NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Tennessee Titans - Indianapolis Colts
2 hónapja
Badass volt beküldeni ket snapre, mellette egy sneakre, lehet bele is serult xdNa itt a kezdo kubenk isilyen alfa snapcounttal ez a minimum. kár, hogy nem reppel játék közben
Stez
fake.id
2 hónapja
No, kb. ennyi. Lehet, hogy ezzel kirúgattuk Callahan-t ... és csinálunk a Titansból újra egy erős ellenfelet. 😊Az offense hozta magát, a védelem nem tetszik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Na itt a kezdo kubenk isilyen alfa snapcounttal ez a minimum. kár, hogy nem reppel játék közben
Stez
2 hónapja
Tony Rich timeeeee
2 hónapja
Jól van, ez most egy remek eredmény! Szerencsére hoztátok a papírformát, most már mehet a FIRE CALLAHAN!
Music City Miracle
2 hónapja
linket a cica hoz? nekem ott lett belőle elegem, hogy speeddel végig emberkedték az egész offseasont a podcastjükben, mintha vmi future hof páros lennének. aztán ennek tetejébe akkora szarok voltak, mint ide lacházaamikor furta az oltozoben a tobbieket es beszolt a tarsainak.Franklin ujabb missed tacklesalah mellett a másik kedvenced xd
Stez
fake.id
Stez
2 hónapja
Ezt a fake jatekot hetedszerre eszi meg a Titans
2 hónapja
Franklint birtam regen. Tavaly utaltam meg, amikor furta az oltozoben a tobbieket es beszolt a tarsainak.Franklin ujabb missed tacklesalah mellett a másik kedvenced xd
Stez
fake.id
2 hónapja
Roszz nézni a védelmet most. Kell még egy FG a támadóktól, mert egyáltalán nem bízom a defense-ben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Franklin ujabb missed tacklesalah mellett a másik kedvenced xd
Stez
2 hónapja
Pocsék a passrushunk.

2 hónapja
Tuti ra fogunk kurni erre, hogy egyetlen emberezni tudo cornerunk van, nem is kerdes, hogy megserul.
2 hónapja
Es Ward is megserul, oriasi
2 hónapja
jó, csak nem akartam úgy fikázni, hogy van 3 nem full homály meccse ennek a nyomorék lópatkós brigádnak, aztán a köcsög szurkolói egyből jönnek osztani az észt 😆 én moderáltan szurkolok minden divcsapatnak, hogy jó foci legyen az egymás elleniekenA fészen van egy csoportunk, ott azért van pár szurkoló, és mindenkinek tele a töke Callahannnel. Nyugi, semmilyen kést nem forgatsz senkiben. 😊Azert az az 1/1 egy baromi gyenge classban volt az. Meg rajta kivul nem volt iranyito, aki kb ne lenne vak. Raadasul ujonc, ilyen gyenge supporttal ez halal.igaz, de eredmény szempontjából ezekre a kifogásokra kb a lőtéri kutya sem kíváncsi. tavaly eberflus sem erre ment rá, hanem a folyamatos meccsvégi brainfart leolvadásokra és a titansszel sem a szopás a fő probléma, hanem a hogyanjuk (ha a többi meccsen is ehhez hasonló szerencsétlenkedés megy). ne haragudj, downs hosszú elkapásánál még az első negyedben mi volt az a védekezés a két safetytől 2 deep shellben az egyszál célpontra? nem a titans szurkerekben akarom forgatni a kést, de ez kegyetlen. a colts utoljára reich/saturday szezonban volt ilyen fos
Stez
fake.id
Nandito
2 hónapja
Erre irtam, hogy a support fos. Mert itt nem csak Callahan kokler, hanem ranezesre a stab fele.Azert az az 1/1 egy baromi gyenge classban volt az. Meg rajta kivul nem volt iranyito, aki kb ne lenne vak. Raadasul ujonc, ilyen gyenge supporttal ez halal.igaz, de eredmény szempontjából ezekre a kifogásokra kb a lőtéri kutya sem kíváncsi. tavaly eberflus sem erre ment rá, hanem a folyamatos meccsvégi brainfart leolvadásokra és a titansszel sem a szopás a fő probléma, hanem a hogyanjuk (ha a többi meccsen is ehhez hasonló szerencsétlenkedés megy). ne haragudj, downs hosszú elkapásánál még az első negyedben mi volt az a védekezés a két safetytől 2 deep shellben az egyszál célpontra? nem a titans szurkerekben akarom forgatni a kést, de ez kegyetlen. a colts utoljára reich/saturday szezonban volt ilyen fos
Stez
fake.id
2 hónapja
Kurva jo lesz, ha Kenny is leserul…
2 hónapja
Nem is, fos a hc, Ward meg amugy ude szinfolt ahhoz kepest, ami korulotte van, de hiaba 1/1, o akkora tehetseg nem volt sosem, hogy megmentsen egy amugy total balfasz stabot.Azért azt ne mondjuk már, hogy Ward miatt nem megy a HC-nak. A játékosok büntetőhegyeket szednek össze, az elkapók rohadt sokat droppolnak, az OL a beleölt milliók és pickek ellenére egy fos, a csapaton semmi fejlődés nem látszik tavalyhoz képest. A hívásai botrányosak, ma is adott ajándékba 3 pontot nektek, előtte a Ramsnak szintén ennyit, a Denvernek meg egyenesen hetet. Vicc a pali, de nem Ward miatt, hanem mert alkalmatlan edzőnek.Azert az az 1/1 egy baromi gyenge classban volt az. Meg rajta kivul nem volt iranyito, aki kb ne lenne vak. Raadasul ujonc, ilyen gyenge supporttal ez halal.jó, csak talán első évében még menthető valamennyire az ilyen. de itt az állásáért machinál 1/1-es qbvalÉs ez van már tavaly óta. :/Nem szeretek ismeretlenül kritizálni edzőt, de értem, hogy miért nem bírjátok Callahant.az agyhelyem leolvadna, ha ezért kivágnék az ablakon párszáz dollárt/fő/meccsnap
peterk2005 udvari bolond
fake.id
Nandito
fake.id
Stez
Nandito
2 hónapja
A fészen van egy csoportunk, ott azért van pár szurkoló, és mindenkinek tele a töke Callahannnel. Nyugi, semmilyen kést nem forgatsz senkiben. 😊Azert az az 1/1 egy baromi gyenge classban volt az. Meg rajta kivul nem volt iranyito, aki kb ne lenne vak. Raadasul ujonc, ilyen gyenge supporttal ez halal.igaz, de eredmény szempontjából ezekre a kifogásokra kb a lőtéri kutya sem kíváncsi. tavaly eberflus sem erre ment rá, hanem a folyamatos meccsvégi brainfart leolvadásokra és a titansszel sem a szopás a fő probléma, hanem a hogyanjuk (ha a többi meccsen is ehhez hasonló szerencsétlenkedés megy). ne haragudj, downs hosszú elkapásánál még az első negyedben mi volt az a védekezés a két safetytől 2 deep shellben az egyszál célpontra? nem a titans szurkerekben akarom forgatni a kést, de ez kegyetlen. a colts utoljára reich/saturday szezonban volt ilyen fos
Stez
fake.id
Music City Miracle
2 hónapja
Azért azt ne mondjuk már, hogy Ward miatt nem megy a HC-nak. A játékosok büntetőhegyeket szednek össze, az elkapók rohadt sokat droppolnak, az OL a beleölt milliók és pickek ellenére egy fos, a csapaton semmi fejlődés nem látszik tavalyhoz képest. A hívásai botrányosak, ma is adott ajándékba 3 pontot nektek, előtte a Ramsnak szintén ennyit, a Denvernek meg egyenesen hetet. Vicc a pali, de nem Ward miatt, hanem mert alkalmatlan edzőnek.Azert az az 1/1 egy baromi gyenge classban volt az. Meg rajta kivul nem volt iranyito, aki kb ne lenne vak. Raadasul ujonc, ilyen gyenge supporttal ez halal.jó, csak talán első évében még menthető valamennyire az ilyen. de itt az állásáért machinál 1/1-es qbvalÉs ez van már tavaly óta. :/Nem szeretek ismeretlenül kritizálni edzőt, de értem, hogy miért nem bírjátok Callahant.az agyhelyem leolvadna, ha ezért kivágnék az ablakon párszáz dollárt/fő/meccsnap
peterk2005 udvari bolond
fake.id
Nandito
fake.id
Stez
Music City Miracle
2 hónapja
Azert az az 1/1 egy baromi gyenge classban volt az. Meg rajta kivul nem volt iranyito, aki kb ne lenne vak. Raadasul ujonc, ilyen gyenge supporttal ez halal.igaz, de eredmény szempontjából ezekre a kifogásokra kb a lőtéri kutya sem kíváncsi. tavaly eberflus sem erre ment rá, hanem a folyamatos meccsvégi brainfart leolvadásokra és a titansszel sem a szopás a fő probléma, hanem a hogyanjuk (ha a többi meccsen is ehhez hasonló szerencsétlenkedés megy). ne haragudj, downs hosszú elkapásánál még az első negyedben mi volt az a védekezés a két safetytől 2 deep shellben az egyszál célpontra? nem a titans szurkerekben akarom forgatni a kést, de ez kegyetlen. a colts utoljára reich/saturday szezonban volt ilyen fos
Stez
2 hónapja
Nekem így két és fél meccs után nem tűnik reménytelennek. Nyilván nagyon kell neki jobb support, de ha megkapná látszik benne fantázia szerintem.Remélem Pierce jól van.

2 hónapja
jaj csináltak egy td-t, mindjárt összeszarom magam. nem 🙂Most se? 😊ez ellen a titans ellen nem tudnak eléggé fókuszt veszteni, szegények teljesen világtalanok. itt nem nyerni kell, csak hagyni őket szépen megverni magukat. 27-6nál nem fogok ezen aggódniA jovo heti Rams meccs jo eromero leszNyugtával a napot. Még egy félidő hátra van. Nem szeretem ezeket a nagyon vezetünk helyzeteket, ilyenkor szoktunk fókuszt veszíteni.
Bence94
peterk2005 udvari bolond
fake.id
peterk2005 udvari bolond