Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 10 éve
Földdel beborítani sóval behinteni szóljatok ha SB ba jutottunk akkor talán újra nézek idén meccset.......aszittem, Nektek ez a Super Bowl...
dande
bocs. szar meccsen szar poén.
több mint 10 éve
kezd ürülni a stadion.Nincs Romo és így szar az egész. : D
de miért?
slowmotion

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Pesuth Rita volt.. a hangjából hallottam. Azért olyan kis agresszív az üzenet mert még benne van a kick-boxos mult.Ki a fasz az a rita?Kőben Rita a kajakos
steelwolf
zsoeo
több mint 10 éve
Tényleg élmény nézni ezeket az NFC East rangadókat, mikor lesz a következő xDcsütörtök, Giants - Redskins
Sixo
több mint 10 éve
Földdel beborítani sóval behinteni szóljatok ha SB ba jutottunk akkor talán újra nézek idén meccset.......
több mint 10 éve
Tényleg élmény nézni ezeket az NFC East rangadókat, mikor lesz a következő xDAsszem csütörtön Redskins vs Giants, hasonlóra lehet számítani. Mondjuk nálunk jobbak lesznek.
Sixo
több mint 10 éve
Tényleg élmény nézni ezeket az NFC East rangadókat, mikor lesz a következő xDNem kell sokat várnod. TNF
Sixo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
De ez most komoly????Nincs egy játékos sem aki el tudná kapni a labdát....na menjenek már a picsába
több mint 10 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tényleg élmény nézni ezeket az NFC East rangadókat, mikor lesz a következő xD
több mint 10 éve
Én érzem magam kellemetlenül.
több mint 10 éve
örc is bazdmeg...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Defenzív májndid csapat power 😀
több mint 10 éve
mondanam, hogy vege, de most jon a Weeden fumble
több mint 10 éve
Jah és ezt a fostengert sikerült Chuck Bednarik emlékére produkálni.Gratulálnék a Philadelphia Eagles összes dolgozójának.
több mint 10 éve
na akkor jó éjt
több mint 10 éve
flag nincs?
több mint 10 éve
ott a pont az i-re

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
nemigazmááááááár
több mint 10 éve
Én még Kafkában is bíztam anno... XDNálam Vick volt ilyen, de a többi....kutyaütő. 😀Kolb, Vick, Foles, Bradford?McNabb óta asszem vagy négyszer hittem el, hogy mostmár van jó irányítónk.Ne bassz már ,hogy Barkley-t elhitted?
Azóta sincs rendes.
mustaine
Sixo
mustaine
Greengo

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Kolb??????? Ha ha na rajta.még én is láttam h gáz a nagyobb baj h a Cards nem😀hát nem az a trade volt a franchise történetének legjobb üzlete?! 😀
dande