Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Na nem hittem, hogy Gyula el tudja venni a kedvem a meccstől,de igen szóval aludni térek 😀MirrMurrHa egy ilyen meccs után aludni mész, akkor bebizonyítod, hogy méltán hívják divatszurkolónak a Philly drukkereket.
több mint 9 éve
stewart kapitány már rögtön hibázik is?
több mint 9 éve
védhető érvek 😉te is fiam??? 😥gabencímvédőknek nem szurkolok - kivéve ha ez majd indokolt lesz (szimpatikusabb csapat mint az ellenfél, vagy ha patriots ellen játszik)Ventura
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Na nem hittem, hogy Gyula el tudja venni a kedvem a meccstől,de igen szóval aludni térek 😀MirrMurrszép álmokat
több mint 9 éve
Na nem hittem, hogy Gyula el tudja venni a kedvem a meccstől,de igen szóval aludni térek 😀
több mint 9 éve
de jó lett volna, legalább hamar túlesünk rajtama a Colts nyerStezne is mondd ma csak 6szor gondoltam h a pats után a denver meccs jöndavemayer
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
a pálinkát én küldtem a xanax mellé.Bevett egy levél Xanaxot, öregedett 10 évet és hízott 30 kilót.SchleckGyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
na hajrá párducokghstzR
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
De amúgy minden ugyanaz.Bevett egy levél Xanaxot, öregedett 10 évet és hízott 30 kilót.SchleckGyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮Amadeus91
több mint 9 éve
ez abszolút nem biztos, ha Flacco nem dobja el egyből a labdát, az ő kararejével dob akkorát, hogy levegőben van addig, hogy ne legyen idő második passzraAmúgy ha Jones fair catch-et kér akkor marad két passzra idő.Bazzaniezt magyarázd el egyszer Jacobynak, a kvantumfizikát hamarabb megérti szerintem.berger90
ha meg Jacoby fair catchel, akkor is maradt volna 9, maximum 10 másodperc
több mint 9 éve
te is fiam??? 😥gabencímvédőknek nem szurkolok - kivéve ha ez majd indokolt lesz (szimpatikusabb csapat mint az ellenfél, vagy ha patriots ellen játszik)
több mint 9 éve
Bevett egy levél Xanaxot, öregedett 10 évet és hízott 30 kilót.Gyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮Amadeus91
több mint 9 éve
ma a Colts nyerStezne is mondd ma csak 6szor gondoltam h a pats után a denver meccs jön
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Bíró és Dallas drukker.Elég beteges ez a Dallas szurkerség...elég baj ez szegénynek 😀
Értitek.Bazzani
több mint 9 éve
Bíró és Dallas drukker.azért Dallas drukker
Értitek.Bazzani
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Amúgy ha Jones fair catch-et kér akkor marad két passzra idő.Bazzaniezt magyarázd el egyszer Jacobynak, a kvantumfizikát hamarabb megérti szerintem.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
brady nyert. höri ezzel jelzi a facepalm-ot.Gyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮Amadeus91
több mint 9 éve
na akkor hajrá Seahawks 😊csak ne a Gyula lenne a szaki.....
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
inkább Laci mint Gyulareméljük a redopcsön fog menni mindkét oldalon sokat, ha már respektlacit gyorsan kipenderítettük, legalább a kommentátor urakat hallhassuk sokat szakmázgatni xDbaggiote voltál, te állat? Gyula respektlacival az egy egyszeri és megismételhetetlen sportélmény.berger90
criminal lawyer or criminal lawyer?