Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
7 hónapja
A hétvége a Hendrick Motorsport 40 éves fesztje lesz, marha jó piros festésekkel
7 hónapja
Évi 12 milló euró. Akkor ez az ami a maradásra bírta Fabiot 😀Vagy lehet hogy neki elég 1 VB cím, és a nagy pénz.
Csak összehasonlításképp az eddigi legnagyobb fizetésű motoros a rajtrácson Pecco volt, neki is az új kontraktusával. 7 millió euró, az elérhető bonuszokkal ez 10-ig mehet fel. Quartararonak az alap fizu a 12 millió 😀. Mondjuk ha rossz májú akarok lenni, nem valószínű hogy pl idén Ő nagyon sok teljesítmény bónuszt össze tud szedni…
Persze még ez sem éri el Marquez Hondás kontraktusát(amiből ugye kilépett, hogy egy Ducatival versenyezhessen) ami évi 20 millió eurós volt. Vagy Lorenzo egykori Ducatis fizuját ami állítólag majdnem az évi 30at is elérte.
Nincs ezzel amúgy baj, még mielőtt valaki azt gondolná, hogy rosszindulatúskodok a franciával. Az sem kétséges, hogy megérdemli ezt a pénzt. Ha úgy nézzük, és biztos vagyok benne hogy sokan ezzel jöttek volna legelőször, Bagnaia a legjobb motoron ülve kell elérje azokat a sikereket, amiket neki (kéne) a mezőny egyik legrosszabbján. Akkor valahol jogos, hogy Ő majdnem kétszer annyi pénzt kér ezért.
Számomra csak az nem egyértelmű, hogy ettől még Quartararonak lesz e türelme megvárni ennek a projektnek a végét. A Yamaha oldaláról nyilván egyértelmű, hogy ez volt az egyetlen megoldás, amivel jelenleg meg tudják tartani a világbajnok motorosukat. Csak ettől még egy idő után ugyan úgy fog kelleni jöjjenek majd az eredmények is. Pont a már emlegetett Marquez példája is ezt mutatja…
Cowboykarcsi90
7 hónapja
Évi 12 milló euró. Akkor ez az ami a maradásra bírta Fabiot 😀Csak összehasonlításképp az eddigi legnagyobb fizetésű motoros a rajtrácson Pecco volt, neki is az új kontraktusával. 7 millió euró, az elérhető bonuszokkal ez 10-ig mehet fel. Quartararonak az alap fizu a 12 millió 😀. Mondjuk ha rossz májú akarok lenni, nem valószínű hogy pl idén Ő nagyon sok teljesítmény bónuszt össze tud szedni…
Persze még ez sem éri el Marquez Hondás kontraktusát(amiből ugye kilépett, hogy egy Ducatival versenyezhessen) ami évi 20 millió eurós volt. Vagy Lorenzo egykori Ducatis fizuját ami állítólag majdnem az évi 30at is elérte.
Nincs ezzel amúgy baj, még mielőtt valaki azt gondolná, hogy rosszindulatúskodok a franciával. Az sem kétséges, hogy megérdemli ezt a pénzt. Ha úgy nézzük, és biztos vagyok benne hogy sokan ezzel jöttek volna legelőször, Bagnaia a legjobb motoron ülve kell elérje azokat a sikereket, amiket neki (kéne) a mezőny egyik legrosszabbján. Akkor valahol jogos, hogy Ő majdnem kétszer annyi pénzt kér ezért.
Számomra csak az nem egyértelmű, hogy ettől még Quartararonak lesz e türelme megvárni ennek a projektnek a végét. A Yamaha oldaláról nyilván egyértelmű, hogy ez volt az egyetlen megoldás, amivel jelenleg meg tudják tartani a világbajnok motorosukat. Csak ettől még egy idő után ugyan úgy fog kelleni jöjjenek majd az eredmények is. Pont a már emlegetett Marquez példája is ezt mutatja…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Hogyha a méretére gondolsz igazad van, de a múlt hét annál sokkal több sebből vérzett. Sonoma meg csak rendben lesz júniusra.Hát gaben, ezt a hétvégét se fogod túlzottan kedvelni 😀 😀 😀www.usaracing.hu/2024/04/05/jovanazugy-alig-hajtottak-palyara-az-autok-mar-szet-is-esett-a-vadonatuj-aszfalt-sonoman/A múlt heti bohózatot még igy is nehéz lesz alulmúlni
zacknorb
🤘 gaben 🤘
shawnka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
Hát gaben, ezt a hétvégét se fogod túlzottan kedvelni 😀 😀 😀www.usaracing.hu/2024/04/05/jovanazugy-alig-hajtottak-palyara-az-autok-mar-szet-is-esett-a-vadonatuj-aszfalt-sonoman/A múlt heti bohózatot még igy is nehéz lesz alulmúlni
zacknorb
🤘 gaben 🤘
7 hónapja
Quartararo két évet hosszabbított a Yamahával.Hát meg kellett gyorsan nézzem, nem április elseje van e.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
www.usaracing.hu/2024/04/05/jovanazugy-alig-hajtottak-palyara-az-autok-mar-szet-is-esett-a-vadonatuj-aszfalt-sonoman/A múlt heti bohózatot még igy is nehéz lesz alulmúlni
zacknorb
7 hónapja
Fattyu
1 919
Williamsnél páran lehet beadják most a felmondási nyilatkozatotNa ezért kapta meg Albon az autót Ausztráliában. 🤣
Heisman nádor
7 hónapja
Williamsnél páran lehet beadják most a felmondási nyilatkozatot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Jughead
5 214
Igen, ezt írtuk mi is.Cl a 10. körben ment kerékcserére.Leclerc is egyetért veled:Inkább ne láttam volna ezt a videót.Ez azután volt, hogy Sainz kijött a boxból, így a már meleg, de 6 körrel idősebb gumikon ment utána Leclerc, amik ennek megfelelően jóval gyorsabban el is koptak. Ahogy Sainz gumijai bemelegedtek teljesen más dimenzióban ment, mint Leclerc ahogy az a videón is látszik.
Persze értem, jó a ,biztos' 1-2, de most akkor kire akarunk csapat építeni.
Természetesen Sainz kurvanagyot ment.
De az esélyt megint elmaradt Leclercnek. 😕
www.youtube.com/watch?v=P4HA-1FSpYk
steelwolf
Jughead
CL: I mean, at the time, I was told to not fight. But honestly, it made sense. I don't think I would have had the opportunity anyway because we were on a different strategy.
Heisman nádor
CS a 16. körben ment kerékcserére.
A 19. körben 0.9 mp-re megközelítette. (valszeg utána jött a rádiózás) Majd jött a VSC, és a 22. körben 2.5 mp lett a különbség és utána lépett el Sainz.
Persze más taktikán voltak, de az esélyt sem kapta meg.
Védhető a döntés, hozzuk be 1.-2.-be, de közben meg Sainzot kibasztuk.
CL meg mikor nyilatkozott a Ferrari ellen, mikor több futamot is elbasztak neki.
,Hát az én hibám is'
Sőt még a pontversenyt is átvette volna, fals lett volna az erőviszonyok tekintetében, de jól nézett volna ki 😊
Mindegy remélem erősek lesznek Suzukában is!
steelwolf
Nézhetjük úgyis egyébként, hogy annyival lassabb volt, hogy egy brutálisan komoly (6 körig mehetett gyorsabb gumikon, mint Sainz) elévágással se tudott élni.
Én amúgy örültem volna, ha megtámadja Sainzot, hiszen kb. 1,5 körig volt erre reális esélye, amíg Sainz gumijai felmelegedtek, de ha megtámadja, akkor vélhetően azzal pont annyit bukott volna, hogy Norris is megelőzze őt. 😊
7 hónapja
Cl a 10. körben ment kerékcserére.Leclerc is egyetért veled:Inkább ne láttam volna ezt a videót.Ez azután volt, hogy Sainz kijött a boxból, így a már meleg, de 6 körrel idősebb gumikon ment utána Leclerc, amik ennek megfelelően jóval gyorsabban el is koptak. Ahogy Sainz gumijai bemelegedtek teljesen más dimenzióban ment, mint Leclerc ahogy az a videón is látszik.
steelwolf
Jughead
CL: I mean, at the time, I was told to not fight. But honestly, it made sense. I don't think I would have had the opportunity anyway because we were on a different strategy.
Heisman nádor
CS a 16. körben ment kerékcserére.
A 19. körben 0.9 mp-re megközelítette. (valszeg utána jött a rádiózás) Majd jött a VSC, és a 22. körben 2.5 mp lett a különbség és utána lépett el Sainz.
Persze más taktikán voltak, de az esélyt sem kapta meg.
Védhető a döntés, hozzuk be 1.-2.-be, de közben meg Sainzot kibasztuk.
CL meg mikor nyilatkozott a Ferrari ellen, mikor több futamot is elbasztak neki.
,Hát az én hibám is'
Sőt még a pontversenyt is átvette volna, fals lett volna az erőviszonyok tekintetében, de jól nézett volna ki 😊
Mindegy remélem erősek lesznek Suzukában is!
7 hónapja
Leclerc is egyetért veled:Inkább ne láttam volna ezt a videót.Ez azután volt, hogy Sainz kijött a boxból, így a már meleg, de 6 körrel idősebb gumikon ment utána Leclerc, amik ennek megfelelően jóval gyorsabban el is koptak. Ahogy Sainz gumijai bemelegedtek teljesen más dimenzióban ment, mint Leclerc ahogy az a videón is látszik.
steelwolf
Jughead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
igen, egy koraiEzt csak úgy itt hagyom, talán más is értékeli.ezmiez, Porsche 917 vagy valami hasonló?
500-1500 LE évjárat és beállítás függvényében, kb. 800 kg önsúly, akár 390 km/h max sebesség!
Voltak golyói a sofőröknek.
🤘 gaben 🤘
slowmotion
A jundáj meg bemutatott valami túrakocsit:
Nem is lenne lényeges csak pont a Porsche után olvastam.
"elektromotoros, 650 lóerős és 84 kWh-s"
"rengeteg átalakítással csupán 1970 kilót nyom"
"az overboost mód kívülről is hallható lesz, a hangját a versenycsapatok alkothatják meg és a virtuális váltót is lehet majd hallani"
7 hónapja
Ezt csak úgy itt hagyom, talán más is értékeli.ezmiez, Porsche 917 vagy valami hasonló?
500-1500 LE évjárat és beállítás függvényében, kb. 800 kg önsúly, akár 390 km/h max sebesség!
🤘 gaben 🤘
7 hónapja
Jughead
5 214
Inkább ne láttam volna ezt a videót.Ez azután volt, hogy Sainz kijött a boxból, így a már meleg, de 6 körrel idősebb gumikon ment utána Leclerc, amik ennek megfelelően jóval gyorsabban el is koptak. Ahogy Sainz gumijai bemelegedtek teljesen más dimenzióban ment, mint Leclerc ahogy az a videón is látszik.
steelwolf
7 hónapja
Inkább ne láttam volna ezt a videót.Persze értem, jó a ,biztos' 1-2, de most akkor kire akarunk csapat építeni.
7 hónapja
Ezt csak úgy itt hagyom, talán más is értékeli.500-1500 LE évjárat és beállítás függvényében, kb. 800 kg önsúly, akár 390 km/h max sebesség!
7 hónapja
Jughead
5 214
Végül is elismerte. Manapság ez is ritka.Itt pedig részletesen kifejti.
After much consideration, talks with the team and dissecting the SMT data, it is clear that I jumped the start. Because of that, I've decided to do the right thing and... wish you a happy April Fools Day! #A11IN https://t.co/fvqqnfw8AI
— Denny Hamlin (@dennyhamlin) April 1, 2024
Mikey
x.com/dirtymomedia/status/1774910910450032914?s=46&t=0AwTE4-ZQRCXnffCEatZRg
7 hónapja
Mikey
18 753
Végül is elismerte. Manapság ez is ritka.After much consideration, talks with the team and dissecting the SMT data, it is clear that I jumped the start. Because of that, I've decided to do the right thing and... wish you a happy April Fools Day! #A11IN https://t.co/fvqqnfw8AI
— Denny Hamlin (@dennyhamlin) April 1, 2024
7 hónapja
Jughead
5 214
A Liberty megvette a MotoGP-t a Dornától.Nagyon helyes. A Dorna próbálta másolni a Liberty terveit, de azért kell ez a MotoGP-nek.
Mikey
7 hónapja
Nagy kárA Liberty megvette a MotoGP-t a Dornától.Aztaqrva!!!
Mikey
bcsarli, Udvari Főkóstoló