RedZone week 11
3 napja
Kampman
28 290
ezt a bears packers végjátékot mintha már láttam volna múlt hétenKicsit furcsa volt, hogy több mint fél perccel és egy időkéréssel lényegében megálltak 46 yardon, nem erőltették, hogy kicsit közelebb jöjjenek.
Löfli
3 napja
ezt a bears packers végjátékot mintha már láttam volna múlt hétenne is mond
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
ezt a bears packers végjátékot mintha már láttam volna múlt héten
3 napja
Taysom Hillt kellett volna kezdetni fantasyban
3 napja
Tudtam hogy egy Giants fanra számíthatok 😉😛Red Zone-on😂98 yardos td, az oszt igenHol?
Löfli
dande2
ozibozi
3 napja
98 yardos td, az oszt igen
3 napja
ozibozi
17 132
Eleve felemelhetnék a kapukat magasabbra, mindjárt méltó lenne aNeve, hogy Extra Pont
✌️😎
3 napja
Mi van ma a kickerekkel? 😀 😀Egèsz szezonban kb....valamit csináltak a labdakkal 😁
mustaine
3 napja
Èrdekes lesz a Ravens ès a Steelers elleni meccsünk 😏 igazi erőfelmèrő lesz mindkettő.
3 napja
Egy működő streamet tudna linkelni valaki? Amit találtam eddig, negyed óra után lekapcsoltákEsetleg itt:
mustaine
methstreams.to/
3 napja
Húha mi van itt idèn...a kèt elit rúgó bajban van rendesen èrdekes lesz így az Eagles Ravens találkozás 🤪
3 napja
Egy működő streamet tudna linkelni valaki? Amit találtam eddig, negyed óra után lekapcsolták
3 napja
Nemzetközi Eagles fan kibic day 😛 Jól indul a Ravens meccs 😊
3 napja
vezet a Jaguars, upset alert!!
3 napja
ozibozi
17 132
Legjobb meccsek ezekben a korai műsorsávokban
3 napja
Ez a Herbig gyerek egy állat. Látszik, hogy a bátyja az Eaglesben nyomta
3 napja
Kampman
28 290
Sziasztok, hajrá Packers, Jaguars, Raiders, Rams, Browns, Jets, Steelers, VikingsAz eleje még jól indult
mustaine
3 napja
Sziasztok, hajrá Packers, Jaguars, Raiders, Rams, Browns, Jets, Steelers, Vikings