs.
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
6 napja
Most értem haza a fradi volán meccsről…Valamit csináljuk 3 pont két negyed alatt???????
6 napja
Ez most mi a lófütyi? Teljesen véletlenül vettem észre, hogy meccs van.Black Friday Football
nagylaza, főpohárnok
6 napja
Ez most mi a lófütyi? Teljesen véletlenül vettem észre, hogy meccs van.hálaadás utómeccs. Tegnap elhangzott párszor, hogy ma meccs.
nagylaza, főpohárnok
6 napja
Ez most mi a lófütyi? Teljesen véletlenül vettem észre, hogy meccs van.
6 napja
sok a gond, de ha valahogy bejutnak akkor az azt jelenti hogy ezeket kezeltékKb ugyanolyanok mint mi, csak valamivel nehezebbek voltak az ellenfeleik, és nem mákoltak annyit. Cserébe tavaly meg minden alapszakasz meccsen nekik pattant a labda.idén nem fog összejönni a KC-nek, valami nagyon nem klappol náluk 😕ha POba bejut a KC akkor nem látom hogy nem jutnak SBbemeg a nagy lófaszt!Bears KC nem lesz idén?Mèg a SB lehet 🤪
ők is verhetnék mind2 csapatot
Negritis, a vajda
dande2
shagi0206
Negritis, a vajda
Toto21
eaglesmcnabb
onnantól meg simán SB
6 napja
Kb ugyanolyanok mint mi, csak valamivel nehezebbek voltak az ellenfeleik, és nem mákoltak annyit. Cserébe tavaly meg minden alapszakasz meccsen nekik pattant a labda.idén nem fog összejönni a KC-nek, valami nagyon nem klappol náluk 😕ha POba bejut a KC akkor nem látom hogy nem jutnak SBbemeg a nagy lófaszt!Bears KC nem lesz idén?Mèg a SB lehet 🤪
Negritis, a vajda
dande2
shagi0206
Negritis, a vajda
Toto21
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
pedig most elvileg a wr room nem épp szar. az Oline viszont elég ratyiidén nem fog összejönni a KC-nek, valami nagyon nem klappol náluk 😕ha POba bejut a KC akkor nem látom hogy nem jutnak SBbemeg a nagy lófaszt!Bears KC nem lesz idén?Mèg a SB lehet 🤪
Negritis, a vajda
dande2
shagi0206
Negritis, a vajda
Toto21
6 napja
Ők nem unatkoznak nálunk.😊Parsons és Jacobs-ért cserébe mehet is 😊Odunze és Moore felesleges a pályán. Csak a check down-ok mennekBoltoljunk! Nálunk elférnének.
Toto21
SBL
Toto21
6 napja
idén nem fog összejönni a KC-nek, valami nagyon nem klappol náluk 😕ha POba bejut a KC akkor nem látom hogy nem jutnak SBbemeg a nagy lófaszt!Bears KC nem lesz idén?Mèg a SB lehet 🤪
Negritis, a vajda
dande2
shagi0206
Negritis, a vajda
6 napja
Parsons és Jacobs-ért cserébe mehet is 😊Odunze és Moore felesleges a pályán. Csak a check down-ok mennekBoltoljunk! Nálunk elférnének.
Toto21
SBL
6 napja
ha POba bejut a KC akkor nem látom hogy nem jutnak SBbemeg a nagy lófaszt!Bears KC nem lesz idén?Mèg a SB lehet 🤪
Negritis, a vajda
dande2
shagi0206
Szerkesztette: Negritis, a vajda
6 napja
Odunze és Moore felesleges a pályán. Csak a check down-ok mennekBoltoljunk! Nálunk elférnének.
Toto21
6 napja
meg a nagy lófaszt!Bears KC nem lesz idén?Mèg a SB lehet 🤪
Negritis, a vajda
dande2
6 napja
Bears KC nem lesz idén?Mèg a SB lehet 🤪
Negritis, a vajda
6 napja
Odunze és Moore felesleges a pályán. Csak a check down-ok mennek