Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igazából úgy vagyok vele, hogy Bridgewatert a kutya sem engedte volna a média elé itt a Combine-on, ha egy gyakorlaton sem vesz részt.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Connor Shaw beelőzte Manzielt, bár csodálkoznék, ha a hivatalos ideje is 4.55-re jönne ki.
több mint 10 éve
zsemlezs
175
ilyen hozzáállással nem biztos hogy elviszik első körbenmost kezdtem el nézni, ezért kérdezem, hogy teddy bridgewater hogy-hogy nem futott 40 yardot?zsotyinem tudni, nem akart talán.....jah, meg tegnap kijelentette amúgy, hogy ő "a legjobb QB a drafton", és akkor meg már minek 😀Chargers LT
😀
több mint 10 éve
Matt Millen milyen sztorikat tol 😀 😀, mintha nem a combineon ülne
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
most kezdtem el nézni, ezért kérdezem, hogy teddy bridgewater hogy-hogy nem futott 40 yardot?zsotyinem tudni, nem akart talán.....jah, meg tegnap kijelentette amúgy, hogy ő "a legjobb QB a drafton", és akkor meg már minek 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
most kezdtem el nézni, ezért kérdezem, hogy teddy bridgewater hogy-hogy nem futott 40 yardot?zsotyicsak interjúzni jött
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
zsemlezs
175
most kezdtem el nézni, ezért kérdezem, hogy teddy bridgewater hogy-hogy nem futott 40 yardot?
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
jól hallottam, hogy a szakértő bármikor lecserélné Deckert Landryre a lovaknál? 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Olyan hosszú karokkal az nem is annyira rossz.most nézem, Evans is 12-t bír.MarioAnaBeckhamnek nincs is rövid karja 32 3/4"D11ellenben Landry eddig nem tündököl, 12-t nyomott fekve. Akkora steal lesz belőle 3. körben ha így folytatja 😀MarioAna
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Since 2003, the shortest QB selected in the first round of the NFL Draft was Rex Grossman at 6’1” (2003 out of Florida).
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Épp ez az,hogy meddig fognak csúszni mert mindenki ráér...tippem az 3.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A Jetsnek igen. 😀Érdekes lesz ez a wr draft...A modern érában 7 első körös WR a rekord (2005), bár szerintem pont a class mélysége miatt nem fog megdőlni ez a csúcs, értsd senkinek sem lesz majd sürgős a WR pick.vassadi
kb hány első körös lesz?Janek
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Érdekes lesz ez a wr draft...A modern érában 7 első körös WR a rekord (2005), bár szerintem pont a class mélysége miatt nem fog megdőlni ez a csúcs, értsd senkinek sem lesz majd sürgős a WR pick.
több mint 10 éve
Levi
597
elvileg 15 perc múlva kezd a 40 yd dashAkkor lesz az, ha az Evans féle brigád végez?BekiAmúgy nfl.com-on van ugye Camera 1 és 2. A 2 az live egyáltalán?, 😀Bekimég nem😛sapka
több mint 10 éve
Érdekes lesz ez a wr draft...nem is ez a lényeg igazából... hanem az hogy hátul vagy akár UDFA-ként is jó kis wr-eket lehet elcsípni
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Érdekes lesz ez a wr draft...6-7, pont azért, mert 2. körben is lesz bőven kezdő szintű.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Érdekes lesz ez a wr draft...Első 2 kör szvsz nagyon telített lesz jó képességű WR-ekből.
több mint 10 éve
Érdekes lesz ez a wr draft...0=< x =< 32
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
kb hány első körös lesz?Janekegyre több 😀
a második csoportban is nagyon jó nevek vannak
több mint 10 éve
Érdekes lesz ez a wr draft...kb hány első körös lesz?
több mint 10 éve
nem tom, nem én rakom bele az adást 😀Akkor lesz az, ha az Evans féle brigád végez?BekiAmúgy nfl.com-on van ugye Camera 1 és 2. A 2 az live egyáltalán?, 😀Bekimég nem😛sapka
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Akkor lesz az, ha az Evans féle brigád végez?Amúgy nfl.com-on van ugye Camera 1 és 2. A 2 az live egyáltalán?, 😀Bekimég nem😛sapka
több mint 10 éve
Amúgy nfl.com-on van ugye Camera 1 és 2. A 2 az live egyáltalán?, 😀Bekimég nem😛
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy nfl.com-on van ugye Camera 1 és 2. A 2 az live egyáltalán?, 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Evans milyen laza. 😀