NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
11
5
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - New York Giants
több mint 2 éve
Jaylon mi a tökömet csinált???
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
akkor már legalább Metcalfé lett..
több mint 2 éve
Miket tudunk wow
több mint 2 éve
Nem hiszem el
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
picsába már
több mint 2 éve
RZ D megint feléphetne ahogy szokott
több mint 2 éve
Jaxon!!!
több mint 2 éve
Adoree mekkora mentés
több mint 2 éve
ozibozi
17 132
Pont ilyem hulyesegek donthetil el ezt a meccset kbMelyik védelem fárad el előbb
yooker
több mint 2 éve
vanek úr
1 890
Már majdnem azt hittem, hogy kihúzzunk egy negyedet sérülés nélkül.
több mint 2 éve
Pont ilyem hulyesegek donthetil el ezt a meccset kb
több mint 2 éve
Fasza...
több mint 2 éve
Hat Metcalf nem tunik serultnek...
több mint 2 éve
vanek úr
1 890
Azt hallottam, csak nem láttam semmi ilyesmit.Mire dobtak zászlót a visszahordásnál? A 12. emberre?blind side block
vanek úr
Szesze
több mint 2 éve
Zet
1 548
Szép
több mint 2 éve
Csoki csoki, lemaradtam valami említésreméltóról?Szerintem semmiről...
Hanni
több mint 2 éve
Csoki csoki, lemaradtam valami említésreméltóról?védekezgetünk mindketten ahogy az várható volt
Hanni
több mint 2 éve
Csoki csoki, lemaradtam valami említésreméltóról?
több mint 2 éve
Na ez baj, hogy túl dobja a tutit...
több mint 2 éve
ez hiba volt DJ-től..
több mint 2 éve
vanek úr
1 890
Remélem most már hogy tövig szopták geno farkát a közvetítésben, akkor dob azért egy intet végreOtt lett volna, ha Ward nem üt bele
ozibozi
több mint 2 éve
Remélem most már hogy tövig szopták geno farkát a közvetítésben, akkor dob azért egy intet végreAkkor nem csak engem irritál ez a két hülye! 😉
ozibozi
több mint 2 éve
Zet
1 548
Most már kezdjünk el futni