NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
Clowney: 6'5 1/4, 266valszeg azért fogyasztott, hogy az OLB gyakorlatok is menjenek neki a 40 yardon kívül. a TC-re visszaszedi.
Majdnem 10 fonttal könnyebb, mint tavaly, amikor a South Carolinán 4.54-es 40 yardot mértek nála.vassadi
JPP anno 6'5 és 270 volt itt.
több mint 10 éve
Bitonio 4.91-re javítja a time to beat adatot. Eddig kerek 5 másodperccel vezetett
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Clowney: 6'5 1/4, 266Majdnem 10 fonttal könnyebb, mint tavaly, amikor a South Carolinán 4.54-es 40 yardot mértek nála.
több mint 10 éve
amíg a punterek futnak ( 😀 ) mérlegerlési infó: Will Sutton 303! A SB-n volt 315HöriIgen is fontos az, hogy egy punter milyen gyorsan ér oda az ellenfél visszahordójához, hogy szétzúzza az agyát!
több mint 10 éve
A long snapper minek erőlködik 40 yardon? 😀
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
amíg a punterek futnak ( 😀 ) mérlegerlési infó: Will Sutton 303! A SB-n volt 315
több mint 10 éve
Köszi vassadi! Köszi neked is Borbinho!Amúgy hány kiló van a rúdon?FearTomi225 font = 102,06 kgvassadi
több mint 10 éve
nem mutatják, de Gabe Jackson 5.43! és 1.78. Utóbbi a lényeg, bár +/- két tizedmásodpercen kár lenne görcsölni
több mint 10 éve
ez itt az ő terepe az biztos, nem a foci vagy a beszéd 😀Seantrel 1.71-es 10 yard split, és eddig ő a legnagyobb. 5.03 a 40HöriMég felküzdi itt magát az első kör végére...na nem a legvégére! 😊Medvepapa
több mint 10 éve
102,5 ha jól emlékszemIgen, közben rájöttem. Amúgy hány kiló van a rúdon?FearTomiNem ugyan az. 😀EasyGhostÉn is NFL.com-on nézem, egy reklámot nem láttam még. Na mind1.FearTomiNFL NetworkEasyGhosta relámszünetek nem változtak. kii'em allHöriTi hol nézitek? Nálam egy reklám sem volt még😀FearTomi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Seantrel 1.71-es 10 yard split, és eddig ő a legnagyobb. 5.03 a 40HöriMég felküzdi itt magát az első kör végére...na nem a legvégére! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Igen, közben rájöttem. Amúgy hány kiló van a rúdon?Nem ugyan az. 😀EasyGhostÉn is NFL.com-on nézem, egy reklámot nem láttam még. Na mind1.FearTomiNFL NetworkEasyGhosta relámszünetek nem változtak. kii'em allHöriTi hol nézitek? Nálam egy reklám sem volt még😀FearTomi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
De nem hallhatod Mayock okosságait. :pÉn is NFL.com-on nézem, egy reklámot nem láttam még. Na mind1.FearTomiNFL NetworkEasyGhosta relámszünetek nem változtak. kii'em allHöriTi hol nézitek? Nálam egy reklám sem volt még😀FearTomi
több mint 10 éve
Seantrel 1.71-es 10 yard split, és eddig ő a legnagyobb. 5.03 a 40
több mint 10 éve
Nem ugyan az. 😀Én is NFL.com-on nézem, egy reklámot nem láttam még. Na mind1.FearTomiNFL NetworkEasyGhosta relámszünetek nem változtak. kii'em allHöriTi hol nézitek? Nálam egy reklám sem volt még😀FearTomi
több mint 10 éve
Én is NFL.com-on nézem, egy reklámot nem láttam még. Na mind1.NFL NetworkEasyGhosta relámszünetek nem változtak. kii'em allHöriTi hol nézitek? Nálam egy reklám sem volt még😀FearTomi
több mint 10 éve
NFL Networka relámszünetek nem változtak. kii'em allHöriTi hol nézitek? Nálam egy reklám sem volt még😀FearTomi
több mint 10 éve
a relámszünetek nem változtak. kii'em allHöriTi hol nézitek? Nálam egy reklám sem volt még😀
több mint 10 éve
Carmeloman
644
OL Bench Press:Matthews ilyen gyenge? 😕
Russell Bodine, UNC center: 42
Tiny 35
Brandon Thomas 35
Greg Robinson 32 (és 35 inches karokkal)
Jake Matthews 24Höri
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Kezdődik, linkek a kiemelt postban.
több mint 10 éve
ano92"Defending Pokémon" 😀😀 jó ötlet lenne ilyen kártyákkal játszani a régi autós/repülős mintára 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀