Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
10 hónapja
azt hittem a 2 kiállás lesz a nyerő!szerintem PIA-nál eltaktikázták, az elején jobban kellett volna nyomni, azt hiányzik neki
10 hónapja
🤣🤣🤣🤣 mik ezek a komolytalan move-ok..hol van ez verstappen szintjétől
10 hónapja
Piastri majdnem neki hajtott
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Mr.Breaker
1 948
Jó lesz az...Russel megnyeri 🤣
10 hónapja
Turelmetlen volt Oscar, most o hibazott.És majdnem összejött az a Russell P1. 😀
Stez
10 hónapja
Akkor grat Norris
10 hónapja
Turelmetlen volt Oscar, most o hibazott.
10 hónapja
Ahh esélytelen ha Norris jól gyorsít ki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ket kor ota ott van Piastri, de nem tud teljesen odaerni, nagyot megy Norris most
10 hónapja
Akkor most nyeri meg Russell? 🤪Én örülnék neki és nekem is ilyen gondolataim vannak a 2 papayat látva.
steelwolf
10 hónapja
Szokásos utolsó 5 körös harcot az 1 és a 2 pites taktika közt megnézném.Láttam előre
Az ilyen szoki Ring lenne.
zacknorb
Poloska vagyok.
10 hónapja
Akkor most nyeri meg Russell? 🤪
10 hónapja
Mr.Breaker
1 948
5 kör, na nézzük Norris mennyire vagy világbajnok alkat. 😄
10 hónapja
Ez nagyon geci move volt itt Leclerctol, ahogy rarantott Russellre.Nem sok hííííjjja volt h mindketten mentek a lecsóba
Stez
10 hónapja
Ez mondjuk büntetőpont lesz Leclercnek szerintem, de semmi több
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez nagyon geci move volt itt Leclerctol, ahogy rarantott Russellre.
10 hónapja
Azt se felejtsük el h a rajt után visszacsúszott 5. Helyre talán. Aztán meg Russellhez nem tudott közeledni.Igen de alapvetően Piastri gyorsabb volt nála végig, és tegnap úgy tűnt h Leki is az lesz ma.Szerintem egy pillanatig nem tűnt úgy, az a Q3 volt a hiba a mátrixban, a körülmények szerencsés-szerencsétlen összeállása.
Szóval még mindig karmentes ez így.
csebi
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Igen de alapvetően Piastri gyorsabb volt nála végig, és tegnap úgy tűnt h Leki is az lesz ma.Szerintem egy pillanatig nem tűnt úgy, az a Q3 volt a hiba a mátrixban, a körülmények szerencsés-szerencsétlen összeállása.
csebi
Poloska vagyok.
10 hónapja
NOR ezt megnyeri 😕
10 hónapja
Igen de alapvetően Piastri gyorsabb volt nála végig, és tegnap úgy tűnt h Leki is az lesz ma.Amúgy Norris a 2. Hellyel is a maxot hozna ki a hétvégebolCsakhogy majdnem egy futamnyi hátránya lenne akkor ott.
csebi
zacknorb
10 hónapja
Érthetetlen mi történt Leclerc-kel az utolsó etapra, durván beesett a tempója. 🫤Szoltak neki, hogy tartsa Hamilton tempojat 😀
Mr.Breaker
10 hónapja
Érthetetlen mi történt Leclerc-kel az utolsó etapra, durván beesett a tempója. 🫤Kivancsi vagyok miez de mar celzott ra akkor is amikor meg volt tempo.
Mr.Breaker