NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 8 éve
Annyira balfasz ez a Jaguars, hogy rossz nézniMondj újat.
mustaine
több mint 8 éve
Wow.
több mint 8 éve
Annyira balfasz ez a Jaguars, hogy rossz nézni2 elit játékosuk van, meg sok-sok Clemson-os.
mustaine
több mint 8 éve
Üdv!Az AFC South az amerikai főcsoport NFC Eastje.Az AFC South az NFL Mennyeije.
mustaine
iktriad
És a Mennyeitabszolút jó értelemben kell venni! 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 8 éve
Az NFL mennyéinnenjeAz AFC South az amerikai főcsoport NFC Eastje.Az AFC South az NFL Mennyeije.
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
ha már Int nem volt kell valami a feldob lefekvés előtt..
több mint 8 éve
Leghosszabb futott TD az egész NFLben. Persze hogy mi kapjuk be. Top run D my ass.idén csak, QB-től a harmadik leghosszabb az nfl történetében
iktriad
Én továbbra is adom, hogy oda kellett volna adni érte a fél franchiset + 2 évnyi draftot Philadelphiában, de már mindegyChip csak átszáll ide, az igazán nagy vesztes a Philly lesz tényleg
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
A momentumunkat lehúzták a klotyón.
több mint 8 éve
ez valami NFC East rangadó?igen 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Stez
több mint 8 éve
Én továbbra is adom, hogy oda kellett volna adni érte a fél franchiset + 2 évnyi draftot Philadelphiában, de már mindegyChip mindent jobban tud...
mustaine
több mint 8 éve
Én továbbra is adom, hogy oda kellett volna adni érte a fél franchiset + 2 évnyi draftot Philadelphiában, de már mindegyEsélyes jah. Bár még mindig megteheti Kelly. (8
mustaine
több mint 8 éve
Én továbbra is adom, hogy oda kellett volna adni érte a fél franchiset + 2 évnyi draftot Philadelphiában, de már mindegy
több mint 8 éve
Leghosszabb futott TD az egész NFLben. Persze hogy mi kapjuk be. Top run D my ass.
több mint 8 éve
örülne is a szemem az ilyen TD látványának, még akár ellenünk is ha nem a TT-től jönne 😀
több mint 8 éve
ÚGYIS LESÉRÜL
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal