NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
23-an maradtak a vezető körön, Larson nagyot megy.

Ahhoz képest hogy mennyire ki volt hegyezve a gumikopásra a verseny, kibírta gond nélkül a 125 körös első szakaszt. 🤔

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Larson 40 kör után elindult. 😅

8 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Martinnál légmell lett a bukás eredménye
NB2
Toprak tavaly kb 3 hét alatt épült fel ebből.
8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 145 — #NoStress
Amúgy ezt marhára nem értem.
Az állami tv-nek miért kell műsor közben Samsung reklámot tolnia?
zacknorb
Ami kiskorú nézöknek csak szülői felügyelettel ajánlott még nem jöttem rá miért...
iktriad
Gyerekeknek nem lehet reklámozni. Semmit. Ez a törvény. Ez indukálja ezt a kiírást.

8 hónapja
Na nézzük akkor Love Cup bemutatkozását. 😀

Alig várom, kiváncsi leszek nagyon a tempojara.
rob3r7o
Kicsit korainak érzem az első NCS versenyt, de a Top 20 remélem meglesz neki.

8 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Meglepne, ha Russell nem lenne büntetve amúgy, mert elvileg többször is jogosulatlanul használta a DRS-t (egyet ugye ő is mondott).
Jughead
Meglepett.
8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Martinnál légmell lett a bukás eredménye
8 hónapja
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.
peach
Láttuk mivan akkor, ha a holland vagy Hami feneke alatt van a legjobb autó. Bucira veri a mezőnyt félgőzzel. 2 éve a meki a legjobb autó, de ez valahogy nem tükröződik az eredményekben
8 hónapja
Egyébként mi ez a Norris hate itt? Ok, a szezon eleje döcögősen indult de így is vezeti a vb-t. Tavaly nyomást tudott helyezni a prime verstappenre. Még mindig rohadt fiatal, a tempo megvan. Az esélyességet meg kell tanulni kezelni. Szerintem a szezon közepére össze rakja magát és ha a kocsi is ilyen jó marad akkor be is húzza idén.
peach
Az egészben az a vicces már tavaly óta, hogy közben meg megy a Piastri hype. 😀
8 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Na nézzük akkor Love Cup bemutatkozását. 😀

Alig várom, kiváncsi leszek nagyon a tempojara.

„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
peach
Szerintem nem Norris hate, csak a Norris hype-ból való kijózanodás.
8 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
Szerintem Maxnak lesz egy pár keresetlen szava kb mindenkihez
ThundersNFL a Paraszt
Saját magához is lehet azért, ez tőle is meglepően gyenge volt, aztán az SC megmentette (Yuki már sokat segített 😀 ).
Jughead
Próbálkozik, de már időmérőn látszott,hogy küzd mint malac a jégen
ThundersNFL a Paraszt
Kiszedték a kocsijából a fluxuskondenzátort.
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meglepne, ha Russell nem lenne büntetve amúgy, mert elvileg többször is jogosulatlanul használta a DRS-t (egyet ugye ő is mondott).
Jughead
Ha az elektronika szórakozott vele (lásd 2. meg 20. helyen mutatta rendszeresen a livetiming), akkor az nem olyan hiba, amiért büntetést érdemel. Ettől függetlenül simán látom, hogy Spa-hoz hasonlóan hiába jön meg nagyon elől, nem marad majd ott. Ne legyen igazam persze.
8 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Lets Go Maverick

Poloska vagyok.
8 hónapja
8 hónapja
kismaq jól kibaszott a tesóval, látszik, hogy a kanyarokban nem megy út MM
8 hónapja
MM-nek gridmanja van? 😊
8 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
ThundersNFL a Paraszt
Ahhoz a csapatnak körülötte NAGYON össze kéne kapnia magát. Az, hogy csak ő szerez pontot a Red Bullnak óriási red flag.
iktriad
Hohoho Yuki szerzett ma 2 pontot. 😉

„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL a Paraszt
Saját magához is lehet azért, ez tőle is meglepően gyenge volt, aztán az SC megmentette (Yuki már sokat segített 😀 ).
Jughead
Próbálkozik, de már időmérőn látszott,hogy küzd mint malac a jégen

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ThundersNFL a Paraszt
Ahhoz a csapatnak körülötte NAGYON össze kéne kapnia magát. Az, hogy csak ő szerez pontot a Red Bullnak óriási red flag.
8 hónapja
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 889
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébb
NB2
Ráadásul 1.6–al. Russell meg Hamilton jó versenyt hozott. Piastri meg lesimázta. Szerintem is ő a vébé esélyese.
8 hónapja
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébb
NB2
Csak a körök végén frissültek a különbségek.