Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Bradford takarodj már a faszba!!!
több mint 9 éve
a rohadt eletbe, hogy mindig be kell jatszani Benny HilltAFC east rangadón? 2 playből 2 az átlag.
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
kiégtem. 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDD
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Istenem síííírok mekkora balfasz ma mindenki. 😀
több mint 9 éve
Most nagyon szurkoltam Jenkinsnek, hogy végigvigye mert más esélyünk nem lesz TD-re . : D
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
MU. HA. HA.
több mint 9 éve
Danny
1 717
Sadford ismét 😀
több mint 9 éve
SAD BRAMFORD HAHAHAAHA
több mint 9 éve
Vicket Dallasba!
több mint 9 éve
Maxwell harmadik szép megmozdulása. Kaptunk egy utolsó esélyt.
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
a rohadt eletbe, hogy mindig be kell jatszani Benny Hillt
több mint 9 éve
LOL.
több mint 9 éve
Romo csak 8 hétre out.mondjuk most állhatunk 2-0-ra, és a második hét van.
shawnka
2010-ben 1-4-re álltunk, és az ötödik héten esett ki. nyolc meccs után 1-7-tel álltunk, naná hogy nem hoztuk volna vissza akkor sem, ha tud játszani.
de a próféta szóljon Belőled...
több mint 9 éve
Teljesen alkalmatlan a csapat arra, hogy bármi hasznosat csináljon. Ha gyorsan kéne játék, akkor fur a Cowboys amennyit akar, ha meg majd lesz esély, akkor azonnal jön az INT megint.
több mint 9 éve
mostanra fáradt ki a D, kösz kellyvarhato volt
eaglesmcnabb
a ket kezdo kozepso LB-d hianyaban nehez lesz megofni a dallasi ol-t
több mint 9 éve
Lenyomjuk az Eagles torkán a lasztit, de a sporik azért nem akarják az idegenbeli W-t.
több mint 9 éve
na itt lesz a vége. több kapott pont már nem fér bele. de nem is érdemlünk mást.
#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Romo csak 8 hétre out.
több mint 9 éve
mostanra fáradt ki a D, kösz kelly
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Hicksnél mekkora facemask...
több mint 9 éve
Mérhetetlenül csalódott vagyok. Iszonyat bíztató a D# de Weeden ...
több mint 9 éve
Brandon Weeden now has 13 more rushing yards than the Eagles.
#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Száncsót a kezdőbe! Azt sem hittem vna mondjuk pár éve, hogy ilyet leírok.
E-A-G-L-E-S EAGLES !