Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
Kivancsi lettem volna, ha Russell optimalis bemelegito kört megy, hol vegez. Lehet meglett volna a P1bár neki drukkolok, de a holland eléggé sokáig állt a boxban
Duff
10 hónapja
Alonso 5 azért az toppp
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Kivancsi lettem volna, ha Russell optimalis bemelegito kört megy, hol vegez. Lehet meglett volna a P1
10 hónapja
Piastri racsapott 3 tizedet Norrisra. Szerencsere mondjuk Verstappent is megverte nagy nehezen. Kivancsi leszek a versenyre, de ez az allando Red Bull rinyalas nevetseges.
10 hónapja
Max ezt elbaszta, ez neki állt.
10 hónapja
hogy a rákban nem tudott a holland ekkora előnyt megtartani????
10 hónapja
Annyira de annyira bosszantó ez a Ferraris balfaszkodás. Tavaly elindultak egy jó irányba, erre átépítik az autót állítólag 95%-ban!Mi a fasz? Majd mi azt tudjuk, mert már 15 év nem nyertünk szart sem, de komolyan vki magyarázza már meg h mi zajlik ott Maranelloban?
Ennyire nem presztízs a Ferrarihoz menni. Nem találnak egy ,zsenit', aki összerak egy jó autót? Newey se lett volna egy életbiztosítás, de inkább vele mint ellene.
Egyszer olvastam h Elkan inkább a profitra megy mint az eredményrekre, lásd Juventus.
Elég szomorú a helyzet!
10 hónapja
Mar fp3on is latszott, h a medium jobb lehet 1 koron is, mint a lagy. Csak akkor nem marad versenyre.
10 hónapja
Ferrari betli
10 hónapja
Na ezen mondjuk kevésbé vagyok meglepve, Colapinto tavaly is nonstop törte a Williamst nekem ugy remlikAz első versenyeken nem, aztán kezdte el az utolsó pár futamra, nekem úgy rémlik.
Duff
Poloska vagyok.
10 hónapja
Na ezen mondjuk kevésbé vagyok meglepve, Colapinto tavaly is nonstop törte a Williamst nekem ugy remlik
10 hónapja
Bortoleto nagyon szerencsétlen
10 hónapja
Franco 😵💫Nero?
steelwolf
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Hopp Kulipintyó
Draft

10 hónapja
Franco 😵💫
10 hónapja
Tsunoda is jobban járt volna, ha marad az RB-nél.
10 hónapja
😭😭😭
10 hónapja
Cunoda dobott egy Cukaharát....
Draft

10 hónapja
Lawson röhög közben?
10 hónapja
Érdekes qualy lehet F1-en, kb mindenki hibázott a lágyas körén a harmadik szabadedzésenNekem úgy tűnt, nem hibáztak, csak szimplán fél körre elég. Eddig ezt a keveréket még sose használták
Heisman nádor
10 hónapja
Érdekes qualy lehet F1-en, kb mindenki hibázott a lágyas körén a harmadik szabadedzésen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz