NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
rbeni
11
és mi az a speckó jelentés?Egy: A Seatle szereti a gyors, nagy CBket. Browner miatt lehet ürsesedés is lehet náluk.Ez hogy jött neki? Úgy mint Adam Muemanak? 😀 Kíváncsi leszek.rbeniMcGill 4.44-re javít. Köszönjük, 2. körHöriMájus 8.-án éjjel szerinte rajta lesz a Seahawks sapka.iktriad
Kettő: a Seahawks sapkának van egy speciális jelentése is itt a bowl.hu-n. Bár sajna a Superbowl Wjük miatt lehet vissza kell majd vonultatni ezt. 😕iktriad
“If you aren’t fired with enthusiasm, you’ll be fired with enthusiasm.” - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Verrett milyen komoly választ adott Deionnak. 😀😀
több mint 10 éve
Hogy készül már mindenki Eisen 40 yardosára. 😀😀Verrettnél mutatták Paganót O_OHöriMit/kit szeretnél a Colts 2. körös pickjének látni?
több mint 10 éve
szaba
10 542
Verrettnél mutatták Paganót O_OHöri1. körben viszitek szerintem. Jaj, majdnem elfelejtettem, hogy vittétek TRENT RICHARDSON-t! 😀
több mint 10 éve
Egy: A Seatle szereti a gyors, nagy CBket. Browner miatt lehet ürsesedés is lehet náluk.Ez hogy jött neki? Úgy mint Adam Muemanak? 😀 Kíváncsi leszek.rbeniMcGill 4.44-re javít. Köszönjük, 2. körHöriMájus 8.-án éjjel szerinte rajta lesz a Seahawks sapka.iktriad
Kettő: a Seahawks sapkának van egy speciális jelentése is itt a bowl.hu-n. Bár sajna a Superbowl Wjük miatt lehet vissza kell majd vonultatni ezt. 😕
több mint 10 éve
Purifoy nem gyorsHöriés csak 6-ot ismételt a 102 kg-ba, ami elég vékony...ok, rövidebb a karom, de a 75 kilómmal lenyomom
a bowl.hu-s mockban a 3. körben a Cahrgersnek lett írva Purifoy CB húzásnak...köszönjük nem 😀 Ha a top 3 CB-ből bent lesz valaki, inkább az 1. körben vigyünk valakit DE helyett
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
rbeni
11
Ez hogy jött neki? Úgy mint Adam Muemanak? 😀 Kíváncsi leszek.McGill 4.44-re javít. Köszönjük, 2. körHöriMájus 8.-án éjjel szerinte rajta lesz a Seahawks sapka.iktriad
“If you aren’t fired with enthusiasm, you’ll be fired with enthusiasm.” - Vince Lombardi
több mint 10 éve
szaba
10 542
3tech, nagyon jó a kéztechnikája már most.Ulpianus? Szerinted akkor mire mehet Donald az Nflben? persze nehéz megtippelni, jó eredményei,vajon mennyire mérvadóak, ezzel a kisebb mérettel? mondjuk a Dtk Russel Wilsona,Breese ő?KroosMármint Aaron Donald a Pittsburghről? Akinek jó lett a 40 yardja? Nos, az kevésbé számít mint a 10 yardos részidő. Persze ha extrém gyors az jelent valamit (bár a "végsebességet" sokan inkább a 20-40 yardos részidőből számítják, ez egyfajta kitartás is megad ,ha összeveted a 60 yardos idővel. Én ebben így nem hiszek, de van ilyen emélet.)
És mármint NTként? Ahhoz ő kicsi. A 6'1 rendben van, tökéletes NT magasság. de a 285 font nem. Ahogy én rá emlékszem, nem bírja a duplázást. Ez így reménytelen. Vagy nem értem a kérdést.ulpianus
több mint 10 éve
ha Fucu elhozza.McGill 4.44-re javít. Köszönjük, 2. körHöriMájus 8.-án éjjel szerinte rajta lesz a Seahawks sapka.iktriad
Pryor elizgulta megint
több mint 10 éve
McGill 4.44-re javít. Köszönjük, 2. körHöriMájus 8.-án éjjel szerinte rajta lesz a Seahawks sapka.
több mint 10 éve
rbeni
11
McGill nagyon jó a méreteihez képest
több mint 10 éve
Brock Vereen (Minnesota) 4.42 - neki volt a fekvenyomásban a legjobb eredménye
több mint 10 éve
Roby 4.45, ha jól értettem, elég jóChargers LTakkor még jobb 😀
több mint 10 éve
Roby 4.45, ha jól értettem, elég jó
több mint 10 éve
ma van a legkevesebb reklám, király a közvetítés, Haden is jókat mond
több mint 10 éve
Ulpianus? Szerinted akkor mire mehet Donald az Nflben? persze nehéz megtippelni, jó eredményei,vajon mennyire mérvadóak, ezzel a kisebb mérettel? mondjuk a Dtk Russel Wilsona,Breese ő?KroosMármint Aaron Donald a Pittsburghről? Akinek jó lett a 40 yardja? Nos, az kevésbé számít mint a 10 yardos részidő. Persze ha extrém gyors az jelent valamit (bár a "végsebességet" sokan inkább a 20-40 yardos részidőből számítják, ez egyfajta kitartás is megad ,ha összeveted a 60 yardos idővel. Én ebben így nem hiszek, de van ilyen emélet.)
És mármint NTként? Ahhoz ő kicsi. A 6'1 rendben van, tökéletes NT magasság. de a 285 font nem. Ahogy én rá emlékszem, nem bírja a duplázást. Ez így reménytelen. Vagy nem értem a kérdést.
Állat vagyok, ami enni kér...