NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Voltak sasjózsis pillanatai akkor, amikor pl. Molnár Krisztián is nagyot ment a követőkben, de azért túlzásokba se kell esni.66ezer hszből?Akárcsak az előválasztáson, itt is egyelőre DK a nyerő.Életed első jó poénja, gratulálok
iktriad
Jakehomer
Ha ez igaz, akkor ez egy nagyon szomorú hír.
akdestroyer
több mint 3 éve
Szóljon már valaki a Löflinek.itt vagyok, csak Cruz éppen egy akkora HR-t vágott, hogy lepattant a dome tetejéről 😀
Kampman
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
DK bust Amadeus megmondta
több mint 3 éve
mondjuk valamiért a 2. félidőben szokott megállni a tudomány a hawksnak. a Rams meg azért bármikor tud robbantani.Nem kell.Eddig sikerül.Igen.
Kampman
És mi ott Seattleben, messziföldön híresek vagyunk arról, hogy mind a 4 negyedben csúcsformát mutatunk egy egész meccsen át. 😀
akdestroyer
Ez a Rams se fog ma 40 pontot felrakni, de talán még 25-öt se.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Szóljon már valaki a Löflinek.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
66ezer hszből?Akárcsak az előválasztáson, itt is egyelőre DK a nyerő.Életed első jó poénja, gratulálok
iktriad
Jakehomer
Ha ez igaz, akkor ez egy nagyon szomorú hír.
több mint 3 éve
Akárcsak az előválasztáson, itt is egyelőre DK a nyerő.Életed első jó poénja, gratulálok
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Akárcsak az előválasztáson, itt is egyelőre DK a nyerő.
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nem kell.Eddig sikerül.Igen.
Kampman
És mi ott Seattleben, messziföldön híresek vagyunk arról, hogy mind a 4 negyedben csúcsformát mutatunk egy egész meccsen át. 😀
akdestroyer
Ez a Rams se fog ma 40 pontot felrakni, de talán még 25-öt se.
több mint 3 éve
En nem ertem a Sea fanokat bar nem nezek tul sok Sea merkozest de ez a vedelem baszonak nez kihát tényleg nem néztél sokat
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
En nem ertem a Sea fanokat bar nem nezek tul sok Sea merkozest de ez a vedelem baszonak nez ki
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Eddig sikerül.Igen.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Eddig sikerül.A kevés pont azt jelenti, hogy bízunk benne hogy D# újra és újra megcsinálja majd a stop-ot.A kevés pont nem nekünk kedvez. Mondjuk a sok sem.Kevésből szerintem inkább lehet tartani a lépést.
akdestroyer
Tűzijátékot inkább nyerne a Rams.
Kampman
Hááát...
akdestroyer
több mint 3 éve
ugynez volt vasárnapA kevés pont azt jelenti, hogy bízunk benne hogy D# újra és újra megcsinálja majd a stop-ot.A kevés pont nem nekünk kedvez. Mondjuk a sok sem.Kevésből szerintem inkább lehet tartani a lépést.
akdestroyer
Kampman
Hááát...
akdestroyer
több mint 3 éve
Látod megcsinálták most is. Ne kételkedj!A kevés pont azt jelenti, hogy bízunk benne hogy D# újra és újra megcsinálja majd a stop-ot.A kevés pont nem nekünk kedvez. Mondjuk a sok sem.Kevésből szerintem inkább lehet tartani a lépést.
akdestroyer
Kampman
Hááát...
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
A kevés pont azt jelenti, hogy bízunk benne hogy D# újra és újra megcsinálja majd a stop-ot.A kevés pont nem nekünk kedvez. Mondjuk a sok sem.Kevésből szerintem inkább lehet tartani a lépést.
akdestroyer
Kampman
Hááát...
több mint 3 éve
eskü még mindig nem bírom megszokni ezeket az első helyiértékes mezeket, pláne WR/DB-knek
több mint 3 éve
Seanak miota van ilyen baszo vedelme??Amióta a nagy Seahawk fan Tori Black filmeket néznek elemzések alatt.
VvAlekosz
több mint 3 éve
Kampman
28 313
A kevés pont nem nekünk kedvez. Mondjuk a sok sem.Kevésből szerintem inkább lehet tartani a lépést.
akdestroyer
több mint 3 éve
Sebii
3 526
A kevés pont nem nekünk kedvez. Mondjuk a sok sem.Ezt a mondatot rá fogom hímeztetni egy falvédőre akkora igazság
akdestroyer
több mint 3 éve
vágom, de mindig mókás az első pár héten ha megkoronáznak valakit 😀pedig 2 forduló után már a Rams megnyerte az NFC döntőtTúlzás volt kicsit a Stafford miatti csodavárás, neki is megvannak a határai, fénykorában mondjuk a top 10 QB lista alján volt.
petey
Kampman
több mint 3 éve
Ezek meg Ramsey-re dobálnak, két zseniális brigád
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Seanak miota van ilyen baszo vedelme??
több mint 3 éve
Mi ez, NFC East csoportmeccs?