Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
8 hónapja
Nem SZTK alapon esélyesebb...Néztem, Albon csak 1 futamot hagyott ki.Már kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Szép beugrás, de nagy tehetség a srác.
Jughead
NB2
Heisman nádor
2 hét alatt rendbe lehet jönni?
steelwolf
8 hónapja
Semennyire nem vagyok orvos, de szerintem Ausztráliában ott lesz. Lehet pénteken majd felhasználják az FP1-es fiatal tesztelést aztán ott délután megnézik hogy megy.Néztem, Albon csak 1 futamot hagyott ki.Már kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Jughead
NB2
Heisman nádor
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Néztem, Albon csak 1 futamot hagyott ki.Már kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Jughead
NB2
Heisman nádor
8 hónapja
Már kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Jughead
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
8 hónapja
Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Jughead
8 hónapja
Jughead
5 215
Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.Szép beugrás, de nagy tehetség a srác.
8 hónapja
Willie Parker
15 390
Nálam ink sajnos melóhelyen múlik, h kapok-e szabit99% a menetel (a női 1% még bekavarhat 😁)Ha esetleg majd jössz Nyir!dra és nekem is összejön akkor akár megihatunk pár sörtValami nő a főnök, nem csoda.rallycafe.hu/rx/2024/02/28/rallycross-vilagbajnoki-futam-lesz-nyiradon/Sajna ez a széria is ki lett véreztetve az utóbbi időben 18 autó helyett 8 meg ilyenek. Múlt héten küldte spanom, de mondtam neki, hogy ezért nem megyek a halál faszára.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
Elvileg újra lesznek 'benzines' vasak. Van még pár hónap talán felpezsdül addig
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
Ha rá bírom magam venni, hogy átengedjem neki a vezetést, benne vagyok
🤘 gaben 🤘
8 hónapja
99% a menetel (a női 1% még bekavarhat 😁)Ha esetleg majd jössz Nyir!dra és nekem is összejön akkor akár megihatunk pár sörtValami nő a főnök, nem csoda.rallycafe.hu/rx/2024/02/28/rallycross-vilagbajnoki-futam-lesz-nyiradon/Sajna ez a széria is ki lett véreztetve az utóbbi időben 18 autó helyett 8 meg ilyenek. Múlt héten küldte spanom, de mondtam neki, hogy ezért nem megyek a halál faszára.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
Ha rá bírom magam venni, hogy átengedjem neki a vezetést, benne vagyok
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
Willie Parker
15 390
Ha esetleg majd jössz Nyir!dra és nekem is összejön akkor akár megihatunk pár sörtValami nő a főnök, nem csoda.rallycafe.hu/rx/2024/02/28/rallycross-vilagbajnoki-futam-lesz-nyiradon/Sajna ez a széria is ki lett véreztetve az utóbbi időben 18 autó helyett 8 meg ilyenek. Múlt héten küldte spanom, de mondtam neki, hogy ezért nem megyek a halál faszára.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
🤘 gaben 🤘
8 hónapja
Willie Parker
15 390
De amúgy érdemes kipróbálni, ez nem vicc, úgy is ez lesz a jövő.Ja. A trolinak is!Én ültem egybként Ausztriában tisztán elektr rally autóban, hát....beszartam milyen erős nyomatékja van, nem számítottam rá.Valami nő a főnök, nem csoda.rallycafe.hu/rx/2024/02/28/rallycross-vilagbajnoki-futam-lesz-nyiradon/Sajna ez a széria is ki lett véreztetve az utóbbi időben 18 autó helyett 8 meg ilyenek. Múlt héten küldte spanom, de mondtam neki, hogy ezért nem megyek a halál faszára.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
8 hónapja
Ja. A trolinak is!Én ültem egybként Ausztriában tisztán elektr rally autóban, hát....beszartam milyen erős nyomatékja van, nem számítottam rá.Valami nő a főnök, nem csoda.rallycafe.hu/rx/2024/02/28/rallycross-vilagbajnoki-futam-lesz-nyiradon/Sajna ez a széria is ki lett véreztetve az utóbbi időben 18 autó helyett 8 meg ilyenek. Múlt héten küldte spanom, de mondtam neki, hogy ezért nem megyek a halál faszára.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
8 hónapja
Willie Parker
15 390
Én ültem egybként Ausztriában tisztán elektr rally autóban, hát....beszartam milyen erős nyomatékja van, nem számítottam rá.Valami nő a főnök, nem csoda.rallycafe.hu/rx/2024/02/28/rallycross-vilagbajnoki-futam-lesz-nyiradon/Sajna ez a széria is ki lett véreztetve az utóbbi időben 18 autó helyett 8 meg ilyenek. Múlt héten küldte spanom, de mondtam neki, hogy ezért nem megyek a halál faszára.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
🤘 gaben 🤘
8 hónapja
Valami nő a főnök, nem csoda.rallycafe.hu/rx/2024/02/28/rallycross-vilagbajnoki-futam-lesz-nyiradon/Sajna ez a széria is ki lett véreztetve az utóbbi időben 18 autó helyett 8 meg ilyenek. Múlt héten küldte spanom, de mondtam neki, hogy ezért nem megyek a halál faszára.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
8 hónapja
rallycafe.hu/rx/2024/02/28/rallycross-vilagbajnoki-futam-lesz-nyiradon/Sajna ez a széria is ki lett véreztetve az utóbbi időben 18 autó helyett 8 meg ilyenek. Múlt héten küldte spanom, de mondtam neki, hogy ezért nem megyek a halál faszára.
🤘 gaben 🤘
8 hónapja
Willie Parker
15 390
rallycafe.hu/rx/2024/02/28/rallycross-vilagbajnoki-futam-lesz-nyiradon/Rég nem voltam, de erre lehet hogy kimegyek, érdekesnek tűnik.
Volt valaki mostanában a nyírádi pályán?
🤘 gaben 🤘
8 hónapja
rallycafe.hu/rx/2024/02/28/rallycross-vilagbajnoki-futam-lesz-nyiradon/Volt valaki mostanában a nyírádi pályán?
8 hónapja
Az Aston egy körös tempója eléggé biztató holnapra.
8 hónapja
Mondjuk ha a serpenyőben a pénz és Horner van a másikban Newey, Verstappen és a gyökér apja van én se biztos, hogy utóbbi mögé húznék hosszú távon.Én a Horner / Newey + Ver-ből egyértelműen a másodikat választanám.
(Persze feltételezve, hogy Horner nem egy álszent pöcs és eltusolták volna az egész ügyet körülötte)
FLZOLI
Horner egy nárcisztikus pöcs, aki jól rakta össze a csapatot, de nem az ő zsenije kellett a 2x4 vb címért.
8 hónapja
Mondjuk ha a serpenyőben a pénz és Horner van a másikban Newey, Verstappen és a gyökér apja van én se biztos, hogy utóbbi mögé húznék hosszú távon.(Persze feltételezve, hogy Horner nem egy álszent pöcs és eltusolták volna az egész ügyet körülötte)
8 hónapja
Ugye az AM szaúdi kötődésű, ami MBS büntetéses beleavatkozást szebbé teszi. Egyik kedvence kommentláncom ehhez:1.személy: Vajon ki az aki az F1 legtöbb balhéjában mindig szerepet játszott (mellette kép Alonsoról)
Válasz: Ő az a gonosz fajta gonosz, aki Dr. Doofenshmirtz 😀
8 hónapja
Mikey
18 753
RB meg az FIA mi szappanoperát össze tudnak hozni...Beszéltek róluk, ez a lényeg.
Heisman nádor
8 hónapja
RB meg az FIA mi szappanoperát össze tudnak hozni...
8 hónapja
Mikey
18 753
Callum Ilott helyettesíti a sérült David Malukast a #6-os Arrow McLarenben a hétvégi IndyCar szezonnyitón St. Petersburgben.
8 hónapja
Jughead
5 215
Nyilván, mert elfogultan nézed a dolgot. Egyébként elfogulatlanul a logikus döntés.Amúgy is nehezen viselik a csapatutasitast a versenyzok, nehogy mar az is eleg legyen hozza, hogy "ha esetleg valaki kiesik"... Ilyet meg nem is láttam. Kovetkezo a 19. Helyen lesz majd, hátha kiesik 9 versenyzo? Szerintem ez nagyon gáz a csapat reszerolHa Tsunoda nem ragaszkodik a 13. helyéhez, akkor bőven lett volna esély arra, hogy Ricciardo a friss gumikon feljön a 11. helyre. Onnantól egy műszaki hiba/defekt/koccanás kell a pontszerzéshez.De mit hittek? Azt, hogy ric majd utoléri az évezredekre lévő Strollt a 10. Helyen? Se neki, se Yukinak esélye se volt pontokra, így meg csak felesleges feszko generálás volt az a helycsere. Miért nem adta vissza a végén? Az egész arról szólt, hogy elmondhassák, h Ric lenyomta a csapattársát (aki amúgy egész végig gyorsabb volt nála). Szóval én abszolút megértem Tsunoda dühét (a faszkodast a levezeto korben mar nem).Nem bírt elmenni Magnussen mellett már körök óta. Nyílván a csapat meg akarta nézni, hogy DannyRic meddig jut a frissebb, gyorsabb gumikkal, ami így már nem derült ki mert ugye Tsunoda jó pár körig nem engedte el. Ennyi, nem kell ebbe belelátni semmit.Yukinak ezt a duhot valahogy magaban kellett volna tartani, de oszinten szolva teljesen megertem, hogy igy felbaszta magat. Megint egesz vegig, a q1tol kezdve vegig gyorsabb volt riccardonal, egeszen "veletlenul" megint ot raktak a szopo strategiara. Vegig a 10. helyen ment Stroll meg Zhou elott, akik aztan ala vagtak. 12. Helyen meg minek csapatutasitas?? Foleg, h riccardo se tudott elorebb menni, es a vegen vissza sem adta a poziciot. Szep lesz a visanal a szezon, ha arrol fog szolni, hogy tudjak benyomni yuki ele a lassabb, es amugy legtulertekeltebb versenyzot, h neki lehessen adni a red bull masik uleset...Tsunada és Ric levezetőkörimádom hogy Yuki ilyen kis pukkancs törpe 😀
www.youtube.com/watch?v=lWVn_pSTXFU
NB2
petey
Duff
Brotesz
Duff
Lásd két évvel ezelőtti szezonnyitó mikor az utolsó két körben leállt a két Red Bull.
A hely visszaadása valószínűleg azért nem volt amúgy, mert Tsunoda a verseny előtt (is) megbeszélt csapatutasítást ignorálta, ezzel a csapat érdekeit hátráltatva. Az, hogy ki végez előbb egyébként meg miért érdekelné a vezetőket? Ha ők Ricciardo-t akarják megtartani Lawson mellé, akkor őt tartják meg, akkor is ha minden versenyen Tsunoda nyer.
Jughead
Duff