NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Szép volt Piastri! Szép volt Russell! Előbbi szerintem a VB legnagyobb esélyese jelenleg, ha a McLaren is hagyja.Papaya rules.....
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébbAzt néztem én is, gondolom megmutatják azért fedélzetikből.
NB2
Poloska vagyok.
8 hónapja
Végre egy jó verseny volt.
8 hónapja
Szép volt Piastri! Szép volt Russell! Előbbi szerintem a VB legnagyobb esélyese jelenleg, ha a McLaren is hagyja.
8 hónapja
valami nagy gebasz volt, mert a Gas-VER csata 0,677 volt fél percen át, aztán a célnál egyszercsak VER lett előrébb
8 hónapja
Az biztos h nagyot megy idén.Ne fogyjon el. Szeretném ha tényező lenne a VB címért.A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredménytSajnos.
Heisman nádor
Lehetett volna egy P2.
Talán ha Russell elfogy, lesz P3.
steelwolf
iktriad
8 hónapja
A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredménytSajnos.
Heisman nádor
Lehetett volna egy P2.
Talán ha Russell elfogy, lesz P3.
8 hónapja
Tavaly (vagy tavalyelőtt) nem azért kapott Alonso büntetést mert levette a gátlzról a lábát és emiatt crashelt Russel Ausztráliában?Nem emelt bele, csak rövideket váltott
Mert Leclerc most ugyanezt csinálta Norris ellen.
vpi
8 hónapja
Tavaly (vagy tavalyelőtt) nem azért kapott Alonso büntetést mert levette a gátlzról a lábát és emiatt crashelt Russel Ausztráliában?Mert Leclerc most ugyanezt csinálta Norris ellen.
8 hónapja
az összes reklámra ezt mondjákAmúgy ezt marhára nem értem.Ami kiskorú nézöknek csak szülői felügyelettel ajánlott még nem jöttem rá miért...
Az állami tv-nek miért kell műsor közben Samsung reklámot tolnia?
zacknorb
iktriad
8 hónapja
NOR-LEC crash? 😊
8 hónapja
Amúgy ezt marhára nem értem.Ami kiskorú nézöknek csak szülői felügyelettel ajánlott még nem jöttem rá miért...
Az állami tv-nek miért kell műsor közben Samsung reklámot tolnia?
zacknorb
8 hónapja
Ez a kísérlet is mi volt Norristól 😂
8 hónapja
Melyik Racing Bulls kapott 5 sec büntit?Akinek a "remek" eddigi szezonjába tökéletesen illik a bünti.
zacknorb
8 hónapja
Melyik Racing Bulls kapott 5 sec büntit?
Poloska vagyok.
8 hónapja
A safety car Leclerctől vett el egy jobb eredményt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Amúgy ezt marhára nem értem.Az állami tv-nek miért kell műsor közben Samsung reklámot tolnia?
Poloska vagyok.
8 hónapja
Vestappen még Ocont sem tudja megelőzni 😕Ebbol latszik, h kb. 95%-ban az auton mulik az egesz.
NB2
Csak a Medium mukodik jol hosszabb tavon, akinek ez maradt a SC utanra, az jart jol.Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
Tarsi
8 hónapja
Az RB szar
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Vestappen még Ocont sem tudja megelőzni 😕Ilyen jó az Alpine ma. 😀 | (Vagy a Red Bull ilyen szar.) |
NB2
8 hónapja
Vestappen még Ocont sem tudja megelőzni 😕
8 hónapja
Russell mondjuk nagy gumimágus (lásd Spa tavaly). Csak ki ne zárják a végén. 😀Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
Tarsi
8 hónapja
Akkor így Norris nagyot menthet.Mi ez a lágyazgatás?Csúnyán benézték a csapatok milyen gumik kellenek a futamra és nincs más
steelwolf
Tarsi
8 hónapja
csak én furcsálom hogy nincs kép a takarításról? WTF