Seattle Seahawks – Detroit Lions
több mint 10 éve
Mindig megtalálja a csapat a módját hogy ha nem is akarom beleélni magam, hogyan hozzanak meccs lázba, hogy még nagyobb lehessen a csalódás 😕Átkozott egy csapat ez!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Szenvedések viharában lehetne a meccs címe
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Komolyan, olyan reménytelen volt már a Lions, hogy kínomban elkezdtem szurkolni nekik
több mint 10 éve
Van valami elképzelés a Lions playhívásai mögött vagy csak úgy véletlenszerűen jönnek?Szerintem dobókocka.
Kampman
több mint 10 éve
Van valami elképzelés a Lions playhívásai mögött vagy csak úgy véletlenszerűen jönnek?
több mint 10 éve
Ricsi hogy utálja Staffordot 😀
több mint 10 éve
Ellenünk is ez volt, 2 labda ment Megatron felé. Lombardi nagyon tudhat vmit.
több mint 10 éve
Azt mondja, a Lions baja, hogy nem ol eleg penzt es picket a tamadofalba.hozzánk? 😀
Hangosan felrohogtem, amikor atgondoltam, milyen pickeken jottek jatekosok az elozo evekben.
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Azt mondja, a Lions baja, hogy nem ol eleg penzt es picket a tamadofalba. Hangosan felrohogtem, amikor atgondoltam, milyen pickeken jottek jatekosok az elozo evekben.
több mint 10 éve
Tavaly volt 3(4?) korrekt TE-je a Lions-nak. Ha Ebron kiesik és nincs Pettigrew akkor ki marad?Tim Wright az egyetlen értelmes maradék TE
Sixo
több mint 10 éve
Tavaly volt 3(4?) korrekt TE-je a Lions-nak. Ha Ebron kiesik és nincs Pettigrew akkor ki marad?Szerintem csak Wright.
Sixo
több mint 10 éve
Tavaly volt 3(4?) korrekt TE-je a Lions-nak. Ha Ebron kiesik és nincs Pettigrew akkor ki marad?
több mint 10 éve
Vigyázz nehogy arra ébredj, hogy Solymár-ra költöznek mától a bevándorlók.Biztos az egyetemen tanulta.Taylor, Jones, meg egy DB, ha jól láttam.Devin Taylor sosem ront el semmit ne kamuzz !
Törölt felhasználó
Sixo
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Bizony, a szalagot vizsgálták, eléggé szakadásgyanús.
több mint 10 éve
Biztos az egyetemen tanulta.Taylor, Jones, meg egy DB, ha jól láttam.Devin Taylor sosem ront el semmit ne kamuzz !
Törölt felhasználó
Sixo
több mint 10 éve
Taylor, Jones, meg egy DB, ha jól láttam.Devin Taylor sosem ront el semmit ne kamuzz !
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
J.Jones meg utána Ansah. De ezt Jonesnak kellett volna befejezni.meg kéne csinálni a sacketKik baszták el? Nem láttam.
Törölt felhasználó
Sixo
Es amolyan Lionsos módon szopunk is egybol két 20 yardot passzt.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Taylor, Jones, meg egy DB, ha jól láttam.
több mint 10 éve
meg kéne csinálni a sacketKik baszták el? Nem láttam.
Törölt felhasználó