Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
Bridgewater nem is fut.
több mint 10 éve
Jóaz, reggel félálomban kis kávé mellett a Blikk is tökéletes hogy úgy felcsesszen hogy kipattanjon a szemem és egésznap maximális munkamorállal dolgozzak 😀Csak irónia volt, nem olvasom, nekem olyan mint egy Amerikai Focis Blikk...FearTomiMost komolyan? vagy csak ironizálsz? 😀 Tudod ők írtak a magyar Tom Bradyről, vagy vica versa amerikai Bencsics Márk.ano92TD magazin összegzése a tegnapi napról ha valakit érdekel, és esetleg nem followolja a magazint sehun sem.TD mi? Nem is hallottam még róla...FearTomi
tdmagazin.hu/hirek/a-szombati-nap-nyertesei-es-veszteseiano92
több mint 10 éve
Csak irónia volt, nem olvasom, nekem olyan mint egy Amerikai Focis Blikk...Most komolyan? vagy csak ironizálsz? 😀 Tudod ők írtak a magyar Tom Bradyről, vagy vica versa amerikai Bencsics Márk.ano92TD magazin összegzése a tegnapi napról ha valakit érdekel, és esetleg nem followolja a magazint sehun sem.TD mi? Nem is hallottam még róla...FearTomi
több mint 10 éve
Most komolyan? vagy csak ironizálsz? 😀 Tudod ők írtak a magyar Tom Bradyről, vagy vica versa amerikai Bencsics Márk.TD magazin összegzése a tegnapi napról ha valakit érdekel, és esetleg nem followolja a magazint sehun sem.TD mi? Nem is hallottam még róla...FearTomi
több mint 10 éve
TD magazin összegzése a tegnapi napról ha valakit érdekel, és esetleg nem followolja a magazint sehun sem.TD mi? Nem is hallottam még róla...
több mint 10 éve
TD magazin összegzése a tegnapi napról ha valakit érdekel, és esetleg nem followolja a magazint sehun sem.tdmagazin.hu/hirek/a-szombati-nap-nyertesei-es-vesztesei
több mint 10 éve
C'mon man 😊 egy smile-t képzeljetek mögé 😀ugyanmár, egy látens Jags fannak csak helyén van a humorérzéke 😀ano92Köszi mókamiki...silent7939Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?silent7939Nem. 15:00-kor 😀Lucifer
több mint 10 éve
ugyanmár, egy látens Jags fannak csak helyén van a humorérzéke 😀Köszi mókamiki...silent7939Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?silent7939Nem. 15:00-kor 😀Lucifer
több mint 10 éve
Köszi mókamiki...Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?silent7939Nem. 15:00-kor 😀Lucifer
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?silent7939Nem. 15:00-kor 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?
több mint 10 éve
köszi.(nem volt kedvem keresgélni...)Hol találom a tegnapi eredményeket egyben ??? 😕ZoliZoltánwww.nfl.com/combine/trackerano92
több mint 10 éve
Hol találom a tegnapi eredményeket egyben ??? 😕ZoliZoltán
több mint 10 éve
Hol találom a tegnapi eredményeket egyben ??? 😕
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Rapoport: Bad news for Bama OT Cyrus Kouandjio. I’m told several teams have failed him on his physical. Arthritic knee from failed surgery. “Ugly.”
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
@TonyPauline: Back from combine workout. Bills scout commented earlier, "Cyrus Kouandjio say goodbye to round one"...
több mint 10 éve
Lehet egy olyat tudni ki lépett sokat előre OL fronton?
több mint 10 éve
Wow, ez olyan DHB-s performansz volt...drop és testtel akarja elkapni a labdát...
több mint 10 éve
Reggie Jordan (TE) futott egy 4.53at, mellé belenyomott 24et a súlyba.www.nfl.com/combine/profiles/reggie-jordan?id=2543618
Vannak rendszerek, ahol egy nem benga TE sikeres lehet, akár H-Back posztra tökéletes. Főleg ha meglesz a technikája az atletikusságához.
Tud elkapni, meglátjuk ott mit bizonyít. De ha így folytatja előreléphet.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Most Sam veszi el a spotlightot a TEk elől. 😀😀
több mint 10 éve
Én Manziel-t Ryan Leaf-nek becézem.Manzielnél is nagyobb?iktriadvalóbanLyerla 4,47, helyén van.NewmanNem vártunk mást😊FearTomi
kár, hogy a pályán kívűl egy gyökér
a legnagyobb boom or bust TE az idei classban, talán az összes posztot figyelembe véve isNewman
Lehet, hogy Lyerla egy barom és lehet, hogy bust lesz, de az nyílvánvaló volt, hogy jót fog futni.
több mint 10 éve
miben más a 6'5 3/4" és a 6'5 6/8" ??
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Én is, plusz ASJ-re. Mindkettő kihagyta a 40-et.pedig rá lettem volna a legkiváncsibb.... :/NewmanGilmore Crockett futott már?iktriadaz abc segít 😀
Niklas valamiért kiüli ezt a kört 😊Höri
több mint 10 éve
pedig rá lettem volna a legkiváncsibb.... :/Gilmore Crockett futott már?iktriadaz abc segít 😀
Niklas valamiért kiüli ezt a kört 😊Höri
több mint 10 éve
250+ súlyú playától 4,4el kezdődő idő. not bad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."