Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

10 hónapja
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
Kivancsi lettem volna, ha Russell optimalis bemelegito kört megy, hol vegez. Lehet meglett volna a P1
Duff
bár neki drukkolok, de a holland eléggé sokáig állt a boxban
10 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Alonso 5 azért az toppp

Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 440
Kivancsi lettem volna, ha Russell optimalis bemelegito kört megy, hol vegez. Lehet meglett volna a P1
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Norrisnak csak használ ha nem a poleból indul 🤪

Szerkesztette: dande2
10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Norris...

10 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Nos akkor mi a helyzet @Jughead? +3 tized időmérőn

Szerkesztette: Eazzy

Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Piastri racsapott 3 tizedet Norrisra. Szerencsere mondjuk Verstappent is megverte nagy nehezen. Kivancsi leszek a versenyre, de ez az allando Red Bull rinyalas nevetseges.

10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 368
Max ezt elbaszta, ez neki állt.
10 hónapja
hogy a rákban nem tudott a holland ekkora előnyt megtartani????
10 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 620 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Annyira de annyira bosszantó ez a Ferraris balfaszkodás. Tavaly elindultak egy jó irányba, erre átépítik az autót állítólag 95%-ban!
Mi a fasz? Majd mi azt tudjuk, mert már 15 év nem nyertünk szart sem, de komolyan vki magyarázza már meg h mi zajlik ott Maranelloban?
Ennyire nem presztízs a Ferrarihoz menni. Nem találnak egy ,zsenit', aki összerak egy jó autót? Newey se lett volna egy életbiztosítás, de inkább vele mint ellene.
Egyszer olvastam h Elkan inkább a profitra megy mint az eredményrekre, lásd Juventus.
Elég szomorú a helyzet!
10 hónapja
Mar fp3on is latszott, h a medium jobb lehet 1 koron is, mint a lagy. Csak akkor nem marad versenyre.
10 hónapja
Ferrari betli
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 916 — Kinek mit intézett a kormánya
Na ezen mondjuk kevésbé vagyok meglepve, Colapinto tavaly is nonstop törte a Williamst nekem ugy remlik
Duff
Az első versenyeken nem, aztán kezdte el az utolsó pár futamra, nekem úgy rémlik.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Na ezen mondjuk kevésbé vagyok meglepve, Colapinto tavaly is nonstop törte a Williamst nekem ugy remlik
10 hónapja
Bearman alaposan elverte Ocont.

Mégse…

Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Bortoleto nagyon szerencsétlen
10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 672 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Franco 😵‍💫
steelwolf
Nero?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 672 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hopp Kulipintyó

Draft

10 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 620 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Franco 😵‍💫
10 hónapja
Tsunoda is jobban járt volna, ha marad az RB-nél.
10 hónapja
😭😭😭
10 hónapja
Cunoda dobott egy Cukaharát....

Draft

10 hónapja
Lawson röhög közben?
10 hónapja
Érdekes qualy lehet F1-en, kb mindenki hibázott a lágyas körén a harmadik szabadedzésen
Heisman nádor
Nekem úgy tűnt, nem hibáztak, csak szimplán fél körre elég. Eddig ezt a keveréket még sose használták
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 694 — "Montoya por favor!"
Érdekes qualy lehet F1-en, kb mindenki hibázott a lágyas körén a harmadik szabadedzésen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz