NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
8 hónapja
Mi ez a lágyazgatás?
8 hónapja
Remélem 2000 Euróval. 😀nah SC kinek kavar be és kit segítnekem segít mert fogadtam rá
NB2
zacknorb
8 hónapja
nah SC kinek kavar be és kit segítnekem segít mert fogadtam rá
NB2
Poloska vagyok.
8 hónapja
Hoppá safety car!
8 hónapja
nah SC kinek kavar be és kit segít
8 hónapja
Vagy Max, ha odamegy Alonso helyére, akit sajna utolért Father Time.Akkor jövőre Lance Stroll lesz a világbajnok?Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Most kerékcsere is....már látom a futam után a Max utálok úgy néznek majd ki mint Stan apja a Southparkból.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Ahhoz nem nonstop 19re kéne kvalizniAkkor jövőre Lance Stroll lesz a világbajnok?Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
8 hónapja
Akkor jövőre Lance Stroll lesz a világbajnok?Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Draft

8 hónapja
Ferrarinal úgy látszik véletlenül telibetalaltak a jo strategiatazért kérdéses a következő kerékcserénél mi lesz
Duff
8 hónapja
uraim működik a Ferrari taktika?A 2. kerékcserénél. 😀
Hogy fogjak ma elrontani?
Heisman nádor
8 hónapja
Ferrarinal úgy látszik véletlenül telibetalaltak a jo strategiat
8 hónapja
uraim működik a Ferrari taktika?Hogy fogjak ma elrontani?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?2 szó - Adrian Newey
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Hogy lehet egy top csapatból RB durván 1 év alatt ilyen fost csinálni?
Draft

8 hónapja
Egyetértek. Piastri ott a jobbik, nem is kicsit.Max azzal a meklárennel is világbajnok lett volna. Norris a legtúlértékeltebb pilóta a mezőnyben. Korunk Massája.A szezon második felétől. Addig azért Max nem véletlenül dominált.A kocsija tavaly is az volt, csak ő nemÉs ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀A kocsija idén az.
Tarsi
iktriad
Tarsi
iktriad
Tarsi
8 hónapja
Max azzal a meklárennel is világbajnok lett volna. Norris a legtúlértékeltebb pilóta a mezőnyben. Korunk Massája.A szezon második felétől. Addig azért Max nem véletlenül dominált.A kocsija tavaly is az volt, csak ő nemÉs ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀A kocsija idén az.
Tarsi
iktriad
Tarsi
iktriad
8 hónapja
A szezon második felétől. Addig azért Max nem véletlenül dominált.A kocsija tavaly is az volt, csak ő nemÉs ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀A kocsija idén az.
Tarsi
iktriad
Tarsi
8 hónapja
Antonelli óriási pozitív csalódás. Azt hittem olyan szezonja lesz, mint Lawsonnak van eddig. Erre Top 5 pilóta idén eddig.
8 hónapja
A kocsija tavaly is az volt, csak ő nemÉs ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀A kocsija idén az.
Tarsi
iktriad
8 hónapja
És ezt a Norrist tartják sokan világbajnok materiálnak 😀A kocsija idén az.
Tarsi
8 hónapja
Landonak csak kerítenék egy top sportpszihológust, mert ezek nem kvalitásbeli hibák, hanem szét van esve a gyerek fejben.
8 hónapja
Kb 30-40 centit...Max mint jóbarat egyból kiszúrta 😊😊😊Meg is kell hogy büntessék. Ezt benézte.Norris sokat jött előre, ez fontos lehetMeg az is h vizsgálják.
NB2
steelwolf
iktriad
Draft