Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
6 hónapja
Sainz minek köszönheti ,hogy visszamehet a harmadik poziba?Gondolom mivel nem ment le teljes kör, az eredeti rajtsorrend lesz
ThundersNFL a Paraszt
6 hónapja
Sainz minek köszönheti ,hogy visszamehet a harmadik poziba?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Na ez érdekes lesz, ha tippelnem kéne, akkor aki közepesen rajtolt az megpróbálja keménnyel végig tolni, Russell, Max meg Hamilton viszont kénytelen lesz még egyet cserélni, cserébe a végén brutális lesz a gumi előnyük. Kérdés, hogy ez mit ér Monacóban (semmit?)semmit
Jughead
olyan szélesek ezek az autók és annyira nincs egyenes, hogy lehetetlen előzni
6 hónapja
Na ez érdekes lesz, ha tippelnem kéne, akkor aki közepesen rajtolt az megpróbálja keménnyel végig tolni, Russell, Max meg Hamilton viszont kénytelen lesz még egyet cserélni, cserébe a végén brutális lesz a gumi előnyük. Kérdés, hogy ez mit ér Monacóban (semmit?)Monacoban ha 2-3 seccel lassabb vagy akkor is szinte lehetetlen előzni
Jughead
Draft
6 hónapja
Jughead
5 213
Na ez érdekes lesz, ha tippelnem kéne, akkor aki közepesen rajtolt az megpróbálja keménnyel végig tolni, Russell, Max meg Hamilton viszont kénytelen lesz még egyet cserélni, cserébe a végén brutális lesz a gumi előnyük. Kérdés, hogy ez mit ér Monacóban (semmit?)
Szerkesztette: Jughead
6 hónapja
Sainznak jó nagy mákja vanez egy faszság
ThundersNFL a Paraszt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 hónapja
Sainznak jó nagy mákja van
Draft
6 hónapja
Akkor Perez megy a falnak magától....sehova..csak arra célzok, hogy ott balra ível a pálya mégis a jobboldali palánkra rakta fel. magnussen is fasz volt, de ha perez balra tart akkor nem érnek összemondjuk szerintem perez sem hagyott helyet magnussennekPerez hova ment volna abban a szűk egyenesben?
peach
Jó helyen volt , Magnussen volt balfasz
ThundersNFL a Paraszt
peach
Draft
6 hónapja
sehova..csak arra célzok, hogy ott balra ível a pálya mégis a jobboldali palánkra rakta fel. magnussen is fasz volt, de ha perez balra tart akkor nem érnek összemondjuk szerintem perez sem hagyott helyet magnussennekPerez hova ment volna abban a szűk egyenesben?
peach
ThundersNFL a Paraszt
6 hónapja
Duff
3 133
Ez de hulyeseg, h Sainz megtarthatja a 3. Helyet.
6 hónapja
Most én vagyok a hülye, vagy ez a két jóember? Mit akarnak megjavítani Sainz autóján, nem egy sima defektet kapott? Lehet elhagyott néhány légterelő elemet, de Monacoban a fél autót is elhagyhatod 😀
6 hónapja
Jughead
5 213
Sainz nagyot mákol, ha össze tudják rakni a Ferrarit.
6 hónapja
mondjuk szerintem perez sem hagyott helyet magnussennekPerez hova ment volna abban a szűk egyenesben?
peach
Draft
6 hónapja
Hát az a szalagkorlát nem tűnik bíztatónak, ebből jó kérdés mikor lesz verseny.Ja, nyilván amikor Vasas meccs van az F1 után
Jughead
6 hónapja
Jughead
5 213
Hát az a szalagkorlát nem tűnik bíztatónak, ebből jó kérdés mikor lesz verseny.
6 hónapja
Szegény Nico. Kb mindig veri Magnussent de állandóan van vmi kibaszás vele.
6 hónapja
mondjuk szerintem perez sem hagyott helyet magnussennek
6 hónapja
Jughead
5 213
És Ocon is hozta magát. KreténAzt se értem ez az ember miért pilóta még.
zacknorb
6 hónapja
És Ocon is hozta magát. Kretén
6 hónapja
Pozitívumok:Nem sérült meg senki.
Gyorsan jött a lesz kieső Haas fogadásom.
6 hónapja
Jó gyorsan vége lett a futamnak.
6 hónapja
jó nagy crash
6 hónapja
Willie Parker
15 384
Bastianini miért nem ment ki büntetésre?