Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
kemény PIA az előbb még 3,5-re volt RUS_tól!
11 hónapja
Lando kijöhetne egy biztonsági kerèkcserèreNála sose biztos a biztos!
dande2
Verstappen elkaphatja Leclercet.
11 hónapja
Lando kijöhetne egy biztonsági kerèkcserère
11 hónapja
Olikám oly közel, de mégis távol 😔
11 hónapja
hollandnak mi a jó taktika???lágyakon óvatosan és talán kibírja vagy nyomni és kijönni még1x???
11 hónapja
Nem bejott neki? Russel ilyen, eleg eros karakter. Ez nem biztos hogy rosszul jon majd ha cimert megy.
11 hónapja
Haas milyen piteket tol
11 hónapja
ki ezt a vadbarom, aki közvetíti???a totál lényegtelen Hamiltont látjuk, Antonelli helyett
hollandnak ez így lehet érdekes lesz, talán visszajöhet
11 hónapja
Kimit jol beszopatta Russel…
Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
hoppá, durannak a második pitek
11 hónapja
Még egy csere WTF?
11 hónapja
Russell Hamiltonnak se volt hajlandó sose húzni a DRS-t, amire mindig ráfáztak. Nem értem hogy lehet valaki ilyen buta.
11 hónapja
Russell hisztije de értelmetlen volt, DRS-se se közeledett Kimire. Mit várt, hogy helycsere után begyorsul?Azért hisztizett, hogy ne neki kelljen Piastri előtt védekeznie. Rendkívül rossz döntés a mercitől, hogy ennyire hagyták a fejükre nőni Russelt ezekkel a hisztikkel.
Jughead
11 hónapja
Russell hisztije de értelmetlen volt, DRS-se se közeledett Kimire. Mit várt, hogy helycsere után begyorsul?fura volt...
Jughead
11 hónapja
Russell hisztije de értelmetlen volt, DRS-se se közeledett Kimire. Mit várt, hogy helycsere után begyorsul?Volt értelme. Utolérte volna Piastri. Így tán nem. Előre menekült.
Jughead
11 hónapja
Russell hisztije de értelmetlen volt, DRS-se se közeledett Kimire. Mit várt, hogy helycsere után begyorsul?
11 hónapja
Levisznek semmi tempoja nincs, távolodik Piastritol…
11 hónapja
Valamit nem jól látok vagy Verstappen bekerül a DRS vonat végébe?én is azt néztem, hogy kb Hami mögé fog visszaesni, kérdés mennyit tud hozni a pirosakon a többin
steelwolf
nem lesz egyszerű...
11 hónapja
visszanéztem a startot, vicces hogy ott viszont nem kell megpróbálni bevenni a kanyart.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Valamit nem jól látok vagy Verstappen bekerül a DRS vonat végébe?
11 hónapja
Az a durva h a Haas gyorsabb mint a Ferrari érzésre.
11 hónapja
Halnak le a Toyotak sorozatban
11 hónapja
Bearman dobogónak tudnék örülni.
11 hónapja
Jo ez a grip is so low there eleg szar duma😃