Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
10 hónapja
Wéber...megint össze vissza beszél 🤣
10 hónapja
Hat nekem aztan foleg, Piastrinak drukkolnek, de a gumijaiknak ez a huvosebb ido pont nem jo szemlatomas szerint, es sanszuk sem lesz nyerni.Essen le az eso, mert elalszom.Valami nem ártana már, mert ez tényleg egy unalmas cirkusz csak.
Stez
Beki
10 hónapja
Amíg a Ferrari vezet nincs ezzel gond. Anno évekig tudtam ezt nézni.Essen le az eso, mert elalszom.Valami nem ártana már, mert ez tényleg egy unalmas cirkusz csak.
Stez
Beki
10 hónapja
Mint egy körhintaEssen le az eso, mert elalszom.Valami nem ártana már, mert ez tényleg egy unalmas cirkusz csak.
Stez
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Essen le az eso, mert elalszom.Valami nem ártana már, mert ez tényleg egy unalmas cirkusz csak.
Stez
10 hónapja
Uhh azok a kavicsok fájhattak...
10 hónapja
Piastri semmi másra nem figyelt, csak, hogy őt blokkolja, majdnem bukta ő is a 2. helyet Rusellel szemben ennek köszönhetően, így viszont nagyon jól járt. Ha Piastri mögött nem Norris jön, akkor ő is teljesen máshogy viselkedik.én értem, hogy már mindenért divatos lett kutyázni Norrist, de ebben a helyzetben olyan sok mindenért nem lehet szvsz. Megpróbálta megelőzni Piastrit, ami neki kulcsfontosságú és a rajt a legjobb esélye. Kockáztatott és rosszul jött ki belőle.Na, most is dicsérjük Norrist? 😊Ja, ügyesen elcseszte 😛🤪
somoskovig
dande2
ervinator
10 hónapja
Ezzel várjuk még meg a mai Ajka elleni meccset az NB II-ben. 😀Lesz eső? Radarképek alapján Fehérvárnál jár.Jelentem Fehérvár még kitart és nuku eső egyelőre 😀
Coolearie
Beki
10 hónapja
a holland, ha át tudott volna jönni Alo-n és Bortoleton még talán a dobogó is összejöhetett volna... így DRS vonat 😕
10 hónapja
Szerencsére sima rajt volt.
10 hónapja
Lesz eső? Radarképek alapján Fehérvárnál jár.Jelentem Fehérvár még kitart és nuku eső egyelőre 😀
Coolearie
10 hónapja
Lesz eső? Radarképek alapján Fehérvárnál jár.Az a csak Videoton.
Coolearie
10 hónapja
én értem, hogy már mindenért divatos lett kutyázni Norrist, de ebben a helyzetben olyan sok mindenért nem lehet szvsz. Megpróbálta megelőzni Piastrit, ami neki kulcsfontosságú és a rajt a legjobb esélye. Kockáztatott és rosszul jött ki belőle.Na, most is dicsérjük Norrist? 😊Ja, ügyesen elcseszte 😛🤪
somoskovig
dande2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
Lesz eső? Radarképek alapján Fehérvárnál jár.
10 hónapja
Na, most is dicsérjük Norrist? 😊Ja, ügyesen elcseszte 😛🤪
somoskovig
10 hónapja
Pécsen ömlött az eső
10 hónapja
Na ez a verseny pont ideális Alonso győzelméhez 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
Eltiltott suttyó parasztot egy másik suttyó paraszt helyettesít.Just RCR things.
xrace77
Mayer újra nyert Iowában, ami extrémebb, hogy a Ford első győzelme volt ez az NXS-ben idén. Mindösszesen 22 versenyt kellett rá várni.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Camara nagyon más dimenzió volt egész évbenazért a k...a anyjukat, hogy nem mutatták a bronz meccset a végén 😕