NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
úgy látszik Clowney külön kategóriát képez mert amíg ő nem végzett minden feladattal, addig nincs futás 😀 az interjúja alattse voltHöriHát eddig minden számban odabaszott 😀 hihetetlen milyen atléta a gyerek 😀
több mint 10 éve
úgy látszik Clowney külön kategóriát képez mert amíg ő nem végzett minden feladattal, addig nincs futás 😀 az interjúja alattse volt
több mint 10 éve
Lehetséges. 😀😀Jinxtriad strike againvalakisJók lesztek idén, én érzem.iktriadMérési hibavalakisA Lionst ki ne felejsd.valakisTi nemrég még playoffban is voltatok, és van egy franchise Qbtekiktriad
több mint 10 éve
Jinxtriad strike againJók lesztek idén, én érzem.iktriadMérési hibavalakisA Lionst ki ne felejsd.valakisTi nemrég még playoffban is voltatok, és van egy franchise Qbtekiktriad
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Jók lesztek idén, én érzem.Mérési hibavalakisA Lionst ki ne felejsd.valakisTi nemrég még playoffban is voltatok, és van egy franchise Qbtekiktriad
több mint 10 éve
Mérési hibaA Lionst ki ne felejsd.valakisTi nemrég még playoffban is voltatok, és van egy franchise Qbtekiktriad
több mint 10 éve
clowney nyomott egy deion sanderst, v mi?briareosMegfogadta Will Blackmon tanácsát. 😀😀
"@willblackmon Clowney should pull a @DeionSanders and just go home after that 40."
A Lionst ki ne felejsd.valakisTi nemrég még playoffban is voltatok, és van egy franchise Qbtek
több mint 10 éve
A Lionst ki ne felejsd.Lásd még Browns, Bills, Raiders.iktriaddehogy lesz, ez olyan mint a zombis filmek. Mindenki hiszi, hogy egyszer majd vége, és lesz egy szebb jövő, de sosem lesz.ano92Sebaj, lesz ez még jobb is 😀LuciferAlapkövetelmény egy Jags fannál az önirónia.iktriadÍnséges időkben sosem árt 😀Luciferugyanmár, egy látens Jags fannak csak helyén van a humorérzéke 😀ano92Köszi mókamiki...silent7939Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?silent7939Nem. 15:00-kor 😀Lucifer
több mint 10 éve
szaba
10 542
ki a 30as most?Janekwww.nfl.com/combine/profiles/josh-mauro?id=2543859
több mint 10 éve
Lásd még Browns, Bills, Raiders.dehogy lesz, ez olyan mint a zombis filmek. Mindenki hiszi, hogy egyszer majd vége, és lesz egy szebb jövő, de sosem lesz.ano92Sebaj, lesz ez még jobb is 😀LuciferAlapkövetelmény egy Jags fannál az önirónia.iktriadÍnséges időkben sosem árt 😀Luciferugyanmár, egy látens Jags fannak csak helyén van a humorérzéke 😀ano92Köszi mókamiki...silent7939Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?silent7939Nem. 15:00-kor 😀Lucifer
több mint 10 éve
dehogy lesz, ez olyan mint a zombis filmek. Mindenki hiszi, hogy egyszer majd vége, és lesz egy szebb jövő, de sosem lesz.Sebaj, lesz ez még jobb is 😀LuciferAlapkövetelmény egy Jags fannál az önirónia.iktriadÍnséges időkben sosem árt 😀Luciferugyanmár, egy látens Jags fannak csak helyén van a humorérzéke 😀ano92Köszi mókamiki...silent7939Jól tudom hogy ma 3-kor kezdődik a történet?silent7939Nem. 15:00-kor 😀Lucifer
több mint 10 éve
Bishop Sankey számai meggyőzőek lettek:Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Donald, Jernigan és Chricton eddig elég meggyőző számomra.
több mint 10 éve
Clowney befejezte a bemutatót, ennél magasabb értéket már úgy se tudna összehozniHöriNem, még látjuk ma a pályán. Fordnak akar biztos bizonyítani. 😀😀
több mint 10 éve
Fordnak hátproblémái vannak a dokik szerint.Igen olvastam 😊 azért mégis más ha interjúban csinálja ezt....
Igen ezt már ő is mondta, nem is tetszik hogy még nem csinált semmit, máris fenyeget 😀sevarafaAz előbb írtam, hogy Manning is befenyegette anno Poliant(igaz asszem négyszemközt).iktriad
több mint 10 éve
Clowney befejezte a bemutatót, ennél magasabb értéket már úgy se tudna összehozni
több mint 10 éve
Fordnak hátproblémái vannak a dokik szerint. Igen ezt már ő is mondta, nem is tetszik hogy még nem csinált semmit, máris fenyeget 😀sevarafaAz előbb írtam, hogy Manning is befenyegette anno Poliant(igaz asszem négyszemközt).
több mint 10 éve
Igen ezt már ő is mondta, nem is tetszik hogy még nem csinált semmit, máris fenyeget 😀Manzielt is hazahúzná a szíve. Vagy ha nem, akkor be fog büntetni titeket.iktriadhát kubiak elképesztő jó playhívásai nélkül jobbak lettünk volna 😊 de majd meglátjuk mi lesz 😊 igazából nem baj, ha QB jön, csak ne manziel...(de kicsit hazahúz a szívem is, én nagy Clowney szurkoló vagyok, van mezemis meg minden 😀 😊sevarafaKukázunk valakit... Mallett-et is tradelhetjük akár... BOB jóba van a pats-szel... látok rá esélyt... Nem kell elit irányító. Egy közepesnél jobb irányító kell, és egy bitang erős védelem 😊sevarafaEz a taktika nem vitt titeket messzire 2011ben és 2012ben a playoffban.iktriad
több mint 10 éve
Ezt mondta? Őöööööö az önbizalma eléggé rendben van.kár, hogy Dee Ford nem edzHöriBridgewater 2. 😀 Ugyanis tegnap Ford is kijelentette, hogy ő "a legjobb DL" és jobb, mint Clowney...szóval ő is akkor már minek 😊Chargers LT