Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 10 éve
RGIII?
több mint 10 éve
Nem semmi meccs amúgy.
több mint 10 éve
jah, hogy a helyi cutler, bocs ezt nem tudtamAkkor is. : DKabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!ehhez nem sok köze volt mondjuk
Greengo
Sixo
Greengo
több mint 10 éve
annak örülök, hogy jövő héten nem csoportmeccs jön, mert még egy kulcsjátékos kiesése lehet, hogy kicsit sok lenne
több mint 10 éve
Ja igen, gondolta ha már mindkét oldal balfasz akkor beszáll ő is. Korrektez hülye ez a bíró😀 "excuse me" 😀😀Ilyen balfaszkodás után csodálod, hogy felteszi az i-re a pontot? 😀
Celtic
Danny
több mint 10 éve
Tebow, EJ Manuel, te uramisten, ez mi??

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Lúzer banda. Ilyenkor amúgy megint csak az edzői felelősséget tudom felhozni, ha az első játékban ez van, akkor ott a fejekben van nagyon nagy baj, ami meg az edző dolga.
több mint 10 éve
ez hülye ez a bíró😀 "excuse me" 😀😀Ilyen balfaszkodás után csodálod, hogy felteszi az i-re a pontot? 😀
Celtic
több mint 10 éve
Akkor is. : DKabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!ehhez nem sok köze volt mondjuk
Greengo
Sixo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
mindig meg tudok lepodni, azt hittem, most mar a mai tizenot agyfaszkodas utan befejezik (:a rohadt eletbe, hogy mindig be kell jatszani Benny HilltAFC east rangadón? 2 playből 2 az átlag.
Törölt felhasználó
Sixo
több mint 10 éve
never mind. az előző 53 perchez igen.Kabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!ehhez nem sok köze volt mondjuk
Greengo
Sixo
több mint 10 éve
ez a meccs sztem alulmúlja az utóbbi öt év NFC East balfaszkodást 😀😀😀D

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
ez mondjuk épp nem Bradfordé volt... a támadófal rasszista!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
mondjuk erről bradford annyira tehetett mint én
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ez hülye ez a bíró😀 "excuse me" 😀😀
több mint 10 éve
Kibaszott vicc ez a meccs!
több mint 10 éve
Kabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!ehhez nem sok köze volt mondjuk
Greengo
több mint 10 éve
Kabaré. Bradford takarogggggggyyyyyy!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Momentum irtam volna epp de gyorsan tova lett...
több mint 10 éve
=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 10 éve
NFC East, én így szeretlek
több mint 10 éve
HAHAHAHAHAHA