NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
És ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀
8 hónapja
Meg is kell hogy büntessék. Ezt benézte.Norris sokat jött előre, ez fontos lehetMeg az is h vizsgálják.
NB2
steelwolf
8 hónapja
Norris sokat jött előre, ez fontos lehetMeg az is h vizsgálják.
NB2
8 hónapja
Norris sokat jött előre, ez fontos lehet
8 hónapja
Hú, Norris mit rajtolt.
8 hónapja
Szoki Moto3 Katar, Piqueras utolsó kanyarban a harmadik helyen volt, de nyert.
Poloska vagyok.
8 hónapja
hülye volt Furusato, annyira belülről nem lehetett lendületet venni a célegyenesre, pedig normál esetben ott már nem előzhették meg
8 hónapja
Az esti verseny elé a tavaly tavaszi őrület:youtu.be/tpQO4oipzr4?si=Z033uNBVP8Gx09GU
Poloska vagyok.
8 hónapja
Idén is megvan a mesterhármas, azaz a győzelem mindhárom kategóriában. 😊Persze a legfontosabb az lenne, hogy ma nyerjen.
For Jon💙 pic.twitter.com/ZhfuvS5K9J
— Kyle Larson (@KyleLarsonRacin) April 13, 2025
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Nem ismerem ki magam nagyon Nascar-ban, de miért vannak ma más nevek, mint egyébként? Meg a kocsik is másképp néznek ki.A NASCAR alatt több sorozatot értünk.
Toto21
A legfontosabb 3 a következőek:
- Truck series
- Xfinity series
- Cup series
Most (általában szombatonként) az Xfinity verseny megy. Ez kb a másodosztály. Néha lejönnek a Cup seriesből versenyzők egy-egy versenyre, ezért van ma itt Larson is.
A csúcs a Cup sorozat, ami vasárnap szokott lenni.
8 hónapja
Nem ismerem ki magam nagyon Nascar-ban, de miért vannak ma más nevek, mint egyébként? Meg a kocsik is másképp néznek ki.
8 hónapja
Larson durván dominál eddig.
8 hónapja
Aztarohadt, Creed és Poole szépen összehozta ezt
Poloska vagyok.
8 hónapja
Kezd mégis beigazolódni amit tavaly mondtam, hogy Piastri megeszi Landot. Múlt héten is gyorsabb volt a versenyen pláne. Előtte nyert, és az esős ausztráliában is bőven partyban volt.egy picit most Jughead leszek, de az első futamon meg Piastri dobta el és Norris nem 😊
Bírom Norrist, de fejben biztosan nem fogja tudni lehozni Oscart.
Eazzy
8 hónapja
Kezd mégis beigazolódni amit tavaly mondtam, hogy Piastri megeszi Landot. Múlt héten is gyorsabb volt a versenyen pláne. Előtte nyert, és az esős ausztráliában is bőven partyban volt.Bírom Norrist, de fejben biztosan nem fogja tudni lehozni Oscart.
Don't talk the walk, Walk the talk!
8 hónapja
Két Merci 1-1 hely rajtbünti.
Poloska vagyok.
8 hónapja
GP sprint, és a WSBK első futam is elég uncsi lett. Mindkettőben nagy különbséggel nyert az első, komolyabb csata csak a 3-4-5 helyekért volt. 😕Martint Ogura és Bezzecchi is előzte, így a négy apriliából harmadik. Első versenye volt, hosszú sérülésből jön vissza, valamennyire érthető.
Superbike-ban Bulega szétdominált mindenkit, Razgatlioglu eléggé küzdött a motorral. Bassani tök jól ment végig, de az utolsó körben elkezdett rizikózni, pár helyet nyert, aztán túltolta. Ezt sosem értettem, amikor valaki elkezd úgy menni, hogy tv-n keresztül is látszik hogy sok lesz, azt ő a motoron hogy nem érzi?
Ami jó hír, hogy bár a Ducatik nagyon mennek, de a top 5-ben Yamaha, BMW és Honda is ott volt. Valami talán kezd alakulni.
8 hónapja
Norris 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
GP sprintben pedig az első kettő a megszokott, Pecco eddig szenved Qatarban.Fermin P4, wow
Poloska vagyok.
8 hónapja
Larson pole az NXS-ben, Zilisch P2.Creed P21, lesz még abból baj.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Maxnak még valami tuti van az autójával vagy csak szimplán utálja a meleget
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Bolond időmérő 🤪
8 hónapja
Lando a döntő kör elejét szépen elbaszta, csak 6.
viszont nagyon meglepődnék ha nem meki 1-2 lenne ma az időmérőn
NB2
Poloska vagyok.
8 hónapja
Norris most komolyan.....ennyit balfaszkodni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018