Philadelphia Eagles - Chicago Bears
6 napja
Nem igaz hogy megfutja 🤬
6 napja
+ spanyolok vb győzelmeJó a Bears, jó a Loki, ez 2010nem az a durva, hanem hogy ez egy évben történik, amikor a Debrecen (!) vezeti aLehet, hogy tényleg komolyan kell venni ezt a Bearst.Én mindig is komolyan vettem őket, amikor ellenük játszottunk. Bears oda-vissza mindig is a szezon egyik legfontosabb célja volt.
Kampman
No de, hogy vezessék a csoportot és még jól is játszanak, az azért már durva!
SBLMennyeiFizz ligát. Na ez a kemény. Milyen évet írunk emberek???
gamerkr
Az jó év volt egyébként
Kampman
6 napja
Jó a Bears, jó a Loki, ez 2010nem az a durva, hanem hogy ez egy évben történik, amikor a Debrecen (!) vezeti aLehet, hogy tényleg komolyan kell venni ezt a Bearst.Én mindig is komolyan vettem őket, amikor ellenük játszottunk. Bears oda-vissza mindig is a szezon egyik legfontosabb célja volt.
Kampman
gamerkr
Az jó év volt egyébként
6 napja
Semmi esèly a stopra
6 napja
Burdent itt a szezon második felében kezdik úgy bevonni a játékba, ahogy kell. Egy buta fasz, de igazi playmaker.
6 napja
Ezernyolcszáz...?nem az a durva, hanem hogy ez egy évben történik, amikor a Debrecen (!) vezeti aLehet, hogy tényleg komolyan kell venni ezt a Bearst.Én mindig is komolyan vettem őket, amikor ellenük játszottunk. Bears oda-vissza mindig is a szezon egyik legfontosabb célja volt.
Kampman
gamerkr
6 napja
Hova vetődünk te jó èg 😄
6 napja
Megint megcsinálják
6 napja
Nem igaz hogy mindig van hely ahová kivágjanak. Itt csak a fumbli vagy az INT segít...
6 napja
nem az a durva, hanem hogy ez egy évben történik, amikor a Debrecen (!) vezeti aLehet, hogy tényleg komolyan kell venni ezt a Bearst.Én mindig is komolyan vettem őket, amikor ellenük játszottunk. Bears oda-vissza mindig is a szezon egyik legfontosabb célja volt.
Kampman
SBL
6 napja
hát elég durva, mert mióta nézek NFL-t, általában szarok voltak. Mikor kezdtem akkor még nem, az a Julius Peppers, Brian Urlacher, Charles Tillman féle védelem eléggé rendben volt. Más kérdés, hogy az offense az nem volt jó már igazán akkor sem.Lehet, hogy tényleg komolyan kell venni ezt a Bearst.Én mindig is komolyan vettem őket, amikor ellenük játszottunk. Bears oda-vissza mindig is a szezon egyik legfontosabb célja volt.
Kampman
SBL
6 napja
🤦
6 napja
Lehet, hogy tényleg komolyan kell venni ezt a Bearst.Én mindig is komolyan vettem őket, amikor ellenük játszottunk. Bears oda-vissza mindig is a szezon egyik legfontosabb célja volt.
Kampman
6 napja
Legalább a FG megvan
6 napja
Bmeg
6 napja
late hit, td az eaglesnek
6 napja
Na ez szèp volt most
6 napja
Kezdődik
6 napja
3-4, de nem csodálkozom amennyit fent voltak az elmúlt meccseken...Ennyi a recept, ha a Dallas nem kerül olyan gyorsan hátranyba ők is megcsinálják.....csak aztán levegőben is működött.....már a Detroitnak is voltak nagy futasaiközépen tűntök fáradtnak, hány emberes a DL rotáció nálatok?
dande2
Toto21
6 napja
Ennyi a recept, ha a Dallas nem kerül olyan gyorsan hátranyba ők is megcsinálják.....csak aztán levegőben is működött.....már a Detroitnak is voltak nagy futasaiközépen tűntök fáradtnak, hány emberes a DL rotáció nálatok?
dande2
6 napja
Még még még még még, ennyi nem elég!
Poloska vagyok.
6 napja
Ennyi a recept, ha a Dallas nem kerül olyan gyorsan hátranyba ők is megcsinálják.....csak aztán levegőben is működött.....már a Detroitnak is voltak nagy futasai