Philadelphia Eagles - New York Giants
1 hónapja
Oh, b+ ez mi volt a Sporiktól???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
A csoportmeccsek mindig nehezek, de idén azért ez a Giants már nem ugyanaz mint az elmúlt években. Úgy érzem ők is felfelé kezdenek mozdulni. Szezon elején nem tartottam őket komolyabb tényezőnek..aztán két hete szépen elpicsáztak. Washington is szép lassan építkezik. Alakul a csoport.Elmúlt 10 évben 15-5 a mérleg, a maival 16-5. Legtöbbször nyerünk, de van, mikor nem. 😕Jobbak vagyunk.Azt mondod , hogy legutóbb dobtunk nekik egy csontot? 😀
balintbaba
Greengo
balintbaba

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 hónapja
Főleg úgy, h nincs értelmes elkapónk, kiesett a legjobb futónk, és nincs secünkJobbak vagyunk.Ez nem.volt egy merész kijelentés.
balintbaba
nagir
1 hónapja
Ez meg fumbli marad.Elmúlt 10 évben 15-5 a mérleg, a maival 16-5. Legtöbbször nyerünk, de van, mikor nem. 😕Jobbak vagyunk.Azt mondod , hogy legutóbb dobtunk nekik egy csontot? 😀
balintbaba
Greengo
balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Elmúlt 10 évben 15-5 a mérleg, a maival 16-5. Legtöbbször nyerünk, de van, mikor nem. 😕Jobbak vagyunk.Azt mondod , hogy legutóbb dobtunk nekik egy csontot? 😀
balintbaba
Greengo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Hihetetlen amit művelünk.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Szerintem a kettőnek itt nincs köze egymáshoz....de mindegy ez most itt off...Engem nem zavar, csak a hited meg a dumád nincs összhangban.Egyébként vagyunk egy kèt milliárdan szóval nemcsak szerintem 😉 mèg ha sejtem itt kisebbsègben is vagyokÍgy meccsben tartottuk őket...a bírók meg nekünk csaltak.... megintte mint a szerinted létező isten embere legyé má pozitívabb ember 😀
dande2
Eazzy
dande2
Eazzy
1 hónapja
Nem ott konkrétan szarok voltatokJobbak vagyunk.Azt mondod , hogy legutóbb dobtunk nekik egy csontot? 😀
balintbaba
Greengo

1 hónapja
Jobbak vagyunk.Ez nem.volt egy merész kijelentés.
balintbaba

1 hónapja
Jobbak vagyunk.Azt mondod , hogy legutóbb dobtunk nekik egy csontot? 😀
balintbaba

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 hónapja
Dotson nálam van fantasyben bugróként kaphatna már egy magy td passzt
1 hónapja
amúgy ebben a mezben mi a mérlegünk mióta nem ez a prime mezünk? 99-1? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
Azért vártam, hogy AJ hiányában Goedert fog előrelépni. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 hónapja
Jobbak vagyunk.
1 hónapja
Engem nem zavar, csak a hited meg a dumád nincs összhangban.Egyébként vagyunk egy kèt milliárdan szóval nemcsak szerintem 😉 mèg ha sejtem itt kisebbsègben is vagyokÍgy meccsben tartottuk őket...a bírók meg nekünk csaltak.... megintte mint a szerinted létező isten embere legyé má pozitívabb ember 😀
dande2
Eazzy
dande2
1 hónapja
2&31et megfutnak, az kicsit égőIdén az egész D égő, köszönhetően bowennek, még ezzel a PRsal is
shagi0206
1 hónapja
EZ a Biggsby gyerek elég fasza.
1 hónapja
Ha csak outsideot futnátok, szerintem simán meglenne az 500 futott yard
1 hónapja
Az igen
1 hónapja
2&31et megfutnak, az kicsit égő
1 hónapja
Dart kapnegy normális kócsot illetve HCt (egyébként Kafka önmagában szerintem nem rossz) akkor nehèz èveink lehetnekJa, mint Jaysus a Skinsnél 2. évében. Hópium inkább sztem.
dande2
1 hónapja
Dart kapnegy normális kócsot illetve HCt (egyébként Kafka önmagában szerintem nem rossz) akkor nehèz èveink lehetnekNehéz most is nekik
dande2
1 hónapja
Dart kapnegy normális kócsot illetve HCt (egyébként Kafka önmagában szerintem nem rossz) akkor nehèz èveink lehetnek
1 hónapja
Egyébként vagyunk egy kèt milliárdan szóval nemcsak szerintem 😉 mèg ha sejtem itt kisebbsègben is vagyokÍgy meccsben tartottuk őket...a bírók meg nekünk csaltak.... megintte mint a szerinted létező isten embere legyé má pozitívabb ember 😀
dande2
Eazzy