Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Ez a drive Ricard-OOOOOOO 😊
több mint 3 éve
Ahhoz képest, hogy tavaly szerintem 1 kommentet nem toltam be szokatlan volt, bár tény, hogy kevesebb a csöcs meg a picsa 😊 Alekosz linkek mentek legalább?el is felejtettem milyen a PO eredménykövető 😀???? Ez erős költői túlzás nem? 😉 volt mit elfelejteni 😊?
Drip
dande
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Csak jobbra megy a Qb futás
több mint 3 éve
Erre belerúg
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Vaccaro testbeszéde mindent elmondott
több mint 3 éve
At eg kek a fu zold a Ravens futInkább csak Lamar fut 😀
RedFive
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
At eg kek a fu zold a Ravens fut
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
el is felejtettem milyen a PO eredménykövető 😀Lehetne ez jobb is de nem bírja a szerver.
Drip
több mint 3 éve
el is felejtettem milyen a PO eredménykövető 😀Nosztalgia bebasz mi?
Drip
Draft
több mint 3 éve
el is felejtettem milyen a PO eredménykövető 😀???? Ez erős költői túlzás nem? 😉 volt mit elfelejteni 😊?
Drip
több mint 3 éve
el is felejtettem milyen a PO eredménykövető 😀Idén kifejezetten visszafogott és a meccsekre koncentráló!
Drip
több mint 3 éve
After A.J. Brown found success vs Marlon Humphrey on the Titans first two drives (3 rec, 52 yards, TD on 4 targets), Marcus Peters took over shadow responsibilities against Brown (0 receptions, 1 target).#BALvsTEN | #Titans | #RavensFlock
— Next Gen Stats (@NextGenStats) January 10, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
youtu.be/XTjJ2_P5P4U
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
el is felejtettem milyen a PO eredménykövető 😀
több mint 3 éve
KeyG
9 497
Vegre Ricardnak passz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Ez az orosz KozmixTömegpusztító az ezyoutu.be/5PnrZQQlIuw
youtu.be/UAO7fMcECgw
ThundersNFL
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 313
több mint 3 éve
Tömegpusztító az ezVárjá', ez kurva jó!
youtu.be/UAO7fMcECgw
ThundersNFL
több mint 3 éve
Erős döntetlen 😂😂😂Tömegpusztító az ezyoutu.be/5PnrZQQlIuw
youtu.be/UAO7fMcECgw
ThundersNFL
Negritis
Draft
több mint 3 éve
Na akkor van egy 10 pontos koztes intervallum ami mindkettotoknek jo 😀46,5 over esélyes nem?én 56,5 under-t tettem meccs előtt
Sifur
Toto21
Akk legyen 24-24 a rendes jatekido 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Tömegpusztító az ezyoutu.be/5PnrZQQlIuw
youtu.be/UAO7fMcECgw
ThundersNFL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ja gut spriccőnhello szia
empty taxi
Toto21
Draft