Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
1 napja
Nem volt rossz a sprintfutam. Végre kezd megjönni Martinnak a sebessége. Nagyon kéne egy egészséges, gyors Martin ennek a szériának. Quartararo ezzel a fostalicska Yamahával megint nagyot ment.Yamaha nagyon gáz. Quarta prime évei elmennek a semmire, mert nem képesek egy legalább átlagos blokkot építeni. Ilyen költségvetésből.
xrace77
Ha az új motorral sem lesznek legalább top10-ben, szerintem nem csak Quarta de még Toprak is otthagyja őket.
2 napja
6-ból 4. Mi ez itt? F1? 😀Mindjárt kezdenek a kedvenc pályámon, remélem az élet ma visszaadja Larsonnak, amit tegnap elvett tőle.Nem adja vissza.
Mikey
Reddick már úgyis rég nyert. 😃
Mikey
2 napja
Mindjárt kezdenek a kedvenc pályámon, remélem az élet ma visszaadja Larsonnak, amit tegnap elvett tőle.Nem adja vissza.
Mikey
Reddick már úgyis rég nyert. 😃
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 napja
Reddick most agyabeteg tempót tol
Poloska vagyok.
2 napja
Azta, Reddick és Buescher spotterei megérdemlik a mai Citrom-díjat.
2 napja
RFK 1-3-4 jelenleg, ezt nem láttam jönni.Hamar 1-2-3 lett.
Mikey
2 napja
Tudtommal jegyet még most sem lehet venni, ami június eleji versenynél március végén elég cinkes szóval szerintem nagyon ne éljétek bele magatokat.Akkor ott tali. 😄Elvileg most az az infó, hogy igen.miért, lesz egyáltalán ott verseny? 😊vicc ez a motogp hétvége, de komolyanezt majd ne felejtsétek el, amikor megy a hiszti a BPC miatt 😀
NB2
shawnka
NB2
Már a pályabírókat castingolják.
zacknorb
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
2 napja
Akkor ott tali. 😄Elvileg most az az infó, hogy igen.miért, lesz egyáltalán ott verseny? 😊vicc ez a motogp hétvége, de komolyanezt majd ne felejtsétek el, amikor megy a hiszti a BPC miatt 😀
NB2
shawnka
NB2
zacknorb
2 napja
Harvick és Bowyer is. 😃Mindjárt kezdenek a kedvenc pályámon, remélem az élet ma visszaadja Larsonnak, amit tegnap elvett tőle.És Maka ÉS Shawnka együtt közvetitenek! Yes!
Mikey
iktriad
2 napja
Mindjárt kezdenek a kedvenc pályámon, remélem az élet ma visszaadja Larsonnak, amit tegnap elvett tőle.És Maka ÉS Shawnka együtt közvetitenek! Yes!
Mikey
2 napja
Mindjárt kezdenek a kedvenc pályámon, remélem az élet ma visszaadja Larsonnak, amit tegnap elvett tőle.
2 napja
Elvileg most az az infó, hogy igen.miért, lesz egyáltalán ott verseny? 😊vicc ez a motogp hétvége, de komolyanezt majd ne felejtsétek el, amikor megy a hiszti a BPC miatt 😀
NB2
shawnka
NB2
Poloska vagyok.
2 napja
első 5-ben 3 Aprillaha még van 2 kőr, szerintem Martin még a dobogóra sem fér fel (már ha nem spórolt)
2 napja
miért, lesz egyáltalán ott verseny? 😊vicc ez a motogp hétvége, de komolyanezt majd ne felejtsétek el, amikor megy a hiszti a BPC miatt 😀
NB2
shawnka
2 napja
Úgy néz ki Martin a vártnál hamarabb térhet vissza.
2 napja
vicc ez a motogp hétvége, de komolyanezt majd ne felejtsétek el, amikor megy a hiszti a BPC miatt 😀
NB2
2 napja
vicc ez a motogp hétvége, de komolyan
3 napja
Andrew Patterson to run eight races with Jordan Anderson RacingEz de jó sztori. Amikor a kezdetektől a csapatnál dolgozó szerelő-mindenes lehetőséghez jut.
3 napja
Denny Hamlin has no plans to race beyond 2027 seasonBárcsak bajnokként vonulhatna majd vissza. Mondjuk az ő karrierjében nem oszt, nem szoroz, hiszen nyert annyi mindent, de azért jó lenne.
3 napja
Nagyon komolyat mentek Max-él, és ha jól értem ez most erős mezőnyben!Két gyári versenyzőt tettek be mellé, biztos ami boztos
Brutál ez a csávó…és akkor azért a Nascar nem ovál pályán kérdés is egyértelmű, mostmár kíváncsi lennék 😀
Eazzy
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
3 napja
És Larsonnak elbszták a money stopot, miután végig dominálta az O'Reilly versenytMajd holnap.
zacknorb
3 napja
És Larsonnak elbszták a money stopot, miután végig dominálta az O'Reilly versenyt
Poloska vagyok.
3 napja
Kizárták Max csapatát mert 1 szettel több gumit használtak el......
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018