Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Nem fogom megérteni miért erőltetjük ezeket a screeneket. Szökőévente működik.Sebiiakkor 2016-ban viszont nyomjátok orrba-szájba
több mint 9 éve
Nem fogom megérteni miért erőltetjük ezeket a screeneket. Szökőévente működik.Sebii-> pálya széthúzása
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Nem fogom megérteni miért erőltetjük ezeket a screeneket. Szökőévente működik.
több mint 9 éve
Tűntél innen!jó nem úgy gondoltam, mondom megvárom az első TD-t ne nem bírom tovább. hajrá ti, ha nézem tuti kikaptok, ma már megszívattam ezzel a ravenst... 😛berger90na pick, most megyek el aludni. jócakátberger90Jah elég durván vezetünk, lehet én is lefekszek.Hanni
több mint 9 éve
Ez tényleg 0-0 lesz 😀
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
jó nem úgy gondoltam, mondom megvárom az első TD-t ne nem bírom tovább. hajrá ti, ha nézem tuti kikaptok, ma már megszívattam ezzel a ravenst... 😛na pick, most megyek el aludni. jócakátberger90Jah elég durván vezetünk, lehet én is lefekszek.Hanni
Mindig jövőre
több mint 9 éve
eldőltna pick, most megyek el aludni. jócakátberger90Jah elég durván vezetünk, lehet én is lefekszek.Hanni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sebii
3 526
"Seahawks passz elleni védekezése hagy kívánnivalót maga után" 😀😀😀😀
több mint 9 éve
LOL, gyenge a Seahawks D passz ellen 😀😀
több mint 9 éve
Ez okos passz volt Sherman felé.Sixo67Muszáj hosszúkat is dobni, max nem 3rd&4-ra, de végül is 1 on 1 volt, néha be kell vállalni
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
A legjobb puntunk eddig 😛Jakehomerlegalább nem kell félni a blokktól, jó taktika, bár vicces lesz Cam a neve mellett 8 interceptionnel egy esetleges győztes meccsen
---
több mint 9 éve
na pick, most megyek el aludni. jócakátberger90Jah elég durván vezetünk, lehet én is lefekszek.
több mint 9 éve
hrubi
150
Benjamin "lehet" üresen volt. -_-
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Cam bevállalta 😀
több mint 9 éve
szép punt Newtontól 😊
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
úgy szeretném ha a dallas kiszopna lehetőleg jövő héten, azt se bánom ha ezért a carolinának SB-znie kell. Eddig se bírtam Gyulát, de most nagyon újra van fényezve...
Mindig jövőre
több mint 9 éve
szép arm punt!
---