Tennessee Titans - New York Jets
több mint 10 éve
ez faszság volt, simán be kellett volna engedni Walkert 😀
több mint 10 éve
LOL micsoda play lett volnaJakehomerkb. a legjobban kivitelezett offense playük volt egész meccsen 😀
több mint 10 éve
további sok sikert a titansnek 😊
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Idióta Woodyardnak kellett pofáznia.
több mint 10 éve
majd én is írok akkor egy pro és kontrátMajd kifejtem bővebben Jets topikban 😊 a lényeg, hogy az utóbbi hetek cicaharcán kívül 1.5 évig nagy hülyeséget nem csinált, cserébe eltakarította a szemétdombot, amit Tanny otthagyott, és FA piacon is jól igazolt. Ami a szezon közben történt, az nagyrészt nem az ő felelőssége szvsz. Az edzők utálják? Jövőre úgysem dolgoznak együtt. A szurkolók utálják? Bitch pls.toamWester
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Majd kifejtem bővebben Jets topikban 😊 a lényeg, hogy az utóbbi hetek cicaharcán kívül 1.5 évig nagy hülyeséget nem csinált, cserébe eltakarította a szemétdombot, amit Tanny otthagyott, és FA piacon is jól igazolt. Ami a szezon közben történt, az nagyrészt nem az ő felelőssége szvsz. Az edzők utálják? Jövőre úgysem dolgoznak együtt. A szurkolók utálják? Bitch pls.Wester
több mint 10 éve
Minden 9. play punt volt? 😊Jakehomernagyon úgy néz ki, nekem már mondjuk fel se tűnt 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Úgy lehetett érezni mi következik 3&2-re...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
As CBS just showed with a loss the Jets would hold the #2 overall pick in the draft. With a win they'd fall to 6th. Huge difference.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vagy vmit odahalluzott a laszti helyett.A tészta miatt volt.toamez mi a jó élet volt Deckertől? Sas kabaré casting a szilveszteri válogatásra?nfl_loverMásra nem tudja kenni, mint a fényekre, vagyis mintha azt magyarázta volna.Beki
több mint 10 éve
Le lehet nyugodni, Idziknek maradnia kell, és maradni fog, 2 év után max. kiutálni lehet a GM-et, bármilyen szar a csapat. Az edzők repülni fognak, abban egyetértünk.
toam

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
PAAAAAAALLLLLIIIIII!!! Ennyi örömöm legyen mára! 😀
több mint 10 éve
A tészta miatt volt.ez mi a jó élet volt Deckertől? Sas kabaré casting a szilveszteri válogatásra?nfl_loverMásra nem tudja kenni, mint a fényekre, vagyis mintha azt magyarázta volna.Beki
több mint 10 éve
igen de mivel szinte a komplett stáb lapátra kerül majd, lehet egy új rezsimmel talán már az is megoldódik. Vagy nem, de én bízok benneÉn nemigen hiszek az ilyen csak a QB hiányzik dolgokban, akkor egy közepes qb-val is lenne egy elfogadható O (mint ahogy Sanchezzel voltak is ilyen szezonok). Sokkal mélyebb a probléma, playbook, playdesign szinten, amikor ennyire nem megy semmi.Jakehomernem hiszem, de ha mondjuk meglenne a következő 10 évre az irányítónk azzal kiegyeznénk és tudom hogy nem életbiztosítás egy első körös qb sem, de azért nagyobb az esély rá. Mellesleg amúgy az offensebe szinte már "csak" a QB hiányzik, hiszen futók jók, Decker-Harvin-Kerley-Amaro ott vannak mint célpontok, egyedül az O-Lineba kell majd fiatalítás, de ők is hoznak egy átlagos szintetWesterAzért nehogy azt hidd, hogy egy első körös qb-val hirtelen majd kurva jó lesz az OJakehomerAzért elég furcsa ez, hogy valaki kézzel-lábbal szurkoljon a csapata ellen. Drafthely ide vagy oda.pakeszha most szar lesz a drafthelyünk akkor valószínűleg lesz megint egy második körös qb pick, aki ha beválik akkor jóság van, de ha nem megint szopunk min 2 évet. A szezonnak már úgy is annyi, szóval azzal, hogy most vereséget szeretnék igazából a csapatomnak akarok jobbat
szar alatt azt értem, hogy egyik top qb sem lesz elérhetőWester
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Le lehet nyugodni, Idziknek maradnia kell, és maradni fog, 2 év után max. kiutálni lehet a GM-et, bármilyen szar a csapat. Az edzők repülni fognak, abban egyetértünk. Azért nehogy azt hidd, hogy egy első körös qb-val hirtelen majd kurva jó lesz az OJakehomerLehet, hogy nem, de a QB helyzetet orvosolni kell, akár rövidtávon is egy veteránnal, mert Geno vagy Vick a legtöbb csapat csereqbjánál is rosszabb. Ezért vizionálok offense-minded HC-t, aki kap egy kész védelmet, és választhat, melyik QB tetszik neki.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ez mi a jó élet volt Deckertől? Sas kabaré casting a szilveszteri válogatásra?nfl_loverMásra nem tudja kenni, mint a fényekre, vagyis mintha azt magyarázta volna.
több mint 10 éve
Én nemigen hiszek az ilyen csak a QB hiányzik dolgokban, akkor egy közepes qb-val is lenne egy elfogadható O (mint ahogy Sanchezzel voltak is ilyen szezonok). Sokkal mélyebb a probléma, playbook, playdesign szinten, amikor ennyire nem megy semmi.nem hiszem, de ha mondjuk meglenne a következő 10 évre az irányítónk azzal kiegyeznénk és tudom hogy nem életbiztosítás egy első körös qb sem, de azért nagyobb az esély rá. Mellesleg amúgy az offensebe szinte már "csak" a QB hiányzik, hiszen futók jók, Decker-Harvin-Kerley-Amaro ott vannak mint célpontok, egyedül az O-Lineba kell majd fiatalítás, de ők is hoznak egy átlagos szintetWesterAzért nehogy azt hidd, hogy egy első körös qb-val hirtelen majd kurva jó lesz az OJakehomerAzért elég furcsa ez, hogy valaki kézzel-lábbal szurkoljon a csapata ellen. Drafthely ide vagy oda.pakeszha most szar lesz a drafthelyünk akkor valószínűleg lesz megint egy második körös qb pick, aki ha beválik akkor jóság van, de ha nem megint szopunk min 2 évet. A szezonnak már úgy is annyi, szóval azzal, hogy most vereséget szeretnék igazából a csapatomnak akarok jobbat
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jake Steinberg @Steiny31 45 seconds agoDecker wants Mariota.
😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
nfl_lover
912
ez mi a jó élet volt Deckertől? Sas kabaré casting a szilveszteri válogatásra?
több mint 10 éve
nem hiszem, de ha mondjuk meglenne a következő 10 évre az irányítónk azzal kiegyeznénk és tudom hogy nem életbiztosítás egy első körös qb sem, de azért nagyobb az esély rá. Mellesleg amúgy az offensebe szinte már "csak" a QB hiányzik, hiszen futók jók, Decker-Harvin-Kerley-Amaro ott vannak mint célpontok, egyedül az O-Lineba kell majd fiatalítás, de ők is hoznak egy átlagos szintetAzért nehogy azt hidd, hogy egy első körös qb-val hirtelen majd kurva jó lesz az OJakehomerAzért elég furcsa ez, hogy valaki kézzel-lábbal szurkoljon a csapata ellen. Drafthely ide vagy oda.pakeszha most szar lesz a drafthelyünk akkor valószínűleg lesz megint egy második körös qb pick, aki ha beválik akkor jóság van, de ha nem megint szopunk min 2 évet. A szezonnak már úgy is annyi, szóval azzal, hogy most vereséget szeretnék igazából a csapatomnak akarok jobbat
Lesz ez még így se!