Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
öröm látni hogy újra John Lott vezényli a fekvenyomást
több mint 10 éve
Cyrus Kandzsó Lipták kategória 😀
több mint 10 éve
Dee Ford 9 fonttal nehezebb mint a seniorbowlon. Valamivel magasabb mint 6'2
több mint 10 éve
Atyaég Flemingnek milyen ronda mozgása volt itt
több mint 10 éve
RT @Gil_Brandt: Jadeveon Clowney: 6-5 1/4, 266. Had 34 1/2 arms 10-inch hands, 83 wing - largest in first group of DL.
több mint 10 éve
Manziel 40e RG III-hoz vagy Luckhoz lesz közelebb?BorbinhoRG III. Az biztos, hogy a 2 között lesz valahol😊
több mint 10 éve
Manziel 40e RG III-hoz vagy Luckhoz lesz közelebb?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Azért is kérdeztem, mert gondolom nem ingyen adják oda a stadiont és azért St. Louis inkább középen van.Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de nem néztem eddig Combine-t. Miért van minden évben ebben a gyönyörű stadionban a Combine?😊 Pl. Cowboy, Cardinals stadion is simán ugyan olyan modern, zárható stb. mint ez.FearTomiIndianapolis viszonylag "középen" fekszik az USA-ban, fullos stadion (hol nem?), könnyű megközelíteni a várost.
+ fedett, ami elég fontos.
fedett még St Louis, Houston, Dallas, Atlanta, New Orleans + Arizona.
Borbinho
több mint 10 éve
Cubehead
2 540
www.ttouchwebdesign.com/whereteamsplay/main-nfl-2.htmBocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de nem néztem eddig Combine-t. Miért van minden évben ebben a gyönyörű stadionban a Combine?😊 Pl. Cowboy, Cardinals stadion is simán ugyan olyan modern, zárható stb. mint ez.FearTomiIndianapolis viszonylag "középen" fekszik az USA-ban, fullos stadion (hol nem?), könnyű megközelíteni a várost.
Borbinho
több mint 10 éve
Ezt a feladatot hogy hívják?norbisilloez nem volt mérhető, szóval sima OL drill.
A 2. csoportban több a nagy név
több mint 10 éve
Ezt a feladatot hogy hívják?norbisillo"offensive line position drills" bővebben kérdezd a szakikat 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Ezt a feladatot hogy hívják?
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de nem néztem eddig Combine-t. Miért van minden évben ebben a gyönyörű stadionban a Combine?😊 Pl. Cowboy, Cardinals stadion is simán ugyan olyan modern, zárható stb. mint ez.FearTomiIndianapolis viszonylag "középen" fekszik az USA-ban, fullos stadion (hol nem?), könnyű megközelíteni a várost.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Kouandjio omg, féltem, hogy út közben összeesik!HöriAz 1/15-32 közti OT needes csapatok maximálisan elégedettek ezekkel az eredményekkel. 😊
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de nem néztem eddig Combine-t. Miért van minden évben ebben a gyönyörű stadionban a Combine?😊 Pl. Cowboy, Cardinals stadion is simán ugyan olyan modern, zárható stb. mint ez.FearTomiAz NFL már csak ilyen konzervatív liga. 😊
több mint 10 éve
Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de nem néztem eddig Combine-t. Miért van minden évben ebben a gyönyörű stadionban a Combine?😊 Pl. Cowboy, Cardinals stadion is simán ugyan olyan modern, zárható stb. mint ez.
több mint 10 éve
O'Hara nincs épp túl jó formában fizikálisan ahogy nézem 😊 de Gabe Jackson se
több mint 10 éve
O'Donnellnél ez nem lesz probléma 😊amíg a punterek futnak ( 😀 ) mérlegerlési infó: Will Sutton 303! A SB-n volt 315HöriIgen is fontos az, hogy egy punter milyen gyorsan ér oda az ellenfél visszahordójához, hogy szétzúzza az agyát!FearTomi
több mint 10 éve
végtelen beugrási lehetőség van? 😀 az Olimpián Fleming már végzett volna
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Attól függ, milyen sémába draftolják.Clowney: 6'5 1/4, 266valszeg azért fogyasztott, hogy az OLB gyakorlatok is menjenek neki a 40 yardon kívül. a TC-re visszaszedi.Höri
Majdnem 10 fonttal könnyebb, mint tavaly, amikor a South Carolinán 4.54-es 40 yardot mértek nála.vassadi
Csak azért jegyeztem meg, mert ha az a 4.54 igaz, akkor elég félelmetes 40 yardos idő várható tőle...
több mint 10 éve
Akkor Clowneynak is nálunk a helye 😉Clowney: 6'5 1/4, 266valszeg azért fogyasztott, hogy az OLB gyakorlatok is menjenek neki a 40 yardon kívül. a TC-re visszaszedi.
Majdnem 10 fonttal könnyebb, mint tavaly, amikor a South Carolinán 4.54-es 40 yardot mértek nála.vassadi
JPP anno 6'5 és 270 volt itt.Höri