Autó- és motorsportok
Mondjuk az F2eseket az amatőr jelzővel illetni is meredek.f2 rajtja megmutatta mi történhet Norrisékkal 😊Az F1-ben profi versenyzők vannak, ne hasonlítsuk már az amatőrökhöz.
NB2
Jughead
Poloska vagyok.
Szerintem meg siman. Itt ha kicsit hibazik es nem kot ki a falban, megelozni ugysem tudjak, ha meg nagyot, akkor megy a falba. Hiaba minden szepsege es ikonikus multja, ez a palya szallitja az unalmas versenyeket. Biztos lesz egy-ket red flag, de olyan jelentos valtozassal nem szamolok azert elol.Na ez most szep volt Norristol, es ezzel ha nem ront o vagy a csapat, a futam is meglesz.Ha az egyik csapat több gólt lő nyer! 😀
Stez
Szerintem már a rajt után se lesz első.
Toca
Ha okosan versenyez, akkor igen. Az első kőrben ki kell jönni kereket cserélni, így hátraesik, de a saját tempójában mehet, utána amint utolérte a sort megint ki kell jönni és tolni neki, hogy a többiek neki álljanak 2 kerékcserének. Kérdés, hogy be fog-e ragadni valaki mögé, ha nem simán feljöhet az 5. helyre is.Így hogy Leclerc a második az első hely el is dőlt, mert Leclerc fel fogja tartani a sort. Utána viszont lehet kavar a két kötelező kiállás miatt (pláne ismerve a Ferrari taktikai zsenijeit).Miért tartaná fel? Ez nem Miami, remélem tartani tudja a tempót. Sőt még Imolába a taktika is hozott volna egy 4. helyet, de szerencse szokás szerint elpártolt.
Jughead
Russelltől várok nagy futamot, sztem ő korán jönni fog és hozz egy 5. helyet.
steelwolf
Nem túl biztató 😞A Ferrari hiba ma is megvolt amúgy, Adami nem jött rá hogy Verstappen körön van, Hamilton így nem mehet a dobogóért.
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Így hogy Leclerc a második az első hely el is dőlt, mert Leclerc fel fogja tartani a sort. Utána viszont lehet kavar a két kötelező kiállás miatt (pláne ismerve a Ferrari taktikai zsenijeit).
Jughead

Miért tartaná fel? Ez nem Miami, remélem tartani tudja a tempót. Sőt még Imolába a taktika is hozott volna egy 4. helyet, de szerencse szokás szerint elpártolt.
Russelltől várok nagy futamot, sztem ő korán jönni fog és hozz egy 5. helyet.
Poloska vagyok.
Kíváncsi vagyok MM megint nem bír Peccoek mögött menni és elesik, vagy már képes menedzselni is az előnyét és esetleg megelégszik egy 2-4. hellyel ha úgy van..Yamahának az 1 körös tempója már megvan. Az már nem véletlen, vagy kifutott eredmény, hogy időmérőn Quarta háromszor egymás után elveri a Ducatikat.
Yamaha nagyon jön fel, go Quarta, megha futamon nehezebb is neki tartani a Ducatikat.
Pep71
Azért az valahol várható volt, hogy nem lesz tartós állapot, hogy a világ legnagyobb motorgyártója, meg a legnagyobb költségvetésű GP csapat a két utolsó.
Na ez most szep volt Norristol, es ezzel ha nem ront o vagy a csapat, a futam is meglesz.Ha az egyik csapat több gólt lő nyer! 😀
Stez
Szerintem már a rajt után se lesz első.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Poloska vagyok.
Szép volt Lando!
Yamaha nagyon jön fel, go Quarta, megha futamon nehezebb is neki tartani a Ducatikat.
Poloska vagyok.
Alakul a dolog, imádnám ha még idén összejönne neki az első győzelem is. Jó érzés, amikor egy versenyző elkezd a győzelmekért harcolni, miután azóta követed, hogy néha indult egy-egy versenyen a mezőny legvégén küzdő autókban.
Természetesen Heim nyert, és nagyon élvezetes verseny volt végig.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Igazából nincs. Elég volt annyi, hogy az (volt) az apja, aki.jó, ezt nyilván vágom. azt hittem van valami extra még.Azért mert az apja a sportág Ayrton Sennaja (top3 pilota ever, aki tragikusan versenyzés közben halt meg) és ő se volt akkora kutyaütő.nagyon régen neki szurkoltam én is. azt nemtudom megmondnani már miért pont neki. az eurosporton volt mindig összefoglaló a futamokról és azokat néztem. szóval miért ennyire népszerű ő?Ennek leginkább a népszerűsítés a célja.Ennek mi értelme van?The legacy continues 🏁⚾️
— MLB (@MLB) May 22, 2025
Dale Earnhardt Jr. will drive the No. 8 Budweiser MLB car once again, 24 years after first winning with it at Daytona
This time, the NASCAR Hall of Famer will pilot the iconic scheme in support of the Speedway Classic at Anderson Speedway in the CARS… pic.twitter.com/ZEiEATL68p
zacknorb
Ha nyer az szuper sztori, de gondolom erre kábé nulla sansz.
Akkor mi a cél? Szponzor jól fizet, ő meg buliból körözget?
Őszentsége Sobri Jóska
A CARS Tour egy feltörekvő sorozat, Earnhardt Jr. pedig ugye a legnépszerűbb (ex-)versenyző.
Rengeteg néző lesz, sok-sok merch eladás, a sorozatban versenyzők is elmondhatják hogy versenyeztek ellene, tipikus win-win szitu mindenki számára.
Mikey
peach
Ismerős név, nem szar versenyző, instant vonzóerő.
zacknorb
peach
Elliottal ugyanez a szitu. Ő is nagyban az apjának köszönheti a legnépszerűbb versenyző titulust.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
jó, ezt nyilván vágom. azt hittem van valami extra még.Azért mert az apja a sportág Ayrton Sennaja (top3 pilota ever, aki tragikusan versenyzés közben halt meg) és ő se volt akkora kutyaütő.nagyon régen neki szurkoltam én is. azt nemtudom megmondnani már miért pont neki. az eurosporton volt mindig összefoglaló a futamokról és azokat néztem. szóval miért ennyire népszerű ő?Ennek leginkább a népszerűsítés a célja.Ennek mi értelme van?The legacy continues 🏁⚾️
Dale Earnhardt Jr. will drive the No. 8 Budweiser MLB car once again, 24 years after first winning with it at Daytona
This time, the NASCAR Hall of Famer will pilot the iconic scheme in support of the Speedway Classic at Anderson Speedway in the CARS… pic.twitter.com/ZEiEATL68p
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
A CARS Tour egy feltörekvő sorozat, Earnhardt Jr. pedig ugye a legnépszerűbb (ex-)versenyző.
Rengeteg néző lesz, sok-sok merch eladás, a sorozatban versenyzők is elmondhatják hogy versenyeztek ellene, tipikus win-win szitu mindenki számára.
Mikey
peach
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Azért mert az apja a sportág Ayrton Sennaja (top3 pilota ever, aki tragikusan versenyzés közben halt meg) és ő se volt akkora kutyaütő.nagyon régen neki szurkoltam én is. azt nemtudom megmondnani már miért pont neki. az eurosporton volt mindig összefoglaló a futamokról és azokat néztem. szóval miért ennyire népszerű ő?Ennek leginkább a népszerűsítés a célja.Ennek mi értelme van?The legacy continues 🏁⚾️
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
peach
Poloska vagyok.