Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
10 hónapja
Garázs részek vannak, egymástól kvázi függetlenül. Norris része nyilván úgy alakítja a taktikát, hogy Norris jöjjön ki belőle jobban, Piastriék pedig fordítva.Wéberék szerint Piastrinak fontosabb Norris előtt maradni, mint a futamgyőzelem… Lehet futamgyőztes Norris mögött?Engem az érdekelne, hogy ha az egyikük azt kéri a csapattól, hogy segítsenek neki a másik előtt maradni, a másik meg azt, hogy segítsenek előzni, akkor a csapat kire hallgat? 😀
vpi
Kampman
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
Ezt megnyeretik Norrissal?Utóbbi 10 évben jópár ilyen Mogyoród volt, emlékeim szerint MINDIG az nyert, aki hátulról jött több kerékcserével, frisebb gumikkal.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ezt megnyeretik Norrissal?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Wéberék szerint Piastrinak fontosabb Norris előtt maradni, mint a futamgyőzelem… Lehet futamgyőztes Norris mögött?Gáborék pont jól mondják, felőlük nyerhet Leclerc, ők Lando előtt akarnak végezni
vpi
Poloska vagyok.
10 hónapja
Wéberék szerint Piastrinak fontosabb Norris előtt maradni, mint a futamgyőzelem… Lehet futamgyőztes Norris mögött?Hat mivel radioban megkerdeztek, kire hegyezzek ki a taktikat, az akkor meg elen levo Leclerc esetleges elozesere vagy Norrisra figyeljenek e, o meg ravagta, hogy Norrisra figyeljenek, igy ertem, hogy mire mondta, amit.
vpi
10 hónapja
Wéberék szerint Piastrinak fontosabb Norris előtt maradni, mint a futamgyőzelem… Lehet futamgyőztes Norris mögött?Nem, de lehet második úgy, hogy Norris mögötte van.
vpi
10 hónapja
Wéberék szerint Piastrinak fontosabb Norris előtt maradni, mint a futamgyőzelem… Lehet futamgyőztes Norris mögött?Engem az érdekelne, hogy ha az egyikük azt kéri a csapattól, hogy segítsenek neki a másik előtt maradni, a másik meg azt, hogy segítsenek előzni, akkor a csapat kire hallgat? 😀
vpi
10 hónapja
jó, hogy a helyszínen vannak wégé-ék 😊))
10 hónapja
Wéberék szerint Piastrinak fontosabb Norris előtt maradni, mint a futamgyőzelem… Lehet futamgyőztes Norris mögött?
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
10 hónapja
Igazából ez a 10 körös gumielőnyt simán betudná osztani Norris! 😠
10 hónapja
Norrisnak ezek a koncentrációs hibák elég gyakoriak, ugye?Mivel ő full csövön nyomhatja most is és Spa-ban is, így a hibák ennek köszönhetők. A többiek gumi óvásban érdekeltek (ettől még persze amúgy is sok a hibája, de ez a két verseny ennyiben más).
szaba
Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Norrisnak ezek a koncentrációs hibák elég gyakoriak, ugye?
10 hónapja
Úgy tűnik az 1 kiállás lesz a 💩Csak simán kaphat büntetést a Hamilton elozesert
Verstappen baromi nagyott megy.
steelwolf
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Érdekes, de Piastri nem feltétlen érdekelt abban, hogy elkezdjen közeledni Leclerc-hez, mert azzal lassulnának mindketten, ami Norris-nak kedvezne.
10 hónapja
Úgy tűnik az 1 kiállás lesz a 💩hülye taktika
Verstappen baromi nagyott megy.
steelwolf
nyomni kell LEC-nek és PIA-nak is és 10-15 kőrrel később felrakni egy sárgát és azzal röhögve visszaelőzni mindenkit
10 hónapja
Úgy tűnik az 1 kiállás lesz a 💩 Verstappen baromi nagyott megy.
10 hónapja
Egy hatalmas eső kellene és felülírna mindent.
10 hónapja
ez a gumispórolás rohadtul nem jónyomni kéne, főleg az elején
LEC és PIA is röhögve utoléri NOR-t
10 hónapja
A sky-n épp eloben kérdeztek Zak Brownt. Elég kemény, gondolom mennyi kedve van valaszolgatni…
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Russell mi a francot csinált. 😀
10 hónapja
Na Norris 1. kiállás?Szokásos utolsó 5 körös harcot az 1 és a 2 pites taktika közt megnézném.
steelwolf
Az ilyen szoki Ring lenne.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Na Norris 1. kiállás?