NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
2
2
2:20
Washington Commanders - Philadelphia Eagles
7 órája
CGJ a másik hülye
7 órája
Akkor azt kellett volna....🤷Ja, előtte volt a karja egy kicsit, aztán elengedte bőven azelőtt, hogy odaért a labda, utána meg ellökte. Ha befújnak valamit, akkor OPI-t kellett volna...Mert most mi bajod mindkkètszer fogta átölelte ha Slay kapta volna akkor is ezt mondanám hagyjuk már....Mindkettő jogosnvoltPersze... meg kell tolni Hurts nélkül szegény madarakat, negohy ne legyen meg az pihenőhét, mi?
dande2
warr_b
dande2
warr_b
7 órája
KeyG
9 688
Szerintem lehet nem kapja meg mert nem nagy név.Baun sztem simán DPOYSzerintem is, de majd a végén kiderül. Az biztos , hogy élete szezonja. 😊
Willie Parker
Greengo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 órája
Faszom ezekbe a kórházpasszokba már, aztán kijön a picsába és richtig ti szeditek össze...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 órája
Baun sztem simán DPOYSzerintem is, de majd a végén kiderül. Az biztos , hogy élete szezonja. 😊
Willie Parker
E-A-G-L-E-S EAGLES !
7 órája
Willie Parker
15 521
Baun sztem simán DPOY
7 órája
Ja, előtte volt a karja egy kicsit, aztán elengedte bőven azelőtt, hogy odaért a labda, utána meg ellökte. Ha befújnak valamit, akkor OPI-t kellett volna...Mert most mi bajod mindkkètszer fogta átölelte ha Slay kapta volna akkor is ezt mondanám hagyjuk már....Mindkettő jogosnvoltPersze... meg kell tolni Hurts nélkül szegény madarakat, negohy ne legyen meg az pihenőhét, mi?
dande2
warr_b
dande2
7 órája
Az ST nagyon khm...
7 órája
Be is kellene dobni ha úgy van ebben nincs vita....Mindkettő jogosnvoltBrownra sose fújnak OPI-t, pedig rendszeresen ellöki a CBket
dande2
Willie Parker
7 órája
Mert most mi bajod mindkkètszer fogta átölelte ha Slay kapta volna akkor is ezt mondanám hagyjuk már....Mindkettő jogosnvoltPersze... meg kell tolni Hurts nélkül szegény madarakat, negohy ne legyen meg az pihenőhét, mi?
dande2
warr_b
7 órája
Willie Parker
15 521
Mindkettő jogosnvoltBrownra sose fújnak OPI-t, pedig rendszeresen ellöki a CBket
dande2
7 órája
Jó trükk volt 😀
7 órája
Legalább FG
7 órája
Mindkettő jogosnvoltPersze... meg kell tolni Hurts nélkül szegény madarakat, negohy ne legyen meg az pihenőhét, mi?
dande2
7 órája
Mindkettő jogosnvolt
7 órája
Na ez viszont egy nagy büdüs lófasz SE volt
7 órája
Willie Parker
15 521
Bobby kikapcsolta az adást
7 órája
Mondjuk itt Lattimore nem tudom mit reklamált, ez sajnos full egyértelmű volt
7 órája
KeyG
9 688
Szánalmas hogy egy WR még a kezét is beakaszthatja a cb mezébe és észre se veszik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 órája
fake.id
77
és adnak rajta nbat, cfbt meg 600 egyéb sportot?Dazn 1 dollarFépercenként leakad ez a tetves stream, rohadt idegesítőstreameast.co úgy jön, mint az álom
warr_b
fake.id
Janek
7 órája
AJ amúgy 1000 yard felett a szezonban. Az is szép teljesítmény. 😊Pláne hogy kèpessègeihez kèpest alig kapott labdát 😏
Greengo
7 órája
AJ amúgy 1000 yard felett a szezonban. Az is szép teljesítmény. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
7 órája
Remèljük lesz aki rendbe tegye 😏Carterrel egyèbkènt kezd nála elôjönni az agybaj hosszú távon nem lesz ez jóCoxnál is volt ilyen még karrierje elején. Még a meccsből is kitiltották egyszer. Lenyugszik szerintem.
dande2
Greengo