Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 9 éve
Földdel beborítani sóval behinteni szóljatok ha SB ba jutottunk akkor talán újra nézek idén meccset.......aszittem, Nektek ez a Super Bowl...
dande
bocs. szar meccsen szar poén.
több mint 9 éve
kezd ürülni a stadion.Nincs Romo és így szar az egész. : D
de miért?
slowmotion
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Celtic
419
Pesuth Rita volt.. a hangjából hallottam. Azért olyan kis agresszív az üzenet mert még benne van a kick-boxos mult.Ki a fasz az a rita?Kőben Rita a kajakos
steelwolf
zsoeo
több mint 9 éve
Tényleg élmény nézni ezeket az NFC East rangadókat, mikor lesz a következő xDcsütörtök, Giants - Redskins
Sixo
több mint 9 éve
Földdel beborítani sóval behinteni szóljatok ha SB ba jutottunk akkor talán újra nézek idén meccset.......
több mint 9 éve
Tényleg élmény nézni ezeket az NFC East rangadókat, mikor lesz a következő xDAsszem csütörtön Redskins vs Giants, hasonlóra lehet számítani. Mondjuk nálunk jobbak lesznek.
Sixo
több mint 9 éve
Tényleg élmény nézni ezeket az NFC East rangadókat, mikor lesz a következő xDNem kell sokat várnod. TNF
Sixo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
eaglesfan1993
233
De ez most komoly????Nincs egy játékos sem aki el tudná kapni a labdát....na menjenek már a picsába
több mint 9 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tényleg élmény nézni ezeket az NFC East rangadókat, mikor lesz a következő xD
több mint 9 éve
Én érzem magam kellemetlenül.
több mint 9 éve
örc is bazdmeg...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Defenzív májndid csapat power 😀
több mint 9 éve
mondanam, hogy vege, de most jon a Weeden fumble
több mint 9 éve
Jah és ezt a fostengert sikerült Chuck Bednarik emlékére produkálni.Gratulálnék a Philadelphia Eagles összes dolgozójának.
több mint 9 éve
na akkor jó éjt
több mint 9 éve
flag nincs?
több mint 9 éve
ott a pont az i-re
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
nemigazmááááááár
több mint 9 éve
Én még Kafkában is bíztam anno... XDNálam Vick volt ilyen, de a többi....kutyaütő. 😀Kolb, Vick, Foles, Bradford?McNabb óta asszem vagy négyszer hittem el, hogy mostmár van jó irányítónk.Ne bassz már ,hogy Barkley-t elhitted?
Azóta sincs rendes.
mustaine
Sixo
mustaine
Greengo
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Danny
1 717
Kolb??????? Ha ha na rajta.még én is láttam h gáz a nagyobb baj h a Cards nem😀hát nem az a trade volt a franchise történetének legjobb üzlete?! 😀
dande