Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
Pont mint JMR xDD najó azért nem.Nem hiszem. A legértebb QB prospect az összes közül.iktriadIgaza van, így nem ront az értékén, next JMR is cming to the league 😀ano92Teddyhenger miért nem fut?ZoliZoltánŐ csak interjúzni jött Indyben úgy látszik.iktriad
több mint 10 éve
Nem hiszem. A legéretebb QB prospect az összes közül.Igaza van, így nem ront az értékén, next JMR is cming to the league 😀ano92Teddyhenger miért nem fut?ZoliZoltánŐ csak interjúzni jött Indyben úgy látszik.iktriad
több mint 10 éve
Nem is néztem eddig,hogy iylen tetovált a kölök ! 😊 8-)
több mint 10 éve
Jó ez a János duma !!! YD 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Igaza van, így nem ront az értékén, next JMR is cming to the league 😀Teddyhenger miért nem fut?ZoliZoltánŐ csak interjúzni jött Indyben úgy látszik.iktriad
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
2. próbálkozás már 4.56...ez már inkább reális 😊az úgy LOL hogy Carr 2 századdal lassabb csak mint Football János O.oBigBen7Csak nézd meg Carr arcát futás közben meg Fociét. Carr majd meg döglik, János meg lekocogja kb.ano92
de ez csak a combine, itt mindent bele kéne adnia, szerintem még 4-5 század itt is bennemaradt
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Tessék, most odatette magát.az úgy LOL hogy Carr 2 századdal lassabb csak mint Football János O.oBigBen7Csak nézd meg Carr arcát futás közben meg Fociét. Carr majd meg döglik, János meg lekocogja kb.ano92
több mint 10 éve
4,56 na, valami 😀
több mint 10 éve
Manziel 2.-ra 4.56ot repesztett.
több mint 10 éve
4,56 hopsz gyorsabb mint Geno tavaly....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Teddyhenger miért nem fut?ZoliZoltánŐ csak interjúzni jött Indyben úgy látszik.
több mint 10 éve
az úgy LOL hogy Carr 2 századdal lassabb csak mint Football János O.oBigBen7Csak nézd meg Carr arcát futás közben meg Fociét. Carr majd meg döglik, János meg lekocogja kb.
több mint 10 éve
Ja...tényleg....Derek az első ???ZoliZoltánNem, Manziel.iktriad
Teddyhenger miért nem fut?
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
az úgy LOL hogy Carr 2 századdal lassabb csak mint Football János O.o
több mint 10 éve
Derek az első ???ZoliZoltánNem, Manziel.
több mint 10 éve
Hm...ez érdekes, mindenhol 4.6 volt írva...na mind1Az előbb a NFL Network mint az írta volna, hogy 4.67 volt.iktriad4.6, nem volt ott 7...FearTomiNa, azt nem gondoltam volna, hogy lassabb lesz, mint Luck...FearTomiLuck 4.67 volt...iktriad
több mint 10 éve
Az előbb a NFL Network mint az írta volna, hogy 4.67 volt.4.6, nem volt ott 7...FearTomiNa, azt nem gondoltam volna, hogy lassabb lesz, mint Luck...FearTomiLuck 4.67 volt...iktriad
több mint 10 éve
Derek az első ???
több mint 10 éve
4.6, nem volt ott 7...Na, azt nem gondoltam volna, hogy lassabb lesz, mint Luck...FearTomiLuck 4.67 volt...iktriad
több mint 10 éve
Na, azt nem gondoltam volna, hogy lassabb lesz, mint Luck...FearTomiLuck 4.67 volt...
több mint 10 éve
Na, azt nem gondoltam volna, hogy lassabb lesz, mint Luck...
több mint 10 éve
Sovánka kis fiúcska ez a focijani
több mint 10 éve
4,63 ELÉG GÁZ pffffff
több mint 10 éve
Életemben nem néztem eddig élőben....ZoliZoltánEgyszer mindent el kell kezdeni.
Manziel jön. 4.63
több mint 10 éve
Életemben nem néztem eddig élőben....