Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Manziel official 4.48 lett ha jól hallottam.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Lehet, hogy hülye kérdés, de pl. Bridgewater miért nem fut, vagy dob a combine-on? Manziel sem dobott, miért?
több mint 10 éve
9 WR van eddig 4.35-ön, és 5 Wr 4.31-en belül, ami nem gyenge 😊 4.30-al az élen holtversenyben Jeff Janis, egy fehér csóka...mifeneChargers LTTuti valamelyik üknagymama mókázott egy kicsit az egyik feka "inassal"...
több mint 10 éve
9 WR van eddig 4.35-ön, és 5 WR 4.31-en belül, ami nem gyenge 😊 4.30-al az élen holtversenyben Jeff Janis, egy fehér csóka...mifene
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Lee viszont javitott... Ez a sebesseg mar rendben van az o atletikussagaval.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Landry meg is sérült (right harmstring). Lefelé a lejtőn.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Igaz, bár én 4,6-tal is szívesen látnám a csapatomban. 😊Nem... de azert 4.5 legalabb jol jonne neki.Delonso_Hat Robinson is csalodas....Delonso_Sosem a gyorsaságából élt.Sanco
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
szegény Watkinst ha nem hájpolták volna be 4.2-re akkor most milyen ász időnek tűnne (ahogy az is 😊 ).
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Montana
635
Watkins ideje vállalható 😊
több mint 10 éve
Sammy Watkins 4:34 egyelőre nem hivatalosan...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Nem... de azert 4.5 legalabb jol jonne neki.Hat Robinson is csalodas....Delonso_Sosem a gyorsaságából élt.Sanco
több mint 10 éve
Hat Robinson is csalodas....Delonso_Sosem a gyorsaságából élt.
több mint 10 éve
Hat Robinson is csalodas....
több mint 10 éve
Montana
635
Na mindjárt fut Sammy Watkins is,a top 1 WR..kíváncsian várom😊
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
dehogynem, top5 pick lesz.ilyen hozzáállással nem biztos hogy elviszik első körbenmost kezdtem el nézni, ezért kérdezem, hogy teddy bridgewater hogy-hogy nem futott 40 yardot?zsotyinem tudni, nem akart talán.....jah, meg tegnap kijelentette amúgy, hogy ő "a legjobb QB a drafton", és akkor meg már minek 😀Chargers LT
😀zsotyi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Reesehez kepest meg DVD is herkulesnek nezett ki...
több mint 10 éve
ez a Matthews-Moncrief idő nagyon-nagyon pofás
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Teddy és Manziel csak Bortles kezére játszik. Teddy ezzel a húzással a top3ból ki is csúszott a drafton, Bortles meg elég szépeket dobott, úgyhogy Manziel gondolkodhat majd rajta hogy O'Brian miért nincs ott az A&M pro day-én 😀most kezdtem el nézni, ezért kérdezem, hogy teddy bridgewater hogy-hogy nem futott 40 yardot?zsotyinem tudni, nem akart talán.....jah, meg tegnap kijelentette amúgy, hogy ő "a legjobb QB a drafton", és akkor meg már minek 😀Chargers LT
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Landry de gyenge, atyaég. Ha másodszorra is ilyet fut, akkor tényleg meglesz a nagy csúszás és az óriási steal valakinek. 😊Lee-től a 4.50 szintén eléggé pocsék, atletizált is a USC-n, erre lefutja a 230+ fontos Mike Evans.
több mint 10 éve
Janis 4.30-a ezzel a merettel nem rossz.
több mint 10 éve
zsemlezs
175
Connor Shaw beelőzte Manzielt, bár csodálkoznék, ha a hivatalos ideje is 4.55-re jönne ki.vassadistephen morris meg 4.57, top3 2 századon belül😀