NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
Trevor még a végén felállt valakinek, nekiment valamelyik kétbites térdelés közben! 😊
több mint 1 éve
MEGVAAAAAAAAAN!!!
több mint 1 éve
Megvagyunk, Trevor kinek integetett?Felesége pl. kint van a meccsen.
Stoki
több mint 1 éve
Megvagyunk, Trevor kinek integetett?
több mint 1 éve
Lassan ki is térdelhetjük.
több mint 1 éve
Secondary rém gyenge az utóbbi 6-8 percbenEz az alapállapot, de ma volt jó 40 percük. 😀
Stoki
több mint 1 éve
Secondary rém gyenge az utóbbi 6-8 percben
több mint 1 éve
Persze két red zone-t fg-vel fejeztünk be most, plusz a 2pt conv., na de csak megtartjuk
Stoki
Ezt most ki kell védekezni, mert még baj is lehet...Ha ez nem Vrabel típusú HC által edzett csapat lenne hátradőlnék. Így izgulok. Mondjuk lassan már hazai pály lesz, mert a Titans drukkerek nagy része RÉG hazament.
Stoki
több mint 1 éve
Persze két red zone-t fg-vel fejeztünk be most, plusz a 2pt conv., na de csak megtartjuk
több mint 1 éve
Ezt most ki kell védekezni, mert még baj is lehet...
több mint 1 éve
Máshol már majdnem vége vagy vége a meccseknek, itt meg még van majd 6 perc... Sok.
több mint 1 éve
Lawrence 32 yardra a 400 passzlt yardtól. NÉGYSZÁZ. .
több mint 1 éve
Na csak elszórakozzukA múlt heti 40-14 vissza is jöhetne, mert az siralmas voltHa nem szórakozzunk el némi előnyt,, újra pozitív lesz a pontarány. 😀
Stoki
iktriad
több mint 1 éve
Hallom Makától, jövő vasárnap Jax-Cowboys az Arena 4-en- És utána TNF, szóval a következő 2 meccsünk tévés lesz.
több mint 1 éve
Változó idők. The last time the Jaguars played in Nashville, Trevor Lawrence threw 4 INTs and the most embarrassing HC in NFL was fired
— John Shipley (@_John_Shipley) December 11, 2022
Now they're up by multiple possessions and ready to see the Titans wave the white flag with a backup QB.
Wild what can change in a year.
Én is minimum 3× oddsra számítottam. A tippmixnél tudtak valamit. 😀Tippmix-en 2.48-as volt a Jags W oddsa. Keveslem. 😀Az elég karcsú 😀
iktriad
dioadam
több mint 1 éve
Franchise QBTrevor Lawrence is the first player in Jaguars franchise history with 300 pass yards, multiple Pass TD and a Rush TD in a single game, per ESPN Stats & Info.
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) December 11, 2022
több mint 1 éve
dioadam
597
Az elég karcsú 😀Tippmix-en 2.48-as volt a Jags W oddsa. Keveslem. 😀Komolyan, olyan mintha direkt csinálná a TitansLehet tippmixeltek.
Stoki
Nem tudom mennyit fizet a Jags W, gondolom nem keveset 😀
dioadam
iktriad
több mint 1 éve
A múlt heti 40-14 vissza is jöhetne, mert az siralmas voltHa nem szórakozzunk el némi előnyt,, újra pozitív lesz a pontarány. 😀
Stoki
több mint 1 éve
Tippmix-en 2.48-as volt a Jags W oddsa. Keveslem. 😀Komolyan, olyan mintha direkt csinálná a TitansLehet tippmixeltek.
Stoki
Nem tudom mennyit fizet a Jags W, gondolom nem keveset 😀
dioadam
több mint 1 éve
A múlt heti 40-14 vissza is jöhetne, mert az siralmas volt
több mint 1 éve
Komolyan, olyan mintha direkt csinálná a Titans
több mint 1 éve
Duff
3 133
lol, na én léptem 😀
több mint 1 éve
A csapat nem olyan lúzer, mint a drukkerek, akik két drive után feladták 😛Most a Titans fanok teszik ezt nmeg. A pasas, aki tweetelte Jags beat. 😀
Jakehomer
Thank you for coming and please be safe going home. pic.twitter.com/HERyuVkK20
— Hays Carlyon (@HaysCarlyon) December 11, 2022
Cowboys ellen megcsináljuk ezt még egyszer és megnézzük, hogy ez egy új mojo vagy sem. 😀A csapat nem olyan lúzer, mint a drukkerek, akik két drive után feladták 😛Direkt írjuk, babonából...most csináltuk idén 5x
Jakehomer
Stoki