Tennessee Titans - New York Jets

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 419 — Tyrone Creek
ez faszság volt, simán be kellett volna engedni Walkert 😀
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
LOL micsoda play lett volnaJakehomer
kb. a legjobban kivitelezett offense playük volt egész meccsen 😀
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 124 — Jó ötletnek tűnt!
további sok sikert a titansnek 😊

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 954 — Panthers fan
LOL micsoda play lett volna

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
lol ha befutott volna

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Szenzációs sikerJakehomer
az 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Szenzációs siker

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Idióta Woodyardnak kellett pofáznia.
több mint 10 éve
Wester
Majd kifejtem bővebben Jets topikban 😊 a lényeg, hogy az utóbbi hetek cicaharcán kívül 1.5 évig nagy hülyeséget nem csinált, cserébe eltakarította a szemétdombot, amit Tanny otthagyott, és FA piacon is jól igazolt. Ami a szezon közben történt, az nagyrészt nem az ő felelőssége szvsz. Az edzők utálják? Jövőre úgysem dolgoznak együtt. A szurkolók utálják? Bitch pls.toam
majd én is írok akkor egy pro és kontrát

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Wester
Majd kifejtem bővebben Jets topikban 😊 a lényeg, hogy az utóbbi hetek cicaharcán kívül 1.5 évig nagy hülyeséget nem csinált, cserébe eltakarította a szemétdombot, amit Tanny otthagyott, és FA piacon is jól igazolt. Ami a szezon közben történt, az nagyrészt nem az ő felelőssége szvsz. Az edzők utálják? Jövőre úgysem dolgoznak együtt. A szurkolók utálják? Bitch pls.
több mint 10 éve
Minden 9. play punt volt? 😊Jakehomer
nagyon úgy néz ki, nekem már mondjuk fel se tűnt 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Úgy lehetett érezni mi következik 3&2-re...
több mint 10 éve
Minden 9. play punt volt? 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
As CBS just showed with a loss the Jets would hold the #2 overall pick in the draft. With a win they'd fall to 6th. Huge difference.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ez mi a jó élet volt Deckertől? Sas kabaré casting a szilveszteri válogatásra?nfl_lover
Másra nem tudja kenni, mint a fényekre, vagyis mintha azt magyarázta volna.Beki
A tészta miatt volt.toam
Vagy vmit odahalluzott a laszti helyett.
több mint 10 éve
Le lehet nyugodni, Idziknek maradnia kell, és maradni fog, 2 év után max. kiutálni lehet a GM-et, bármilyen szar a csapat. Az edzők repülni fognak, abban egyetértünk.
toam

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
PAAAAAAALLLLLIIIIII!!! Ennyi örömöm legyen mára! 😀
több mint 10 éve
ez mi a jó élet volt Deckertől? Sas kabaré casting a szilveszteri válogatásra?nfl_lover
Másra nem tudja kenni, mint a fényekre, vagyis mintha azt magyarázta volna.Beki
A tészta miatt volt.
több mint 10 éve
Azért elég furcsa ez, hogy valaki kézzel-lábbal szurkoljon a csapata ellen. Drafthely ide vagy oda.pakesz
ha most szar lesz a drafthelyünk akkor valószínűleg lesz megint egy második körös qb pick, aki ha beválik akkor jóság van, de ha nem megint szopunk min 2 évet. A szezonnak már úgy is annyi, szóval azzal, hogy most vereséget szeretnék igazából a csapatomnak akarok jobbat

szar alatt azt értem, hogy egyik top qb sem lesz elérhetőWester
Azért nehogy azt hidd, hogy egy első körös qb-val hirtelen majd kurva jó lesz az OJakehomer
nem hiszem, de ha mondjuk meglenne a következő 10 évre az irányítónk azzal kiegyeznénk és tudom hogy nem életbiztosítás egy első körös qb sem, de azért nagyobb az esély rá. Mellesleg amúgy az offensebe szinte már "csak" a QB hiányzik, hiszen futók jók, Decker-Harvin-Kerley-Amaro ott vannak mint célpontok, egyedül az O-Lineba kell majd fiatalítás, de ők is hoznak egy átlagos szintetWester
Én nemigen hiszek az ilyen csak a QB hiányzik dolgokban, akkor egy közepes qb-val is lenne egy elfogadható O (mint ahogy Sanchezzel voltak is ilyen szezonok). Sokkal mélyebb a probléma, playbook, playdesign szinten, amikor ennyire nem megy semmi.Jakehomer
igen de mivel szinte a komplett stáb lapátra kerül majd, lehet egy új rezsimmel talán már az is megoldódik. Vagy nem, de én bízok benne

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Le lehet nyugodni, Idziknek maradnia kell, és maradni fog, 2 év után max. kiutálni lehet a GM-et, bármilyen szar a csapat. Az edzők repülni fognak, abban egyetértünk.
Azért nehogy azt hidd, hogy egy első körös qb-val hirtelen majd kurva jó lesz az OJakehomer
Lehet, hogy nem, de a QB helyzetet orvosolni kell, akár rövidtávon is egy veteránnal, mert Geno vagy Vick a legtöbb csapat csereqbjánál is rosszabb. Ezért vizionálok offense-minded HC-t, aki kap egy kész védelmet, és választhat, melyik QB tetszik neki.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Másra nem tudja kenni, mint a fényekre, vagyis mintha azt magyarázta volna.
több mint 10 éve
Azért elég furcsa ez, hogy valaki kézzel-lábbal szurkoljon a csapata ellen. Drafthely ide vagy oda.pakesz
ha most szar lesz a drafthelyünk akkor valószínűleg lesz megint egy második körös qb pick, aki ha beválik akkor jóság van, de ha nem megint szopunk min 2 évet. A szezonnak már úgy is annyi, szóval azzal, hogy most vereséget szeretnék igazából a csapatomnak akarok jobbat

nem hiszem, de ha mondjuk meglenne a következő 10 évre az irányítónk azzal kiegyeznénk és tudom hogy nem életbiztosítás egy első körös qb sem, de azért nagyobb az esély rá. Mellesleg amúgy az offensebe szinte már "csak" a QB hiányzik, hiszen futók jók, Decker-Harvin-Kerley-Amaro ott vannak mint célpontok, egyedül az O-Lineba kell majd fiatalítás, de ők is hoznak egy átlagos szintetWester
Én nemigen hiszek az ilyen csak a QB hiányzik dolgokban, akkor egy közepes qb-val is lenne egy elfogadható O (mint ahogy Sanchezzel voltak is ilyen szezonok). Sokkal mélyebb a probléma, playbook, playdesign szinten, amikor ennyire nem megy semmi.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jake Steinberg ‏@Steiny31 45 seconds ago

Decker wants Mariota.
😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
nfl_lover 912
ez mi a jó élet volt Deckertől? Sas kabaré casting a szilveszteri válogatásra?
több mint 10 éve

nem hiszem, de ha mondjuk meglenne a következő 10 évre az irányítónk azzal kiegyeznénk és tudom hogy nem életbiztosítás egy első körös qb sem, de azért nagyobb az esély rá. Mellesleg amúgy az offensebe szinte már "csak" a QB hiányzik, hiszen futók jók, Decker-Harvin-Kerley-Amaro ott vannak mint célpontok, egyedül az O-Lineba kell majd fiatalítás, de ők is hoznak egy átlagos szintet

Lesz ez még így se!