Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
8 hónapja
Négy ember életét vesztette, amikor nézők közé csapódott egy autó az ORB2, az ORB3 és a Historic szezonnyitó versenyén, az Esztergom–Nyerges Ralin.RIP 😕
8 hónapja
Pep71
2 597
Ahogy a VB előtt írtam már, vicc, hogy Acosta nem a gyári KTM-ben(Miller helyén) van és MM nem 24-es Ducati-n(Morbidelli helyén).
8 hónapja
Jughead
5 214
Jó látni, hogy megérkezett a Bestia is. 😊
8 hónapja
Na, Marquez bemutatkozott a DucatinakEz most sima versenybaleset.
zacknorb
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
8 hónapja
2 okos, MM volt a hülyébb, mert ha vár, megelőzi az olaszt, előrébb úgy se mehetett volnamondjuk tartom én is, hogy vétek egy MM-nek egy ilyen lassú motorral menni
8 hónapja
Willie Parker
15 388
A futam unalmas volt, a végére meghülyült.Martin most nagyon jót ment, stabil és gyors volt.
Bestia is tartotta a lépést, Vinalest nagyon sajnàlom.
A futam embere Acosta, vele még lesz baj😃
Pecco rajtprogramja gyenge, onnantól futott az eredmény után és teljesen megzavartàk az Acosta és MM előzések.
Az várható volt, h Marquez csínybe megy, az olasznak kellett vna észnèl lennie. Nem egy vb-hoz méltó gondolkodás és manőver volt.
Quarta nagyot ment, de ez a Yama kuka, megnézném egy Pramacon.
Hàtul Rins, Morbidelli megint tragédia, A Marqueznek és Espargaronak nem volt jó hétvégéje.
8 hónapja
Józsi geci itt is, ettől a Dementortól nem lehet megszabadulni?
8 hónapja
Acosta mit ment te jó ég!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
8 hónapja
Acosta pódium 2. versenyén
8 hónapja
Willie Parker
15 388
Szerencsétlen Viña
8 hónapja
Willie Parker
15 388
Bagnaia jó hülye volt
8 hónapja
Jó, ez most Pecco
8 hónapja
Na, Marquez bemutatkozott a Ducatinak
8 hónapja
Acostának marad gumija? 😊
8 hónapja
JéBé
7 035
Jogaban allt mashogy venni a kombinaciot, foleg ilyen helyzetben. Az hogy kiszamithatatlan es veszelyes manover vagy vedekezes resze nagyon nehez eldonteni. Barmennyire is rafkos Alonso nyilvan nem az volt a cel hogy Russel eldobja. Sajnalom Russelt is mert vedheto az o oldala is, de ez nalam inkabb vereenybaleset.100 méterrel korábban lassított, mint bármikor előtte és konkrétan újra gázt kellett adnia a kanyar előtt annyira lelassult, nem véletlen adták azt a 20 mp-t.Alonso megint túltolta a ravaszkodást, kapott is egy 20 másodperces büntetést.Nem volt ez annyira egyertelmu, meg az FIA magyarazata is eleg homalyos.
Jughead
JéBé
Jughead
8 hónapja
van Gisbergen utána még neki is ment Hillnek, teljesen megérkezett a NASCAR-ba! 😍
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
8 hónapja
Jughead
5 214
100 méterrel korábban lassított, mint bármikor előtte és konkrétan újra gázt kellett adnia a kanyar előtt annyira lelassult, nem véletlen adták azt a 20 mp-t.Alonso megint túltolta a ravaszkodást, kapott is egy 20 másodperces büntetést.Nem volt ez annyira egyertelmu, meg az FIA magyarazata is eleg homalyos.
Jughead
JéBé
8 hónapja
JéBé
7 035
Alonso megint túltolta a ravaszkodást, kapott is egy 20 másodperces büntetést.Nem volt ez annyira egyertelmu, meg az FIA magyarazata is eleg homalyos.
Jughead
8 hónapja
Mikey
18 753
El is vitték a központba megvizsgálni, hogyan tudott így kiesni Andretti truckjáról.
🤘 gaben 🤘
Sok érdekességet láttam az elmúlt tíz évben, de ez simán veri mindet. 😀
8 hónapja
Jughead
5 214
Alonso megint túltolta a ravaszkodást, kapott is egy 20 másodperces büntetést.
8 hónapja
Megy a sírás, hogy jajj ha nem lenne Max milyen jó verseny lenne, most nem volt, aztán jó volt? 😊 Nem!jó, elismerem, ezen a pályán ritkán van jó verseny, de simán áttekertem az egészet 20 perc alatt