Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

10 hónapja
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
a holland most imádkozik, hogy ne legyen SC
NB2
Miért? Simán kimegy SCnél es kesz.
Toca
nyugodtabban versenyzel 18 mp előnnyel, mint frissebb gumival, de mondjuk hátránnyal
10 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 620 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Aki egyszer el van átkozva, úgy látszik az örökké tart. 😔
10 hónapja
Hamilton nagy máker idén az SC/VSC szakaszokkal
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 916 — Kinek mit intézett a kormánya
Az Astonnak se lesz ebből így lófasz se

Poloska vagyok.
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 311 — Vikings fan
NB2
Miért? Simán kimegy SCnél es kesz.
10 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 620 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A jó büdös picsbe.
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 311 — Vikings fan
McLarennél vagy csak Pisatrinal eleg okosak.
10 hónapja
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 916 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez itt már simán 1 kiállás Verstappennek
Tarsi
Ez lehet így 2 is, így is tetemes az előnye.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Piasti helyében jönnék a boxba
10 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 724
Ez itt már simán 1 kiállás Verstappennek
10 hónapja
Verstappen vagy rá akar menni az 1 kiállásra, vagy nem látom értelmét hogy nem fedte le rögtön Piastrit. Ezen a pályán a pályapozi kulcsfontosságú.
ervinator
most már 3-4 kőrt kell kibírni és akkor egy kiállás
Norris mondjuk hozott rajta 1 mp-cet
10 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
tűzzel játszik a Redbull (vagy reménykednek egy SC-ben, csak akkor meg Norrist hozzák helyzetbe)
NB2
Amíg a McLaren fullba nyomja a kretênt, addig nincs gondjuk.
10 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 948
Verstappen vagy rá akar menni az 1 kiállásra, vagy nem látom értelmét hogy nem fedte le rögtön Piastrit. Ezen a pályán a pályapozi kulcsfontosságú.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
tűzzel játszik a Redbull (vagy reménykednek egy SC-ben, csak akkor meg Norrist hozzák helyzetbe)
10 hónapja
Odanézz a Ferrari taktika 😊
10 hónapja
még DRS-sel is nagyon kockázatos az előzés
szar pálya
10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 440
Omg Piastri. Miert Russell ellen vedekezett Max helyett?
10 hónapja
zseniális volt a hollandtól
10 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Ez mi a fasz volt Piastritól? Néha olyan minta Max fogyatékosok ellen versenyezne.
10 hónapja
Itt nem szarral gurított Max

Poloska vagyok.
10 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan
Nem nagyon marat kérdés idén melyik a legjobb superbike
🤘 gaben 🤘
Az a durva, hogy Razgatlioglu lehozta a hétvégi 3 futamot 1-1-2 helyezéssel, és végül mégis csalódottan mehet haza. Szerintem ő már azt nézi, hova tud majd lelépni a BMW-től.
10 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Nem nagyon marat kérdés idén melyik a legjobb superbike

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 948
Ezért nagyon csalóka, amikor megítélünk egy versenyzőt, mert arra ritkán látunk rá, hogy mennyire fekszik a vezetési stílusához az éppen aktuális kocsi.
ervinator
Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.
Eazzy
És ez igazából mire is cáfolat?
ervinator
Lando tempo vs Piastri tempo esetében Jughead tavaly óta bizton állítja, hogy Lando messze veri, én pedig bár jobban bírom Lando-t, úgy gondolom Piastri killer instinct terén nagyon előtte van, tempoban pedig tudja hozni. Ergo no brainer, hogy egy vb során Oscar fogja elhozni a szezont szerintem.

A cáfolat az, hogy lehet védeni végtelenségig, de az igazi bajnok matéria esetén a kocsi vezethetőségi módja, vagy stílusa nem számít csapattárs ellen, erre a leghosszabb adathalmaz Alonso. Ha számít, akkor meg nem is olyan jó pilóta.

Amúgy pl éppen ezen a vitán is jól látszik, hogy felesleges pilótákat hasonlítgatni, 99% esetén az lesz igaz amit mondasz, túl sok faktort nem tudunk. És akkor vannak az olyanok akik másik bolygó, mint Max, Lulu, Alonso, Senna (stb)
Eazzy
És akkor ott van Hamilton, aki szenved idén 7x világbajnokként, ott volt Vettel, akinek a Ferraris búcsúja szintén csúnyára sikerült, Schumacher sem villogott már a Mercedeses időszakában.

Egyszerűen el kell tudni fogadni, hogy igenis sokat számít, az, hogy mennyire fekszik az autó az adott pilótának, mert amikor a határokat feszegetik (és ez főleg időmérőn van jelen) akkor azok az utolsó tizedek abból fognak jönni. Ebben nagyon erős pl Verstappen, hogy neki az a tartomány, ahol ő ki tudja hozni a kocsiból, ami benne van az elég széles, ettől függetlenül a jövőben nála is előfordulhat egy olyan szituáció, mint idén Norris esetében.

Norris, amikor összhangban volt az autóval, akkor időmérőn nagyon gyors volt, idén szenved, túlerőlteti, hibázik és nem találja az utolsó tizedeket. (És itt sántít szerintem a párhuzam Alonsóval, mert ő a karrierje nagy részében sokadrangú csapattárs ellen ment egy középmezőny autóval, míg Norris csapattársa nem vehető félvállról és tudja Norris is, hogy ez VB címre képes autó, ezáltal jobban kell feszegetni a határait). Ettől függetlenül is azt gondolom, hogy időmérőn az eddigi információk alapján erősebb Norris, mint Piastri. Piastri viszont fejben sokkal erősebb, a gyilkos ösztön nála sokkal dominánsabban van jelen. Én nagyon szívesen megnézném úgy ezt az évet, hogy Norris is összhangba kerül a kocsival, mert akkor 3 versenyző harcolhatna reálisan a VB címért.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Ezért nagyon csalóka, amikor megítélünk egy versenyzőt, mert arra ritkán látunk rá, hogy mennyire fekszik a vezetési stílusához az éppen aktuális kocsi.
ervinator
Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.
Eazzy
És ez igazából mire is cáfolat?
ervinator
Lando tempo vs Piastri tempo esetében Jughead tavaly óta bizton állítja, hogy Lando messze veri, én pedig bár jobban bírom Lando-t, úgy gondolom Piastri killer instinct terén nagyon előtte van, tempoban pedig tudja hozni. Ergo no brainer, hogy egy vb során Oscar fogja elhozni a szezont szerintem.

A cáfolat az, hogy lehet védeni végtelenségig, de az igazi bajnok matéria esetén a kocsi vezethetőségi módja, vagy stílusa nem számít csapattárs ellen, erre a leghosszabb adathalmaz Alonso. Ha számít, akkor meg nem is olyan jó pilóta.

Amúgy pl éppen ezen a vitán is jól látszik, hogy felesleges pilótákat hasonlítgatni, 99% esetén az lesz igaz amit mondasz, túl sok faktort nem tudunk. És akkor vannak az olyanok akik másik bolygó, mint Max, Lulu, Alonso, Senna (stb)

Don't talk the walk, Walk the talk!