NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 390
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Gyerünk Lec!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Ha Max visszaadja és nem büntetik meg akkor mi lenne a stájsz most?
Draft

8 hónapja
Már csak 1.8 😬Remélem meglesz a dobogó, nagyott megy ma #16!Meg is érdemli😊
steelwolf
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Amúgy ez a Williams taktika egyszerű, de zseni.
8 hónapja
Azért arra az indoklásra kíváncsi leszek ezt, hogy magyarázzák meg, hogy nem bünti.
8 hónapja
Remélem meglesz a dobogó, nagyott megy ma #16!Meg is érdemli😊
steelwolf
Draft

8 hónapja
Remélem meglesz a dobogó, nagyott megy ma #16!
8 hónapja
Nincs bünti Norrisnak....jól van FIA köpjél és állj alá.....
Draft

8 hónapja
Imádom ezeket a gumiszabályokat. Most szabad, vagy nem? Vagy ha Norris akkor nincs bünti?Norris te idióta again again again 🤦🤦🤦🤦😡Nincs még kész a VB-re....de ha idén megnyerné akkor egyik leggyengébb VB győztesnek tartanám....
dande2
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Norris te idióta again again again 🤦🤦🤦🤦😡megúszta, de 5mp-et is kiautózott már
dande2
8 hónapja
A kilencvenes evek Forma-1-en nottem fel, szamomra sok ideje kevesbe izgalmas. Ez autoverseny, megis barmikor elkezd rendesen versenyezni ket pilota, egybol elkezd panaszkodni egyik a masikra, majd jon a FIFA-szintu korrupt FIA, ami neha elfelejti a szabalyokat es pofara donti el, ki legyen a hibas, amugy meg eldont bajnoki cimet ugy, hogy elfelejti jol alkalmazni a sajat szabalyait.Úgy sejtem, a F1-et nem neked találták ki. De én jókat szoktam aludni a délutáni futamok zajára.Ezen a palyan sem most, sem tavaly nem tortent semmi.De oszinten, azt sem tudom, mi a fcomnak kell eroltetni ezeket a palyakat, amiken a kialakitasukbol fakadoan tizbol nyolcszor semmi sem tortenik. Hat nem lehet elozni sem szinte, mindezt egy autoversenyre epitett csikon. Oke, hogy gomboljunk le csilliardokat a szervezo orszagokrol, de bameg, ha futamot akarsz rendezni, epits mar normalis palyat...?????
Stez
ezen a pályán sokat lehet előzni, jó nem az egész pályán, de a célegyenes DRS-sel szinte garantált előzés
NB2
Stez
szaba
Mindemellett meg egyre tobb a futam, tele olyan palyaval, amik teljesen erdektelenek es kb leri roluk, hogy ha le nem esik az eso vagy lesz valami hirtelen kaosz, elalszol majd nezokent. Husz eve megy a cirkusz Monaco miatt is, csak annak multja van legalabb, azert nem rakjak ki, mas orszagok meg fogjak es felepitenek hasonloan izgalomra kb eselytelen palyakat annak a mintajara.
Szoval mondjuk ugy, hogy nekem talaltak ki anno, de a modern F1 viszont mar kevesbe kepes a szekhez szegezni. Munka miatt viszont igy is nezek eleget, ha meg epp nem dolgozom, akkor szivesen alszom en is egy-egy versenyen.
8 hónapja
Norris te idióta again again again 🤦🤦🤦🤦😡Nincs még kész a VB-re....de ha idén megnyerné akkor egyik leggyengébb VB győztesnek tartanám....
dande2
Draft

8 hónapja
Norris te idióta again again again 🤦🤦🤦🤦😡
8 hónapja
Úgy sejtem, a F1-et nem neked találták ki. De én jókat szoktam aludni a délutáni futamok zajára.Ezen a palyan sem most, sem tavaly nem tortent semmi.De oszinten, azt sem tudom, mi a fcomnak kell eroltetni ezeket a palyakat, amiken a kialakitasukbol fakadoan tizbol nyolcszor semmi sem tortenik. Hat nem lehet elozni sem szinte, mindezt egy autoversenyre epitett csikon. Oke, hogy gomboljunk le csilliardokat a szervezo orszagokrol, de bameg, ha futamot akarsz rendezni, epits mar normalis palyat...?????
Stez
ezen a pályán sokat lehet előzni, jó nem az egész pályán, de a célegyenes DRS-sel szinte garantált előzés
NB2
Stez
8 hónapja
Maxnak a futamgyőzelem a rajton ment el
Draft

8 hónapja
Ezen a palyan sem most, sem tavaly nem tortent semmi.De oszinten, azt sem tudom, mi a fcomnak kell eroltetni ezeket a palyakat, amiken a kialakitasukbol fakadoan tizbol nyolcszor semmi sem tortenik. Hat nem lehet elozni sem szinte, mindezt egy autoversenyre epitett csikon. Oke, hogy gomboljunk le csilliardokat a szervezo orszagokrol, de bameg, ha futamot akarsz rendezni, epits mar normalis palyat...?????
Stez
NB2
8 hónapja
Most jönne egy red flag és Norris meg is nyerné a futamot
Draft

8 hónapja
De oszinten, azt sem tudom, mi a fcomnak kell eroltetni ezeket a palyakat, amiken a kialakitasukbol fakadoan tizbol nyolcszor semmi sem tortenik. Hat nem lehet elozni sem szinte, mindezt egy autoversenyre epitett csikon. Oke, hogy gomboljunk le csilliardokat a szervezo orszagokrol, de bameg, ha futamot akarsz rendezni, epits mar normalis palyat...?????
Stez
8 hónapja
NOR-nak ha van esze kint marad még 10 kőrt és imádkozik egy SC-ért, mert akkor még nyerhet isde utána lággyal simán dobogóra is felállhat
8 hónapja
De oszinten, azt sem tudom, mi a fcomnak kell eroltetni ezeket a palyakat, amiken a kialakitasukbol fakadoan tizbol nyolcszor semmi sem tortenik. Hat nem lehet elozni sem szinte, mindezt egy autoversenyre epitett csikon. Oke, hogy gomboljunk le csilliardokat a szervezo orszagokrol, de bameg, ha futamot akarsz rendezni, epits mar normalis palyat...
8 hónapja
Ez Piastri Max 1-2 ha nem lesz valami extra....
Draft

8 hónapja
ez vicc, hogy levághatod a kanyart így maradhatsz elől, ezáltal tiszta pályán elhúzhatsz és majd később letöltesz 5 mp-t mikor a boxba jössz. ez a faszság mióta van így?Pont ezt mondtam ismerosnek, hogy ez egy vicc, regen volt x korod, hogy bemenj a boxba, most meg konkretan meg ki is nyaljak a segged, ha olyat teszel, amiert buntetes jar.
peach
8 hónapja
Láttál top vb-t ilyet csinálni? Bírom Landot, de komolyan az életet írja le, hogy ilyen csoka kap jó autot egy Alonso szint meg jó ha 1,5 szezonraAzért annál többet volt Alonso jó autóval.
Kapott 20 év alatt…
Eazzy
8 hónapja
Fújjd le spori 🤣🤣