Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 9 éve
Az is durva, hogy Kolbot elhitted....RGIII se lehet ennél kabarébb, én kipróbálnám.Mondjuk RGIII önbizalmának most pont egy ilyen falra nincs szüksége sztem... 😀
Eazzy
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Nálam Vick volt ilyen, de a többi....kutyaütő. 😀Kolb, Vick, Foles, Bradford?McNabb óta asszem vagy négyszer hittem el, hogy mostmár van jó irányítónk.Ne bassz már ,hogy Barkley-t elhitted?
Azóta sincs rendes.
mustaine
Sixo
mustaine
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Kolb??????? Ha ha na rajta.még én is láttam h gáz a nagyobb baj h a Cards nem😀
több mint 9 éve
Vick jó volt ,csak nem tartott sokáig a kora miatt.Kolb, Vick, Foles, Bradford?McNabb óta asszem vagy négyszer hittem el, hogy mostmár van jó irányítónk.Ne bassz már ,hogy Barkley-t elhitted?
Azóta sincs rendes.
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 9 éve
butthurt Pats fanok 😀
több mint 9 éve
Iszonyat biztonsági játékot játszunk remélem a D# behúzza. Mert Weeden nem fog GW driveot vezetni.
több mint 9 éve
Az is durva, hogy Kolbot elhitted....RGIII se lehet ennél kabarébb, én kipróbálnám.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
vickkel legalább voltak élvezhető meccsek, de ezek...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Ki a fasz az a rita?
több mint 9 éve
az újabb sms-ből megtudtuk, hogy vannak sérülékeny játékosok is, akiknél gyakrabban fordul elő és ilyen lehet Romo is.
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Kolb, Vick, Foles, Bradford?McNabb óta asszem vagy négyszer hittem el, hogy mostmár van jó irányítónk.Ne bassz már ,hogy Barkley-t elhitted?
Azóta sincs rendes.
mustaine
Sixo
több mint 9 éve
McNabb óta asszem vagy négyszer hittem el, hogy mostmár van jó irányítónk.Ne bassz már ,hogy Barkley-t elhitted?
Azóta sincs rendes.
mustaine
több mint 9 éve
Egyénként érdekes most mennyi holdongot fújnak...
több mint 9 éve
false tartEgyébként ha már Kelce is bugos ott már nagy gondok vannak.nem kelce volt.
evergreen
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
évek óta tudunk negatív meglepetéseket okozni, de ezt a szart mint a mait, szerintem a büdös életben nem tudjuk megismételni. ez minden idők. hihetetlen de minden évben ezt mondom és rámcáfolnakmeki egyél meg egy snickerst
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
évek óta tudunk negatív meglepetéseket okozni, de ezt a szart mint a mait, szerintem a büdös életben nem tudjuk megismételni. ez minden idők. hihetetlen de minden évben ezt mondom és rámcáfolnakjövő hétig
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
szerinted?! 😀Neked pont az , hogy támogatnod kéne, hogy Bradford maradjon.never mind. az előző 53 perchez igen.Kabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!ehhez nem sok köze volt mondjuk
Greengo
Sixo
slowmotion
Sixo
több mint 9 éve
Egyébként ha már Kelce is bugos ott már nagy gondok vannak.
#NoPhlyZone
több mint 9 éve
McNabb óta asszem vagy négyszer hittem el, hogy mostmár van jó irányítónk.Azóta sincs rendes.
több mint 9 éve
Tudtak h Jenkinsnek vissza kellett volna hordani.....
több mint 9 éve
évek óta tudunk negatív meglepetéseket okozni, de ezt a szart mint a mait, szerintem a büdös életben nem tudjuk megismételni. ez minden idők. hihetetlen de minden évben ezt mondom és rámcáfolnak
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
20yard Weedennel? No way 😕
több mint 9 éve
Remélem a dallas elviszi Samut egy első körért ez után a meccs után.
több mint 9 éve
Neked pont az , hogy támogatnod kéne, hogy Bradford maradjon.never mind. az előző 53 perchez igen.Kabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!ehhez nem sok köze volt mondjuk
Greengo
Sixo
slowmotion