NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
Manzielt is hazahúzná a szíve. Vagy ha nem, akkor be fog büntetni titeket.hát kubiak elképesztő jó playhívásai nélkül jobbak lettünk volna 😊 de majd meglátjuk mi lesz 😊 igazából nem baj, ha QB jön, csak ne manziel...(de kicsit hazahúz a szívem is, én nagy Clowney szurkoló vagyok, van mezemis meg minden 😀 😊sevarafaKukázunk valakit... Mallett-et is tradelhetjük akár... BOB jóba van a pats-szel... látok rá esélyt... Nem kell elit irányító. Egy közepesnél jobb irányító kell, és egy bitang erős védelem 😊sevarafaEz a taktika nem vitt titeket messzire 2011ben és 2012ben a playoffban.iktriad
több mint 10 éve
kár, hogy Dee Ford nem edzHöriBridgewater 2. 😀 Ugyanis tegnap Ford is kijelentette, hogy ő "a legjobb DL" és jobb, mint Clowney...szóval ő is akkor már minek 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Legrosszabb esetben majd Clowney dobálgat is egy kicsit 😀És ki lesz a QBtek? Keenum?iktriadRemélem a TExans elviszi Jadeveon-t az 1/1-el 😊sevarafaHa bent hagyják nekünk 1/3on Clowney, meglátjuk belőle is bustot tudunk.-e csinálni. Ha ő bent van 1/3on, szerintem ő a pickünk.iktriadó igen, a híres DE temetőbriareoskár, hogy Dee Ford nem edzHöriSzeretne 2. körös jaguár pick lenni.iktriad
több mint 10 éve
hát kubiak elképesztő jó playhívásai nélkül jobbak lettünk volna 😊 de majd meglátjuk mi lesz 😊 igazából nem baj, ha QB jön, csak ne manziel...(de kicsit hazahúz a szívem is, én nagy Clowney szurkoló vagyok, van mezemis meg minden 😀 😊Kukázunk valakit... Mallett-et is tradelhetjük akár... BOB jóba van a pats-szel... látok rá esélyt... Nem kell elit irányító. Egy közepesnél jobb irányító kell, és egy bitang erős védelem 😊sevarafaEz a taktika nem vitt titeket messzire 2011ben és 2012ben a playoffban.iktriad
több mint 10 éve
Kukázunk valakit... Mallett-et is tradelhetjük akár... BOB jóba van a pats-szel... látok rá esélyt... Nem kell elit irányító. Egy közepesnél jobb irányító kell, és egy bitang erős védelem 😊sevarafaEz a taktika nem vitt titeket messzire 2011ben és 2012ben a playoffban.
több mint 10 éve
Jernigan 5.09-ről 4.53-ra javított, ritka az ekkora különbségHörimondjuk az 1. futása nekem szemre is jobbnak tűnt, mondom lesz 4,7 4,8 ere 5,09...lehet elmérték vmelyiket
több mint 10 éve
Kukázunk valakit... Mallett-et is tradelhetjük akár... BOB jóba van a pats-szel... látok rá esélyt... Nem kell elit irányító. Egy közepesnél jobb irányító kell, és egy bitang erős védelem 😊És ki lesz a QBtek? Keenum?iktriadRemélem a TExans elviszi Jadeveon-t az 1/1-el 😊sevarafaHa bent hagyják nekünk 1/3on Clowney, meglátjuk belőle is bustot tudunk.-e csinálni. Ha ő bent van 1/3on, szerintem ő a pickünk.iktriadó igen, a híres DE temetőbriareoskár, hogy Dee Ford nem edzHöriSzeretne 2. körös jaguár pick lenni.iktriad
több mint 10 éve
Marschot le"Birdman"-enezték. 😀😀 Mondjuk 1-2 nyaktetkóra van attól, hogy ő legyen az NFL Chris Andersenje. 😀
több mint 10 éve
És ki lesz a QBtek? Keenum?Remélem a TExans elviszi Jadeveon-t az 1/1-el 😊sevarafaHa bent hagyják nekünk 1/3on Clowney, meglátjuk belőle is bustot tudunk.-e csinálni. Ha ő bent van 1/3on, szerintem ő a pickünk.iktriadó igen, a híres DE temetőbriareoskár, hogy Dee Ford nem edzHöriSzeretne 2. körös jaguár pick lenni.iktriad
több mint 10 éve
Remélem a TExans elviszi Jadeveon-t az 1/1-el 😊Ha bent hagyják nekünk 1/3on Clowney, meglátjuk belőle is bustot tudunk.-e csinálni. Ha ő bent van 1/3on, szerintem ő a pickünk.iktriadó igen, a híres DE temetőbriareoskár, hogy Dee Ford nem edzHöriSzeretne 2. körös jaguár pick lenni.iktriad
több mint 10 éve
Ha bent hagyják nekünk 1/3on Clowney, meglátjuk belőle is bustot tudunk.-e csinálni. Ha ő bent van 1/3on, szerintem ő a pickünk.ó igen, a híres DE temetőbriareoskár, hogy Dee Ford nem edzHöriSzeretne 2. körös jaguár pick lenni.iktriad
több mint 10 éve
ó igen, a híres DE temetőkár, hogy Dee Ford nem edzHöriSzeretne 2. körös jaguár pick lenni.iktriad
több mint 10 éve
kár, hogy Dee Ford nem edzHöriSzeretne 2. körös jaguár pick lenni.
több mint 10 éve
szaba
10 545
Clowney mozgáskultúrája döbbenet.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Viszont Clowney "csak" 21-szer nyomta ki a súlyt fekve, míg Aaron Donald azért 35-öt belenyomott...úgy csinálta, mintha 20 kiló lenne...
több mint 10 éve
most értem haza. Donald hozza magátHöriA tanárod nem hagyta, hogy lásd Clowney 4,47jét és 4.48át.
több mint 10 éve
Uh, Clowney vagy 2 yardot vert Manzielre amikor az előbb összehasonlították a 40 yardos futásaikat.
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Sebaj, lesz ez még jobb is 😀Alapkövetelmény egy Jags fannál az önirónia.iktriadÍnséges időkben sosem árt 😀Luciferugyanmár, egy látens Jags fannak csak helyén van a humorérzéke 😀ano92Köszi mókamiki...silent7939Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?silent7939Nem. 15:00-kor 😀Lucifer
GO JETS!!!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Mondjuk ahogy összemérték Clowney-t és DAT-ot, utóbbi nyert, és az ő hivatalos ideje 4.50 volt tegnap, szóval Clowney-nál aligha marad a 4.47...
több mint 10 éve
Alapkövetelmény egy Jags fannál az önirónia.Ínséges időkben sosem árt 😀Luciferugyanmár, egy látens Jags fannak csak helyén van a humorérzéke 😀ano92Köszi mókamiki...silent7939Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?silent7939Nem. 15:00-kor 😀Lucifer